Lym dusuklugu

  • hocam dün ateş bulantı sebebi ile acile başvurdum yapılan tam kam sayımında crp 10,5 ref 01, 5 wbc 12,4 ref. 3,5-10 rbc 6,1 ref 3,8-5,8 neut %83 ref 43-76 neut 10,4 ref 1,2-6,8 lym % 9,39 ref 17-48 lym 1,17 ref 1,2-3,2 hocam kan sayımının anormal sonuçları bunlar doktorum bakteri enfeksiyon gibi dedi lym düşük olması bu durumda normalmidir ileri araştırma gerekirmi yoksa bakterilerde lym düşük olurmu tşk ederim hocam


Ankara Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Nefes problemi

    İyi günler hocam ben 19 yaşımda küçük kesiden asd açık ameliyatı olmuştum. ameliyattan sonra merdiven çıktığımda ya da hızlı yürüdüğümde çabuk yorulma, nefes nefese kalma oluyordu. şu an ameliyatimdan 4 sene geçti pandemi döneminde bu durum daha da arttı pandemiden beridir çok az yürüyüşe çıkıyorum....

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Ali Özeren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Nefes problemi

    İyi günler hocam ben 19 yaşımda küçük kesiden asd açık ameliyatı oldum ameliyattan sonra merdiven çıktığımda ya da hızlı yürüdüğümde çabuk yorulma, nefes nefese kalma oluyordu. şu an ameliyatimdan 4 sene geçti pandemi döneminde bu durum daha da arttı pandemiden beridir çok az yürüyüşe çıkıyorum. ner...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ergün Seyfeli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Timus dokusu

    Hocam tomografiyi ben göğüste böyle basınç hissi yani birsey baskı yapıyordu göğsüme bir de kuru öksürük vardı beni sabaha kadar yatırmıyordu gögüs hastalıklarına gittim röntgen cekti ciğerinde leke var dedi öksürüğün alerjik olabilir dedi ilaç verdi ben ilacı kullandım ama değişen birsey olmadı ha...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Melih Kaptanoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Çabuk yorulma

    Antreior mediastende regsene olmamış timus dokusu mevcuttur (20*18 mm)mediastende en büyüğü 8 mm uzunluğunda lenf nodları mevcuttur hocam sonuçlarım böyle ama benim çabuk yorulma nefes nefese kalma problemim var bu çıkan sonuçlarla ilgisi var mı cabuk yorulmamın 29 yaşındayım

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrfan UÇGUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sırt ağrısı

    İyi günler hocam omirilik felçlisiyim yaş 38 sürekli kullandığım ilaçlar betmiga 50mg kinz 10mg lioresal 10mg bir haftadır geçmeyen sırt ağrısı sırt üstü uzandığımda göğüs baskısı ağrı oluyor oluyor fizik çalışırken çabuk yorulma var kardiyoloji bölümüne gittim ekg ve ultrasonla bakıldı sorun görüşl...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Zekeriya Arslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sırt ağrısı

    İyi günler hocam omirilik felçlisiyim yaş 38 sürekli kullandığım ilaçlar betmiga 50mg kinz 10mg lioresal 10mg bir haftadır geçmeyen sırt ağrısı sırt üstü uzandığımda göğüs baskısı ağrı oluyor oluyor fizik çalışırken çabuk yorulma var kardiyoloji bölümüne gittim ekg ve ultrasonla bakıldı sorun görüş...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kaan Kulan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Astım mı hocam

    Merhaba hocam ben 20 yaşındayım. 2-3 yıldır nefes darlığı, çabuk yorulma, sürekli balgam, konuşurken 5-10 dk içinde sesim kısılıyor, boğuklaşıyor, yoruluyorum ağzım kuruyor nefesim daralıyor. ve ardından jöle gibi yoğun kıvamda balgam oluşuyor. bir de agzımı açıp nefes alıp verdiğimde kalp ritmimle...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İnci Gülmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kalp mi akciğer mi

    Merhaba hocam ben 20 yaşındayım. 2-3 yıldır nefes darlığı, çabuk yorulma, sürekli balgam, konuşurken 5-10 dk içinde sesim kısılıyor sesim boğuklaşıyor ağzım kuruyor nefesim daralıyor. bir de agzımı açıp nefes alıp verdiğimde kalp ritmimle aynı anda "fıst fıst fıst" sesi geliyor. ortam sessizken ağzı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrfan UÇGUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kansızlık veya anemi

    Sayın hocam kolay gelsin benim kan değerleri ferritin düşük 15.2 çıktı.demir bağlama kapasitesi 108 .demir bağlama serum210 yüksek çıktı.kansızlık veya hemokromatozis olabilir mi? şikayetler;baş dönmesi halsizlik çabuk yorulma baş ağrısı eklem ağrısı mide sorunları sertleşme bozukluğu var.cevapl...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Çarpıntı ve nefes darlığı

    Hocam merhaba benim nefes darlığı ve çarpıntım oluyor geçen sene şubat ayında kardiyoloji bölümune gittim bu yüzden eko ve ekg yapıldı kalp kapakçığında ufurum olduğunu söyledi ve her insan da olan bir durum dedi ve gebeydim gebelikte kalbe yük bindiği için böyle dedi ve ben 2 sene üst üste doğum y...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Zekeriya Arslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Covid sonrası çarpıntı

    Çok teşekkür ederim hocam verdiğiniz bilgiler için. dediğiniz hafif kalınlaşma ve gevşeme bozukluğu sebebiyle çarpıntı, göğüs ağrısı ve bası hissi gibi durumlar olur mu ? yada ne gibi sorunlar olabilir bu bozukluklar kaynaklı? bir de, kalınlaşma ve gevşeme bozukluğunu dilatrend ile tedavi etmek m...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Zekeriya Arslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cipralex kullanımı

    Merhaba hocam annemi tansiyon yüksekliği halsizlik ve içim pır pır oluyor demesi ile kardiyoloji doktoruna gittik eko ve ekk çekildi hiç bir şey çıkmadı anenme cipralex 10 mg ilaç verdi annem 1 hafta 5 mg kullandı daha sonra tam kullanmaya başladı halsizlik giderek ilerledi. çabuk yorulma, halsizlik...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Burak Toprak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Esansiyel tremor

    12 aydır esansiyel tremor hastasıyım. tüm vücudumda seğirmeler var. unutkanlık devam ediyor 12 aydır.odaklanamama düşünememe sorunu da var bazen biri bir şey söylediği zaman anlayamıyorum bazen anlasam da beyin yönlendirme yapmıyor. ellerimde güç kaybı çabuk yorulma da var.bazen sol omzuma böyle sen...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh degerim yuksek

    Merhaba hocam ben kalp çarpıntısı adet gecikmesi halsizlik çabuk yorulma şikayetlerim icin kan testi yaptırdım ve tsh değerlerim 7.5 çıktı 29 yaşındayım ilaç kullanmama gerek vardı daha sonuçlarımı gostermedim ilaç ile normale döner mi

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vücut kırgınlığı

    Sayın hocam, covit şüphesi ile vücut kırgınlığı şikayetiyle gidip edindiğim tahlil sonuçlarına göre folat değerim 3.7 çıktı.referans değer(3.8-26,8). kırgınlığın ve efor esnasındaki çabuk yorulmamın sebebi folat eksikliği midir? acaba folik asit hapı folbiol 5 mg ile kaç günde folat değeri tamamla...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Osman Şener

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x