Masgürbasyondan sonra kan geldi

  • Mastürbasyon yaptıkdan sonra penisden hafif kan geldi bunun sebebi nedir 2 gün bekledim herhangi bir sorun hok fakat genede sormak istedim

  • Doktor Cevabı:

    Geçmiş olsun. şikayet devam ederse doktora başvurun

    tarihinde cevapladı.

Denizli Ürolog uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Şeker hastaliği

    Hocam iyi günler,annem 73 yaşında tansiyon-şeker hastası;uzun zamandır test yapılmamıştı dün sağlık ocağında hem korona aşısı oldu hem de tahlilleri yapıldı.caduet 10/20mg,trajenta 5mg,hyzaar 50/12,5 mg kullanıyor,tansiyonu normal seviyelerde.sonuçlar hba1c 7.6,akş 160,üre 53(18-43)kreatinin 1,12(0,...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu

    Merhaba hocam şüpheli ilişkiden düzenli olarak aylık elisa testi yaptırdım ve hepsi negatif çıktı ancak bu süreçte dilde pamukçuklanma oldu bir çok ilaç kullandım lakin geçmedi bu zaman aralığında demir eksikligi b 12 eksikligi görüldü ilaç kullandıktan sonra b12 ve demir eksikligi normal düzeye gel...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bir karisik durum

    Hocam iyi günler sınırı az aşan glukoz ,yüksek triglserid düşük hdl yüksek ürik asit duzeyleriyke metabolik sendromlu biriyim 1ay önce tanı koyuldu.idrar tahlillerim ve kan tahlillerim ürik asit haricinde normal şuan ,sorum şu idrar testini verdiğim gün sabahında köpük vardı ara ara oluyor ,yani ben...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hocam saolun şimdiden

    Hocam küçük bir ilçede yaşıyorum üroloji ve nefroloji yok yardımcı olabilir misiniz olacak ben 1haftadir sıkı bir diyet ve egzersiz yaptım ancak idrar da keton++ oldukça açtım testi verdiğimde sıfır şekerli bir diyet uyguladım metabolik sendrom demişlerdi bana ,ürik asitim sürekli yüksek şimdi 9.2o...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kenan Karademir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bir karisik durum

    Hocam iyi günler idrarda keton nedir metabolik sendrom tanısı koydular bir ay önce diyet ve egzersiz yaptım 1ay sonra tek taraflı böbrek ağrım oldu keton++yazıyor idrarda protein yok ürik asitim 9.2referans üst sınır 7, önemli midir neyapilmali acaba

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Penis işmesi

    Merhabalar. gündüz kalktığımdan beri bitkinlik ve üşüme hissiyatı vardı ateşim yoktu soğuk algınlığı olduğunu düşündüm. gece üşüme hissiyatı arttı fakat ateşim hiç yoktu. ardından terlemeye başladım iyice terlettim kendimi. üstümü değişip yattım. sabah kalktığımda hiçbir sıkıntı yoktu fakat tuvalete...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Necati Arıcı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Peniste batma ve ağrı

    Çok teşekkür ederim hocam iyi günler dilerim.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Peniste batma ve ağrı

    Hocam merhabalar yaklaşık 15 gündür peniste bacak aralarımda ve testislerde batma ve acı var. akıntı ve yanma yok. 20 gün önce oral seks ve sonrasında cinsel birliktelik yaşadım hemen akabinde üroloji doktoruna gittim şikayetlerimi anlattım idrar testi yaptırdım temiz çıktı ama her ihtimale karşı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Şeker hastaliği

    Hocam iyi günler,annem 73 yaşında tansiyon-şeker hastası;uzun zamandır test yapılmamıştı dün sağlık ocağında hem korona aşısı oldu hem de tahlilleri yapıldı.caduet 10/20mg,trajenta 5mg,hyzaar 50/12,5 mg kullanıyor,tansiyonu normal seviyelerde.sonuçlar hba1c 7.6,akş 160,üre 53(18-43)kreatinin 1,12(0,...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tahlil sonucu

    Merhaba hocam tahlil sonuçlarına göre anti hbs 10.71 pozitif hcv negatif hbsag negatif anti hiv negatif hbs nin pozitif olması korkulacak bir durum mudur çocuk sahibi olmama engel midir eşime de bulaştırma durumu var mıdır ve eşimle ilişki yaşamamada bir sıkıntı olur ona da bulaştırma durumu v...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İdrar yolu enfeksiyonu ve batma

    Merhabalar, 6 gün önce idrarda yanma tuvaletimi yaparken ağrı şikayetim oldu aynı zamanda bel ve karın bölgemde ağrı olmaya başladı. dr gittim idrar ve kan tahlili yaptı.vajinal mantar ve idrar yollarımda iltihap olduğunu söyledi 2 gündür antibiyotik ve suda eriyen ilaç kullanıyorum bel bölgemdeki a...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İdrar yapmada zorluk

    Merhaba hocam ben 25 yasndayım,uzun zamandır geceleri idrar yapma sorunum var ıkınıyorum damla damla geliyor,ama sorunum geceleri artıyor nedense,ıkınırken bazen meni gıbı bısey cıkıyot eger o cıkarsa tıkanıklık biraz azalıyor.buyuk abdestimi yaparken de bazen ıkınınca menüye benzer yapıskan bısey c...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İlker Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İdrar enfeksiyonu

    Hocam üşütmekten idrar yolu enfeksiyonu olurmu buda karın ağrısı yaparmı antibiyotik ağrı kesici ile kaç günde geçer saygılar hocam bu arada idrar tahlili temiz hocam

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İdrar yolu

    Selamlar hocam bi kaç gündür sağ alt karın yerim ağırıyordu acile gittim kasık testis muayenesi yaptı idrar tahlilinde hafif enfeksiyon var dedi ilaç yazdı gönderdi ve tahlil temiz çıktı bide takıntılı olduğum için stres yaptım strestende ağrı olbilirmi hocam tahlil temizse bi sorun teşkil etmez değ...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Enfeksiyon

    Mrb hocam ben 29 yaşndaym haziran ayndan beri tekrarlyan idrar y. enf var. idrar yanmam sağ böbrek ve kasık agrılarım var hçbr şeklde geçmiyor son zamanlarda da aşırı halsizlik başladı böbrek agrm başladgnda brdenbire ayaklarımda buz gibi oluyor. ultrason ve ilaçlı tomografi çekildi brşey çıkmadı. i...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x