Lym dusuklugu

  • hocam dün ateş bulantı sebebi ile acile başvurdum yapılan tam kam sayımında crp 10,5 ref 01, 5 wbc 12,4 ref. 3,5-10 rbc 6,1 ref 3,8-5,8 neut %83 ref 43-76 neut 10,4 ref 1,2-6,8 lym % 9,39 ref 17-48 lym 1,17 ref 1,2-3,2 hocam kan sayımının anormal sonuçları bunlar doktorum bakteri enfeksiyon gibi dedi lym düşük olması bu durumda normalmidir ileri araştırma gerekirmi yoksa bakterilerde lym düşük olurmu tşk ederim hocam


İstanbul Enfeksiyon Uzmanı uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Kalp krizi mi

    Hocam iyi günler , ben beş gün önce tavuk konservesi yedim bir gün sonrası ateş ve üşüme başladı akabinde bir gün sonra kabız ve gaitada kan gelmeye başladı ve üçüncü günün akşamında nefes alıp vermekte zorlanma kusma dişlerin birbirine geçmesi kaslarda aşırı titreme ve parkinson hastalarındakine be...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Zekeriya Arslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Klamidya ve trikomonas

    Hocam merhabalar. parazitler ve klamidyal enfeksiyonlar hakkında bilgi için soruyorum. hocam trikomonas giardia bakteriyel vajinos da metronidazol kullanımı yapılıyor. metronidazol bunları tamamen tedavi ediyor mu yoksa bı ihtimal tedavi etmeme ihtimali var mı direnç gösterir gibisinden ve prostat...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Turan Uçkun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tetanoz mudur

    İyi günler.porselen kupadan 2-3 kere çay içtim. kupayı yıkarken pas lekeleri olduğunu gördüm. kırık diş dolgum ve diş etimde iltihap gibi beyazlık var. tetanoz bulaşabilir mi?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Paşa Göktaş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Yeşilimsi akıntı

    Hocam merhabalar. kokusuz yeşilimsi akıntı sadece trikomonas enfeksiyonunda mı olur yoksa başka enfeksiyonlarda da olabilir mi? hangilerinde olabilir? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar.

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hüseyin Pehlivan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Rahatsız eden balgam

    S.a hocam.annemin(yaş 49 geçmiş öyküsü guatr fakat tsh normal ailede babam sigara içen) boğazında rahatsız eden balgam gibi bişey var boğulacak gibi oluyorum dedi annemde sağlık ocağına gitti ve hiç hastaya dokunmadan muayyene etmeden soğuk algınlığı ilacı yazmış koronadan dolayı hastanelerden kor...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Rasıh Gökhan Olgay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tatanoz bulaştımı

    Kek pişirdım yedık mıde agrısı başladı hocam cırpıcıyı yıkıyım derken paslı su akmıştı ıçten kekın ıcınde gordum kabarcık sandım tatanoz bulaşmışmıdır hocam

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Yavuz Özkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Crp yüksekliği

    Hocam merhabalar, 3 gündür sırt, eklem ağrıları, boğazda hafif yanma ve 37.8 ateş ile doktora gittim ve kan testi yapıldı. crp değerim 34,8 çıktı. baya yüksek. faranjit denildi ve antibiyotik verildi. crp yüksekliği tehlikeli mi acaba?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Paşa Göktaş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bakteriyel vajinit

    Merhabalar kutay hocam öncelikle. sizin yorumlarınızı takip edip çok net bulduğum için size sormak istedim. akıntının çok fazla köpüklü yeşil olması nedeniyle infex biteral ve fitil kullandım akıntım düzeldi ama sık sık çoğalıp yeşil renkli oluyor. smirde de bakteriyel vajinois çıkmıştı doktorum bu...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göz enfeksiyonları

    Merhaba hocam gözü etkileyebilwn viral bakteriyel mantarlar gibi patojenleri sıralayabilirmisiniz bu benim için çok önemli örneğin cmv gibi detaylı yanıtınız için şimdiden teşekkür ediyorum

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Alim Hüseynov

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Yeşil akıntı

    İyi günler kutay hocam 36 yaşındayım yıllardır akıntım hep normaldi. 1 yıl gibi bir süredir çok yoğun yeşil akıntım oldu özellikle sabahları idrar yapmış gibi akıyor, tek seferde bir yemek kaşığı kadar geliyor ve bu akıntı akşama kadar böyle 10 kez oluyordu. hamileyken bile böyle akıntı görmedim. mu...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemogram pct

    Merhaba hocam 21 yaşındayım hemogram sonucunda pct değerim 0,31 çıkmış verilen aralık 0.18-0.38 normal aralıkta gözüküyor ancak ben yinede bu normal mi değil mi merak ettim tavan değerine çok yakın olması korkuttu beni yardımcı olursanız çok sevinirim iyi akşamlar

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Yavuz Özkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kedi göz enfeksiyonu

    Merhaba sokak kedisine süt verirken gözünün enfeksiyon kaptığını gördüm,evde netira(netilmisin) var.insanlar için olduğu için netiranın kediye uygulamakta çekindim,bir zarar vermezse kediye kullanayım mı?birde kedi göz solüsyonu aldım o da 3-4 güne gelir,ama gözü enfeksiyondan zarar görmesin diye ya...

    Doktor Cevabı:

    Veteriner Hekim Süleyman ÜRKMEZ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tüm cybh taramasi

    Hocam lütfen yardım edin, ben 20 yaşında erkeğim, hatalı dönemlerim oldu paralı seks yaptım 4-5 defa, en son ilişki 13 ay önce oldu, cinsel yolla bulaşan hastalıkları yeni öğreniyorum. 1 hafta içinde akıntı gibi şeylerle belli ediyormuş ancak benim olayın üstünden 1 seneden fazla geçti şuan birşeyim...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Abdullah Akkurt

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Enterecocus faecalis

    Hocam 2 yıldır kronik prostatit teşhisi ile rahatsızım. prostat sıvısı kültüründe enterecocus faecalis ürüyor 3 seferdir 3 labaratuvardada teyit ettim daha önce duyarlı olarak duacid tablet kullandım 6 hafta boyunca. sonrasında şikayetlerim yarı yarıya geçmişti. 6 ay sonra tekrar üredi bu seferde 6...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Yavuz Özkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gonore , klamidya

    Merhaba doktor bey, yazı biraz uzun öncelikle özür dilerim bu kadar şey yazdığım için okuyup yorumlayabilirseniz benim için gerçekten çok önemli bundan 45 gün önce korunmasız ilişkim oldu 6 gün sonra idrarımda yanma ve kasık ağrım oldu ama akıntım olmadı. doktora gittim bana iğne ve bir hafta mono...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Alper Dırık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x