Meme kanseri karaciger met kemik

  • Annem meme kanseri akcigerde metastas var ve Kemikte 3 hafta isin tedavsii aldi ve Letrozol kulalniyor ve cdk 4/6 ilacini ama kan dergerleri Cok Düsük Iki Tüh kan verdiler sivi birikiyor karnindaki sivi draingae ile bosaliyor ama yürüyemiyor yeleksiz yürümesi yasak size gelsek Bir care bulunurmu

  • Doktor Cevabı:

    Değerlendirmemi isterseniz, tabii ki seve seve yardımcı olurum.

    tarihinde cevapladı.

Antalya Genel Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Yağlı dışkı ve gaz

    Hocam merhaba 26 yaşında bir bayanım bir süredir bağırsakta gaz ve sancı hissediyorum ve bir kaç kere kaka sonrası yağlı turuncu bir akıntı geldi bu beni korkuttu 3 ay önce babamı kolon kanserinden kaybettim bu beni daha çok bağırsakla ilgili noktalara odaklanmama sebebi oldu ishal kabızlık vs yok s...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Deri altı sertlik oluşması ve acı hissi

    Merhaba hocam kolay gelsin 25 yaşındayım 3 yıl önce omuzumda maling mezankimal tümör çıktı ameliyat oldum alındı şimdi kolumda ve üst batında şişlik sertlik oluşuyor kitle gibi dokununca hassasiyet acı oluyor bir süre sonra geçiyor bu neden olabilir önemli bir durum mu

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Emine Dilek Bahçekapılı Yıldırım

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroit nodülü

    Hocam öyle ciddi hiçbir sıkıntım olmamasına rağmen , biraz çarpıntım biraz halsizlik ve saç dökülme sorunum vardı. tüm tetkikleri yaptırdım d vitaminim 6 çıktı bir de tiroit usg gireyim dedim. rutin kontrol için. kan tahlillerinde tsh, t4, t3 hepsi normal yıllardır da referans araliklarinda çıkıyor....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hpv virüsü

    Hocam merhaba 16 56 58 hpv pozitif çıkmıştı 6 ay içimde negatifleşti smearım zaten temiz çıkmıştı hocam 16 anüs kanseri yapar diyorlar benim siğilim yok anal smear yapıyo musunuz yaptırsam çıkar mı negatifleşti çünkü hocam

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Gökhan Yağcı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Olabilir mi?

    Hocam merhaba. 19 yaşında bir erkeğim. ergenliğe girerken sağ testisim şişip inmeye başlamıştı nefes alır gibi. babama anlatmıştım bir şey değil normal demişti bana. zamanla geçti. ama sonradan sol testisimin yanında bir damar gördüm varikoselden korkmuştum ama normaldir deyip bırakmıştım. ta ki bu...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İlker Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vulvada çıkan yaralar

    Merhaba ben 28 yaşındayım bu ay uzun zamandır vulvamda pütür pütür birşeyler çıkıyor bu ay biyopsi aldılar vulvamdan 2 parça hpv den şüphelendiler eksizyonel biyopsi yapmışlar bu biyopsinin anlamına baktım anlamı; nispeten küçük boyutlardaki lezyonların tanı ve tedavisinde işlem sayısını azaltmak iç...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mesane tur

    Mesane tur mesane tur mesane tur1. makroskobik bulgular 0,4 cm çapında krem kahve renkli 1 adet mukozal doku. total 1 blokta örneklendi. 22.01.2021 mikroskobik bulgular incelenen kesitlerde; mesane mukozası örneklerinde, papiller konfigürasyon gösteren, normale göre artmış hücre tabaka sayısı olan...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Abdullah Akkurt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boyunda lenf şişmesi

    Seminel vezikulde kitle seminel vezikulde kitle seminel vezikulde kitle seminel vezikülde kitle merhabalar, babamın psa değeri 8,5 çıkınca ürolojiye basvurduk. renkli emar istendi. hemen akabinde boğazındaki bezeyi farkedince genel cerrah pet-bt istedi. onkolojik f18-fdg pozitron emisyon tomografi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tarık Zafer Nursal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Peki nasıl korunabiliriz?

    Sayın hocam tekrar merhaba. cevabınız için çok teşekkür ederim. bir yakınım mesane ca teşhisi aldı ve çok zorlu bir sürecin ardından tedavi komplikasyonu neticesinde kaybettik kendisini. ben de 35 yaşında 182 cm boyunda 88 kg ağırlığında gut hastası ve prediyabetik bir erkeğim....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sigara birakma, balgam, reflü

    Merhaba sayın hocam, yaşım 22. yaklaşık 2 ay önce 3 seneden biraz fazla süre boyunca ictiğim sigarayı bıraktım. (günde ortalama 4-5 sigara içiyordum, içmeden geçirdiğim gunler de oluyordu) bıraktığım günlerde mide suyu ağza gelmesi, yanma gibi sıkıntılar çekiyordum fakat pandemi nedeniyle doktora g...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide kalinlasmasi

    Hocam merhaba doktora gittik anneme mide kalınlaşması olabilir endeskopi istedi mide kalınlaşması kötü bşeymi acaba cok takldm bu konuya cevaplarsanz cok sevinirm 🙏

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Nazım Serhat Parlak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid nodülü

    34 yaşındayım tiroid usg de sağ lob içerisinde 4,8 x 7 mm boyutlu nodüler alan gösteren kistik yapıda nodüler oluşum ile isthmus solun da 3 mm kistik nodüler oluşum izlenmektedir. kanda hormon testlerim yapıldı hepsi normal.genel cerraha gittim 1cm altı sorun olmaz dedi ne kadar sürede takip edilmes...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ferit Taneri

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hipoekoik nodül

    Hocam öyle ciddi hiçbir sıkıntım olmamasına rağmen , biraz çarpıntım biraz halsizlik ve saç dökülme sorunum vardı. tüm tetkikleri yaptırdım d vitaminim 6 çıktı bir de tiroit usg gireyim dedim. rutin kontrol için. kan tahlillerinde tsh, t4, t3 hepsi normal yıllardır da referans araliklarinda çıkıyor....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erol Bolu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Memede fibroadenom

    Hocam merhabalar, benim memelerimde fibroadenom var internetten sizi buldum en son çarem sizsiniz beni çok korkuttular ne olur bana cevap verin çok sevinirim hocam. sizinle durumumu paylaşmak istiyorum ; ben 25 yaşındayım ailemde kanser öyküsü yok fakat çok endişeliyim. 6 yıldır göğüslerim fibrok...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Psa yüksekliği

    Hocam merhaba, yaşım 42. 1 ay önce prostat şikayetiyle yapılan psa testi ve ultrason normal çıkmıştı. şimdi rutin kontrolde total psa 2,41 (ref: 0-2) ve serbest psa 0,38 (ref: 0,26 - 4,14) çıktı, idrar yaparken yanma şeklinde değilde, zorlanma şeklinde sıkıntım var. aceba prostat lehine kötü bir dur...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hakkı Perk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x