Lym azlığı neu yüksekliği

  • hocam dün ateş bulantı sebebi ile acile başvurdum yapılan tam kam sayımında crp 10,5 ref 01, 5 wbc 12,4 ref. 3,5-10 rbc 6,1 ref 3,8-5,8 neut %83 ref 43-76 neut 10,4 ref 1,2-6,8 lym % 9,39 ref 17-48 lym 1,17 ref 1,2-3,2 hocam kan sayımının anormal sonuçları bunlar doktorum bakteri enfeksiyon gibi dedi lym düşük olması bu durumda normalmidir ileri araştırma gerekirmi yoksa bakterilerde lym düşük olurmu tşk ederim hocam

  • Doktor Cevabı:

    Seçkin bey iyi günler. nötrofil hücreleri beyaz kan hücrelerinin bir alt grubudur ve en sıklıkla bakteriyel enfeksiyonlarda yükselir. lenfositler ise yine beyaz kan hücrelerinin bir alt grubu olarak genellikle viral enfeksiyonlarda yükselme eğilimindedirler. mevcut şikayet ve tahlillerinizle muhtemel bir bakteriyel mide barsak enfeksiyonu geçirdiğiniz söylenebilir. doktorunuz gerekli tedaviyi uygulamıştır diye düşünüyorum. geçmiş olsun...

    tarihinde cevapladı.

Bursa Genel Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :
Puan : 5 / Oy veren : 1 kişi

Diğer Hasta Soruları

  • Gastroenterit kolit enfeksiyon

    Hocam merhaba 23 yaşında erkeğim sigara alkol kullanmıyorum size gastroenterit kolit gecrdigimi enfeksiyon olduğunu söylemiştim bu aniden başladı ilk başta hastanede kanlı gaita enzim yüksekliği vs çıktı demir eksikliği çıktı flagy raneks meteospasmly çipra kullanmaya devam ediyorum kontrolde gaita...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gastroenterit kolit hakkında enfeksiyon

    Hocam merhaba 23 yaşında erkeğim sigara alkol kullanmıyorum size gastroenterit kolit gecrdigimi enfeksiyon olduğunu söylemiştim bu aniden başladı ilk başta hastanede kanlı gaita enzim yüksekliği vs çıktı demir eksikliği çıktı flagy raneks meteospasmly çipra kullanmaya devam ediyorum kontrolde ga...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gastroenterit kolit gastrit tahlil

    Hocam merhaba 23 yaşındayım geceleri uykudayjen midemin üstü karıncalaniyor gidiklaniyor gibi oluyor sabaha karşı midem kaziniyor bağırsak enfeksiyonu geçirdim gastroenterit kolit gaitada kan vardı ishal vardı idrarda. da kan vardı raneks çipra flagy meteospasmly kullandım iyi geldi tekrar kontro...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mide ağrısı gastroenterit kolit

    Hocam merhaba önce mide ağrısı göbek bölgesi ağrısi şikayeti ile dahiliye gittim helibakteri ilaçları verildi antibiyotik tetra tarzında ilaçlar verdi doktor.daha sonra göbek bölgesi ağrıları devam etti bir hafta sonra aniden ishal başladı sulu siyah ishal testte kan çıktı demir eksikliği basla...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Halil Genç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karinda agro

    Hocam diski sonrasi fiskirir kanamam vardi antibiyotikle geciyordu karin alt kısmina agri oluyordu kolonoskopi yaptı tomografi cekti ince bagörsakta sorun olabilir dedi kanlarda enfeksiyon gözükmüyor dedi doktor agrı kolonoskopi sonrası agri karin ustu ve sag tarafa yayildi sabit 4 aydir var hocam...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mrb hocam cevaplar sanız sevinirim

    Merhabalar hocam. ben 34 yaşında bir bayanım. 2 sene önce şubat ayında titremeyle gelen 41 dereceyi bulan ateşim oldu. ardından yoğun karın ağrılı ishal mide bulantısı az miktarda kusmam oldu. muz patates tükettim ishal aynı gün kesildi. wc ye çok çıkamayınca karnıma ağrı yaptı acile gittim lavman v...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Yavuz Özkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Anti hiv kemilimunes vb

