Mastasitoz

  • öncedende yazmiştim hocam cok teşekkür ederim ki cevap verdiniz.mastasitoz teşisinden sorna bebegimi istanbula getirdim burda tekrardan biyopsi yapıldı sonuçlar 19 ocakta cıkıcak hocam ama kan tahlillerinede bakıldı sonuçlar 19 biyopsiyle bakalım dedi dr 19 gün beklicem size yollamak istedim hocam cvp verirseniz sevinirim. (ÜRE20)(Kan Üre AzotuBUN9.35) (Kreatinin,Serum0,2)(AST42)(ALT19)(LDH346)(Kalsiyum10.04)(WBC15.36)(Nötrofil oranı26.05)(Lenfosit oranı61.8)(Monosit oranı6.1)(Eozinofil oranı 5.4)(Bazofil oranı 0.2) (Nötrofil mutlak sayısı4.06)(Lenfosit mutlak sayısı 9.50)(Monosit mutlak sayısı 0.94)(Eozinofil mutlak sayısı 0.83)(Bazofil mutlak sayısı0.03)(Eritrosit 5.00)(Hemoglobin 12.8)(Hematokrit 38)(Ortalama eritrosit hacMİ 76.0)(Ortalama eritrosit hemoglobini 25.6)(Ortalama eritrosit hemoglobin konsantrasyonu 33.7)(Trombosit 507)(Ortalama trombosit hacm9.03)(rombosit dağılım genişliği 10.0)(Plateletkrit 0.47)(Eritrosit Sedimentasyon Hızı57)(Trombosit büyük hücre oranı 19) TŞKEDR

  • Doktor Cevabı:

    Sonuçları referans aralıklarıyla tekrar belirtiniz.

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Kutanöz mastositoz

    Hocam, oğlum 4 aylıkken yüzünde oluşan bir kitleyi, 9 aylıkken aldırdık, patoloji sonucu urticaria pigmentosa (kutanöz mastasitoz) çıktı. 3 yaşlarında da göz kapağında beyazlıklar oluştu, birçok doktora götürdüm. egzema diyen oldu, mantar diyen oldu, şuan 5 yaşında, son götürdüğüm doktor, aldırdığım...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Duran Canatan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mastasitoz

    Test adı sonuç birim referans değerleri üre 20 mg/dl 10-48 kan üre azotu9,35 mg/dl 4-19 kreatinin,serum 0,2 mg/dl 24-,41 ast 42 u/l 9-80 alt 19 u/l 7-35 ldh 346 u/l 120-240 lökosit 15,36 x10³/µl...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Deniz ARSAN SİR

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


.
x