Meme kanseri mi

  • Doktor bey,23 yaşındayım.Geçen yıl mart ayında memede kitle hissi ile üst çekildi ve atipik yağ lobülü dışında başka bir şey görülmedi.Mememde yayvan top şeklinde yapılara ek,,,sivilce gibi ve basınca acıyan ama iç kısımda olan yapılar da var. Bugün sternum kemiğine yakın bir yerde meme dokusu.olduğunu düşündüğüm,yüzeyi pürtüklü etrafı düzensiz 1 cm civarında bir yapı hissettim.En.son 10 ay önce usg çekilmişti ama o kısma bakılmadı.Ailemde meme ya da over kanseri yok.Meme kanserinin bu boyuta gelmesi yıllar alır diye okumuştum bir yerde.meme kanseri olma.ihtimalim nedir?Bu yapılar normalde memede bulunabilir mi?


İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Ağız içinde siyah kan toplaması

    Hocam merhabalar.. hocam benim yaklaşık 1 aydır. ağız içinde siyah mor kan toplanıyor, kan bilisti deniyor sanırım. önce küçük dilimin ucunda cıktı sonra damakta çıkıyor hocam bunun nedeni ne olabilir, sırtım, belim,göğsüm ve karnım yanıyor sanki sıcak su dökmüşler, oturunca koltuğa sırtım yaslarke...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Sadi Kerem Okutur

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahlili

    Hocam annemin kan gazi sonuçlarını lütfen yorumlarmisiniz arteriyel kanda iyonize kalsiyum 1,31 karboksihemoglobin 3,5 methemoglobin tayini 1,6 arteriyel kanda laktat 2 so2% 51 arteriyel kanda glukoz 117 pco2 50 ph 7,33 po2 25,6 bu sonuçlar neyi gosterir değerli zamanınızı aldım şimdiden çok teşekkü...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Sadi Kerem Okutur

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ecopirin 100 mg

    Merhaba hocam hgb yüksekliği nedeniyle ecopirin 100 mg kullanıyorum . saç dökülmesi için cildiyeye gittim .ona söylemeyi unuttum . bana xpecia tablet verdi günde 2 kez kullan diye .aspirin ile etkileşim olur mu ? hematoloji doktorum sabahları kullan dedi aspirini , xpecia ile kullanırken arasınd...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Sadi Kerem Okutur

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Douglas kanser

    Doktor bey yaşım 24. ailemde over kanseri olan yok. ben kontrole gittiğimde uterusta serbest sıvı var dedi doktor.sonra batın usg istedi orda douglasta serbest mayii izlenmiştir diyor.kadın doğumda ölçüldüğünde 6.96 cm çarpı 2.50 cm görünüyor sıvı.benim dheas hormonum da 629 çıkmıştı üst sınır 390 k...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kf olabilir mi

    Hocam merhaba ben 32yasinda 94kilo biriyim yağlı dışkı sindirim zorluğu sol sırt ağrısı hepatomegali, hepatosteatoz şikayetlerim vardı kistik fibroz olabileceğini okudum kısır değilim bu arada hocam ,bugün tahlil verdim sonuçlarımi yorumlar mısınız nereye gitmeliyim? doktor normal değil bu sonuçl...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Wbc ve ly# değerlerim hep yüksek.

    Çok teşekkür ederim. içimi rahatlattınız. iyi ki varsınız..

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tahlil sonucum

    Merhabalar hoca. folat değerim olmasi gerekenden düşük ,diğer tahlillerim normal seviyede fakat pct değerim 0.328 .. bi problem teşkil eder mi? teşekkürler.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Wbc ve ly# değerlerim hep yüksek.

    Ben 37 yaşındayım 1.65 boy 55 kiloyum. 2017 yılından bu yana yapılan bütün tahlillerimde wbc 10-12 arasında değişiyor. ly# 4.20 ile 5.30 arasında değişiyor. bunla ilgili 2017 yılında periferik yayma yaptırmıştım. normal çıkmıştı. 2019 şubat wbc 11 ly#5.42. ağustos wbc 10.30 ly#4.29 2020 15 ekim wbc...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik riski

    Hocam merhabalar ben partnerimle 5 ocak 'ta korunmasız bir sürtünmeli ilişki yaşadım vajinama boşaldı daha adetime 2 gün vardı fakat akşamına adet oldum adetimin ilk 2 günü çok fazla olarak geçti fakat 3. 4. 5. günlerim çok az olmaya başladım hamile olma riskim var mı?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Acil acil biyopsilerim

    Sevgili doktorum uc sorum olacak size yine ben:) 1. ozellikle baklagil yedigimde aksam ani bir gaz sancisi ve ani lavobo ihtiyaci ile ishal ya da yumusak kivamli patlama seklinde diskilama yasiyorum. malum kolonoskopide yalniza polip bir de ileumda hafif aktif kronik olmayan ileit cikti. onun disin...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boyun ve kasık şişlik

    Merhaba hocam bundan 4 yil once annemin boynunda sag tarafinda bir sislik fark ettik doktora gittigimizde incelenmesi gerek lenfoma olabilir dendi igne ile biyopsi yapildi fakat sonucta reaktif gorunumlu lenf bezi olacagi gibi malign yonden de ekarte edilememistir diye net bir sonuc cikmadi daha son...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Değerlendirmeniz nedir

    Hocam cevabınız için şimdiden teşekkür ederim. tani: lenf nodu, sağ supraklavikuler bölge; eksizyonel biyopsi: - az diferansiye adenokarsinoma metastazı yapilan immünohistokimyasal bulgular primer organ yorumu için karakteristik değildir. morfolojik ve klinik bulgular ile birlikte değerlendiril...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Akciger kanseri

    Hocam merhaba 1 hafta once babama kucuk hucreli akciger kanseri teshisi konuldu 1. evre demisler fakat raporda c34.9 brons veya akciger malign neoplazmi, tanimlanmamis yaziyor baktigimda 2 evre yaziyor dogru mu birde hic ümit yok mu hocam lutfen yardimci olun kemoterapi ise yaramaz mi

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Wbc lym kan testi

    Hocam tekrardan merhaba cevabınız oldugu gözüküyor ama göremiyorum sanırım tekniksel sorun vardı tekrar sorumu yazıyorum. kan tahlili yaptırdım wbc 13.12 lym# 5.22 çıktı diğer değerlerim normal olarak gözüküyor bu değerlerde bir problem var mıdır hematoloji uzmanına gitmeli miyim

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sindirim problemi

    Hocam merhabalar ben 24 yaşındayım. bu döneme kadar reglimde hicbir sıkıntı yok gayet düzenleydi. ancak regl olduğum zaman büyük tuvaletimi yani kakami yapamıyorum yaparken çok zorlaniyorum kasık bölgeme bir sancı saplanıyor bu sancı 15 20 dakika suruyor en fazla. kakami yaptıktan sonra sancı geçiyo...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Sadi Kerem Okutur

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x