    Şüpheli ilişkiden 9 ay sonra anti hiv testi yaptırdım değer negatif penismde şişlik bağırsak ağrısı hivle ilgisi var m

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sibel Bolukçu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gastroenterit kolit gaz sancısı

    Hocam merhaba gastroenterit kolit teşhisi aldım kanlı gaita vardı ishal vardı enfeksiyon geçirdim çipra meteospasmly raneks kullanmaya başladım ilaçlar bitmedi ilaçlar ishali kesti tekrar kontrole gittiğimde kanlı gaita negatif çıktı bakteri negatif çıktı hocam eğer pozitif çıksaydı kolonoskopi olu...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Halil Genç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gaz sancıları gastroenterit kolit

    Hocam merhaba gastroenterit kolit teşhisi aldım kanlı gaita vardı ishal vardı enfeksiyon geçirdim çipra meteospasmly raneks kullanmaya başladım ilaçlar bitmedi ilaçlar ishali kesti tekrar kontrole gittiğimde kanlı gaita negatif çıktı bakteri negatif çıktı hocam eğer pozitif çıksaydı kolonoskopi olu...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mide ağrisi siyah dışkılama tahlil

    Hocam merhaba gastroenterit kolit teşhisi almıştım flagy raneks çipra meteospasmly kullaniorim ilaçlar bni aşırı halsiz bayilcak gbi karıncalanma yapıyor bnde birer birer kullanıyorum günde 1 tane atıyorm kontrol muayenesine gittim kan tahlili yaptırdım gaita testi yaptırdım gaitada kan yok kan de...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Halil Genç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yemek sonrası halsizlik

    Hocam merhaba yemek yedikten sonra mide bulantısı aşırı halsizlik yaşıyorm gastroenterit kolit enfeksiyonu geçiriorum onunla alakası var mıdır en son kontrolde kan tahlilleri ve gaita temiz çıktı neden olabilir hocam yorumlar mısınız şekerim normal

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İlaçlar hakkında bilgi almak

    Hocam merhaba siyah dışkılama ishal mide ağrısı ile dahiliyeye gittim tahlilerde gaita kan pozitif karaciğer enzim yüksekligi alt101 ast 59 demir eksikliği 46 çıktı enfeksiyon olduğunu söyledi. doktorum metaospanmly flagy raneks çipra yazdı teşhise gastroenterit kolit enfektif olmayan yazmış doktoru...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Halil Genç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Halsizlik diskida kan antibiyotik

    Hocam.merhaba göbek bölgesi agriisi için doktora gitmiştim doktor bna flagy raneks meteospasmly çipra yazdı siyah dışkılama var dışkıda kan pozitif çıktı doktor aspirin içtiğim için midemi kanattigimi söyledi hocam ayrıca karaciğer enzimlerim normal değerlerin tam iki katı çıktı alt 100 ast 59 ( ta...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Halil Genç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide ağrısı enzim yüksekliği dışkıda kan

    Merhaba göbek bölgesi ağrısi sebebiyle aile doktorunda tahlil yaptırdım tahlillerim demir 46 kolestrol 230 üre 11 reaktif protein 1,4 aspartat aminotranferaz ast 59 alt alanin amino transferaz 101 gaitada kan pozitif diğer degerler normal aile doktoru antibiyotik yazmicam dedi karaciğer enziml...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lütfen yorumlar mısınız hocam

    Hocam merhaba mide ağrısı sebebiyle göbek bölgesi ağrısi sebebiyle aile doktorunda tahlil yaptırdım tahlillerim şu şekilde demir 46 kolestrol 230 üre 11 reaktif protein 1,4 aspartat aminotranferaz ast 59 alt alanin amino transferaz 101 gaitada kan pozitif diğer degerler normal aile doktoru antib...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Halil Genç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x