Lütfen bakar misiniz hocam

  • Hocam merhaba kolay gelsin hikayesi çok karışık bir kişiyim hocam Allah rızası için yardım edin Şubat ayinda kanlı siyah ishal gecrdim ( karaciğer enzimleri de yükseldi) Flagy kullandım geçti ( enzimler biraz düzeldi ) karnımın sol tarafı agriyoirdu endoskopi kolonoskopi yaptırdım endoskopi temiz kolonoskopi nonspesifik aktif kolit çıktı sigmoud kolonda yerel petesiel alanlar çıktı daha sonra karaciğer enzimlerim yüksek çıkmaya devam etti karaciğer için tüm testler yapıldı bişey bulunamadı Ankara'ya kan gönderildi kanser miyim die kan alındı daha sonra ezonofil yüksekliği başladı halszilik başladı aşırı derecede hematolojiye gittim kanda. Bişey çıkmadı hematoloji doktoru gaitada parazit görülmemesine rağmen mukozero ve parazit ilaçları verdi (mukozero vermazol benim halsizlim düzeldi yaz ayı boyunca 3 ay boyunca iyiydim tekrar kan tahlili yaptırmadim şu sıralar tekrar halsizligim başladı hocam sorum 1 nonspesifik aktif kolit ne demek HALSİZLİK yapar mı 2. Sorum acaba parazit mi vardı bu tekrrar eder mi ezonofil halszilik sebebi olabilir bu yazdıklarımdan sizce ne çıkar hocam gtmedigim.gastronteloji doktoru kalmadı

  • Doktor Cevabı:

    Bağırsak kanaması geçirmişsiniz. hemoglobin düzeyiniz muhtemelen düşük, kan verilmesi gerekir. karaciğere zarar veren ilaçlar kullanmayınız, içki kullanmayınız. sarılık geçirmiş olabilirsiniz. hepatit taşıyıcısı olabilirsiniz. bunlara bakılması gerekir. geçmiş olsun..

    tarihinde cevapladı.
  • Hocam karaciğer enzimlerim yüksek iken hepatit b c kas ottonium antikor testleri bakıldı içki hiç kullanmadım kan değerlerim sadece ezonofil yüksek dier demir normal B12 208 değerler normal hemotolijide kan incellettim bişey çıkmadı karaciğer enzimleri yüksek doktorum ezonofil ile karaciğer alakası yok dedi özellikle halszilik ezonofil yüksekliği sonrası başladı parazit ilaçları kullandım iyi geldi aradan 3 ay geçti tekrar tahlil yaptırmadım su an kollarımda kırgınlık var kollarımda güçsüzlük var sorun şu an da kollarımda oluşan kırgınlık acaba karaciğer bağlantıli mıdır kas güçsüzligu var hepatit a gecrnisim bebekken b c bakıldı negatif

  • Doktor Cevabı:

    Halsi̇zli̇k ve güçsüzlük i̇çi̇n nöroloji̇ye gi̇di̇n, belki̇ bi̇r nöroloji̇k hastalik vardir..

    tarihinde cevapladı.

Kırıkkale Anatomi Uzmanı uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Halsizlik hakkinda

    Hocam merhaba kolay gelsin hocam hikayesi aşırı karışık bir hastayım gitmediğim doktor kalmadi hocam mide bulantısı ve baş dönmesi vardı mide için mide mikrobu ilaçları kullandım tetra baş dönmesi için vertigo ilaçları iyi geldi kustum ve sol karin ağrısı başladı mide mikrobu ilaçları bittikten so...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Rengin Kosif

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anatomi ile alakalı

    Hocam ben tusa gireceğim. anatomi yazmayı düşünüyorum ancak bulaşıcı hastalıklar konusunda titizim. kadavradan hiv,hepatit gibi hastalıklar bulaşır mı yaptığımız kesilerde elimizi kessek ?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Turan Uçkun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anatomi ile alakalı

    Hocam ben tusa gireceğim. anatomi yazmayı düşünüyorum ancak bulaşıcı hastalıklar konusunda titizim. kadavradan hiv,hepatit gibi hastalıklar bulaşır mı yaptığımız kesilerde elimizi kessek ?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Kadri Demirel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hemoroid ameliyatı sonrası kaygı ve geçmeyen şişlikler

