Koronavirüs (COVID-19) ile ilgili bilgilenmek için Sağlık Bakanlığı ve Türk Tabipler Birliği sitelerini ziyaret edin.

Makatta kıpırtı

  • Hocam makatta kıpırtı cep telefonu gibi titreme hissediyorum özellikle başımı öne eğince oluyor içten gelen bir kıpırtı kısa sürüyor DAHA ÖNCE PENİS BAŞINDA OLUYORDU GEÇTİ


İzmir Genel Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Rf değeri ve akciğer tutulumu

    Hocam merhabalar öncelikle zaman ayırıp sorularımızı cevapladığınız için çok teşekkür ediyorum. hocam ablam 48 yaşında zaman zaman sabah ellerinde hafif tutukluk yaşıyor dirsek bel kalça, bacaklarında sırtının ortasında ağrı ve yorgunluk var ama eklemlerinde bir şişme ve kızarma şimdilik yok. ara ar...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemoroid tehlikelimi

    İyi günler hocam makat bölgesinde şişlik var sürekli diskilama hissi var hafif bi disari memeler cikti homaroid zararlimi tadevi edilmesi lazimmi kendiliginden geçermi kabizlik ishal gibi durumum yok

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Uğur Emre

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gastirt tedavisi

    Değerli hocam mide yanması göğüste yanma geğirme karın guruldamasi şikayetiyle doktora gittim endoskopide değerli hocam size çaresizlikten yazıyorum 2 haftadır hayatım zindan olmuş durumda hayattan zevk alamiyorum hergun midemin yanmasından ağlıyorum psikolojim bozuldu sonuçlarım soyle lümen perista...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kronik aktif gastrit

    Hocam merhaba bende kronik aktif gastrit var bu ülsermi reflü mü oluyor ilac verdiler largopen klacid bizmopen nexium gavisgon sonra baska bi doktor acidpass verdi. klacid gavisgon birde nexium kullaniyordum digerleri bitmisti. memleketimde bir doktor da nexiumtek basina yetmez dedi acidpass verdi n...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipertiroid

    Merhaba benim tsh degerim once 0.00dı sonra 0.009 oldu ve normal degerinden dusuktu bugunku tahlilimde 0.41e yukselmis ve normal degere gelmis. doktor bunun yukselecegini hızlı calısan tiroidimin az calismaya baslayacagini o zaman ilaca baslanacagini soyledi benim merak ettigim her hipertiroid hipot...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Gürkan Avcı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Haşimato hipertiroid

    Çok teşekkürler hocam. gelmek için nasıl randevu alabilirim ?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yusuf Bükey

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Haşimato hipertiroid

    Hocam merhabalar, ben 26 yaşında haşimato hipertiroid ve zehirli guatr hastasıyım. ilaç tedavisi gördüm fakat ilacı kestikten 1 sene sonra hastalığım tekrarladı. şuan bazı doktorlar ameliyat olmam gerektiğini söylüyorlar, fakat bazıları daha ilerde bir kez daha tekrarlarsa o zaman atom tedavisi olma...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yusuf Bükey

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipertiroid

    Dun kan tahlili yaptirdim ve tsh 0.00 cikti referans degeri 0.38-5.33. ve serbest t3 degerim 1.35 referans degeri ise 0.54-1.12 ve b12 degerim 110 referans degeri 140-541 arasiymis doktora yarin gostericem hipertiroid hastasi miyim sizce? bu arada 22 yasindayim tamamen gecer mi ilerde?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Gürkan Avcı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Makatta dolgunluk hissi

    Merhabalar hocam benim sorunum yaklaşık iki ay öncesinde başladı makat içi kaşınma sonucu doktora gittim rektal tuşe muayenesi sonucu doktor herşeyin normal olduğunu söyledi bir krem verdi düzenli kullanım sonucu kaşıntı ve çatlaklar geçti asıl sorum hocam özür dileyerek söylüyorum makatin 1.2 cm iç...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hipertiroit ve graves

    40 yasinda hipertiroit hastasiyim.sertleşme sorunu ve erken bosalma sorunu yasiyorum. propycil ilaçla tiroid hormonlarının dengede tutuyorum.ama sertlesme ve erken boşalan sorunlarını asamiyorum. sebebi nedir

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ömer Demir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipertiroidi

    Merhaba hocam ben 14 haftalık gebeyim, 10 haftalık gebe iken hipertiroid teşhisi kondu değerlerim tsh,0.01 t3, 8.06 t4,2.3 tü, bir ay 2×1 probycil kullandım bu gün yaptırdığım kan tahlilinde tsh,0.1 t3,4.45, t4,1.41 seviyelerinde çıktı, bu durumda ne yapmalıyım ilaca ne şekilde devam etmeliyim, ilac...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sürekli olan diyare

    Hocam merhaba diş hekimliği 5.sınıf öğrencisiyim. 25 yaşındayım hipertiroid hastasıydım nodülümde var ve 1cmden küçüktü. 3 yıldır ilacım kesildi ve düzenli kontrollere gidiyorum,6ay öncesinde değerlerime baktırdım ve t3 t4 seviyelerim normal çıktı. yaklaşık 7aydır her sabah kalktığımda yaklaşık hep...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. İrfan Berber

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gravese bağlı hipertiroid

    İyi dilekleriniz ve cevabınız için teşekkür ederim hocam.sigarayi bırakmak en iyisi sanırım.tekrar teşekkürler.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadircan Keskinbora

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gravese bağlı hipertiroid

    Hocam merhaba otuz yaşında iki çocuk annesiyim.ikinci doğumumdan sonra yani dokuz ay önce gravese bağlı hipertiroid teşhisi kondu bana ve bundan dolayı ameliyat oldum troidim tamamen alındı.goz bulgumun da olduğu söylendi ben yeni doğum yapmış olduğum için göz kapaklarımdaki değişikliği hep uykusuzl...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadircan Keskinbora

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Graves oftolmapati

    Hipertiroid graves oftolmapati guatr ameliyatı oldum hepsi alındı 3yıl geçti fakat gözlerimdeki büyüme ve göz kapağındaki şişlik geçmedi. damla kullanıyorum hiçbir faydası yok ne yapmalıyım

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Seyhmus Arı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x