    Hocam merhaba, benim bir sorunum yokken sadece dışkıladıktan sonra prolaps olan ve 1 saate gibi bir sürede içe giren 3 tane iç hemoroid sebebiyle doktora gittim. acı, ağrı, kanama yoktu sadece uzun süredir bende olan meme görüntülerinden memnun değildim. yaşım genç. bu yüzden doktorum bana gelecekte...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Yandı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lütfen bakar misiniz hocam

    Hocam karaciğer enzimlerim yüksek iken hepatit b c kas ottonium antikor testleri bakıldı içki hiç kullanmadım kan değerlerim sadece ezonofil yüksek dier demir normal b12 208 değerler normal hemotolijide kan incellettim bişey çıkmadı karaciğer enzimleri yüksek doktorum ezonofil ile karaciğer ala...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Rengin Kosif

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hıv korkusu

    Hocam iyi günler partnerimin cinsel oraganı benim kıyafetlerm üstündeyken anal yoldan girdi onun cinsel oraganı acıktı fakat benim üstümde kıyafet vardı bu şekilde bulaşma mümkünmü

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Rengin Kosif

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kronik neu lym ezonofil hakkinda

    Tm hocam peki bu durum covid aşısı olucam olsam sorun yaratır mı ezonofil yüksekliği neu düşüklüğü lym yüksekliği gbi nedenler covid aşısı olsam sorun olur mu

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Rengin Kosif

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kronik neu lym ezonofil hakkinda

    Hocam karaciğer için tüm testler ultrason vs ne varsa hepsi yapıldı 4 farklı doktor deistrdim hepsi aynı şeyi söylüyor şimdi dahiliye hematoloji doktoru assit mukozero ve parazit ilaçları yazdi alkol sigara kullanmıyorum şubat ayında kanlı ishal gecrdim ve karın ağrısı uzun süre vardı bu şekilde hik...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Rengin Kosif

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kronik neu lym ezonofil hakkinda

    Hocam ben şubat ayinda kanlı siyah ishal geçirirdim ondan sonra tetra nidazol flagy vs kullandım mayıs ayında ise ezonofil değerlerim yukselmeye basladi eos 11 eos 0.68 civarlarında 2 aydan beri bu şekilde neu düşüklüğü 34 ve hafif lym yüksekliğim 45 civarlarında hemotoliji doktoruna göründüm p...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Rengin Kosif

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Emzirme dönemi

    Sayın hocam ben yakında doğum yapacağım ve alerji hastasıyım hamilelikten beri var bu bilaxten kullandım emzirme döneminde de kullansam sıkıntı olur mu başka hiç bir ilaç alerjime iyi gelmiyor bunun dışında teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Rengin Kosif

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kronik neu lym ezonofil hakkinda

    Hocam merhaba kronik olarak neu düşüklüğü lym yüksekliği var bu neden oluyor olabilir neu 30 ile 40 arasinda lym 40 ile 55 arasında bu neden oluyor olabilir acaba vitamin mineral eksikliği mi var bunu olcturmeli miyim vitamin minerale hiç baktrmadim ardından ezonofil yüksekligi başladı son iki tahli...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Rengin Kosif

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Aort kemiği

    Merhaba hocam detaylı ultrasonda aort kemiği ve inen aortun görülmemesi ne anlama gelir

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Rengin Kosif

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hamilelik aşı

    Merhaba hocam 29 haftalık hamileyim biontech aşısı çıktı yaptırmalı mıyım? kronik hastalığım yok.görüşünüzü almak istedim teşekkür ediyorum

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Rengin Kosif

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik ürtiker

    Hocam yoğun yaşadığım urtıker sebebiyle doktor 20 mg panto aerus günde iki kez ve medrol diye kortizon verdi 16 mg kortizonlu ayarladı 10 günde bitecek şekilde hocam kortizondna çok korkuyorum 26 haftalığım bebeğime herhangi zararı olur mu doktorum safra ve karaciğer için test yaptı temiz urtıker ol...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Rengin Kosif

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Alın şişliği

    Cevabınız ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim, sevgiler.

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Ayyıldız

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x