Lösemi

  • merhaba lösemi hastalığı sınıflandırılmasında lösemi aml m0 tanımı belirtilmiştir burdaki m0 sınıflandırması neyi acıklar ne anlama gelir.

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Polisitemi

    Eksik yazmışım hocam. raporda "is-ncn 0 saptanmistir. bu değer major moleküler yanıt ile uyumludur." yazıyor.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Polisitemi

    İyi günler doktor bey. yaşım 29,erkek. 4 yıldır sekonder polisitemi tanısı alıyorum. son yaptırdığım testte rbc=5,72(4-5,5), hgb=18,4(13,2-17,3), hct=53(39-49), wbc=10,10(4-10,5), neu=7,25(2-7), neu=71,3(40-70), lym%=19(20-50), plt=265(150-450) çıktı.3 yıl önce yapılan testlerde jak2 mutasyonu sapta...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam lütfen yardımcı olurmusunuz

    Hocam tekrar rahatsız ediyorum hocam ben doktorumun benden lösemi olduğumu gizlediğini düşünüyorum,çünkü son 8 aydır diş etlerimde çok yoğun kanama, tırnaklarımda sürekli tekrarlayan splinter hemorojiler mevcut , ve hiç uyayamıyorum, ben sizi tekrar rahatsız etmemin sebebi eğer ben lösemi olsaydım s...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Nusret Erdoğan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hematoloji

    Merhaba hocam hayırlı günler ben hepatit hastasıyım viread kullanıyorum ne zaman tahlil yapsam hepsi temiz çimiyordu kaç yıldır geçenler tahlil yaptım plt 139 çıktı diğer değeler hepsi çok temiz sadece plt 139 lösemi belirtileri ola bilir mi hocam yorumlarsanız sevinirim endişeleniyorum hocam

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Serdar Şıvgın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Diabet mellustus hastaligini

    Sayın değerli hocam ben diabet 2 hastasiyim hocam benim ure58 kratein 1.39 proteston 5.36 urikasit 6.77 pth hormanim 220 şekerim açlık 175 üç aylık seker 7.6 hocam grf 42 hocam 2ay önce baktidigimda urik asit normaldi potosyumds normaldi hocam bu urikasit yuksekliginden cok korktum lösemilerde kan h...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kaval kemiği agrısı kanser mi

    Hocam ben alp nin yüksek olduğunu görünce lösemi felan aklımdan gitti direk kemik kanserimiyim dedim özel bir klinige gittim doktor abi bişey olmaz dedi ben mr çekilim dedim sen bilirsin dedi mr çektik ve dediği gibi tümör yoktu bacakta ama ödem varmış o ağrı yapıyor dedi bacağımda nasıl ödem oluşt...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kaval kemiği agrısı kanser mi

    Hocam merhaba kaval kemiği lösemi ile ilğili soru sormuştum. hocam kan ve idrar tahlillerim çıktı. hocam hemogram degerleri normal ama alp 148 , hdl 36, serbest t3 4.54 ... sedimantasyon normal crp normal... hocam alp yüksek olması kemik kanseri yazıyor napıcagımı şasırdım hocam.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kaval kemiği agrısı kanser mi

    Hocam merhaba kaval kemiği lösemi ile ilğili soru sormuştum. hocam kan ve idrar tahlillerim çıktı. hocam hemogram degerleri normal ama alp 148 , hdl 36, serbest t3 4.54 ... sedimantasyon normal crp normal... hocam alp yüksek olması kemik kanseri yazıyor napıcagımı şasırdım hocam ya

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lokosit yuksekligini

    Sayın değerli hocam 20.01.2020de hemogram yaptırdım lokosit 15.46 hemogram 12.4 hemotokrit36.6 trombosit 334 neut#8.46 monosit#0.86 normali 0.086 hocam eritrosit 4.09 normali 4.1 5.1 hocam 24.01.2020 tekrar yaptırdım burdada lokosit 11.08 normali 4.10 hocam hemogram 12.5 hematokrit 38.8 trombosit 33...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Serdar Şıvgın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kaval kemiği agrısı lösemi mi

    Hocam merhabalar hocam benim yaklaşık 3 ay önce sağ ayak kaval kemiğim agrısı başladı zaman zaman geçiyordu ama şimdi sürekli ağrımaya başladı gecen hafta röntgen çektirdi ortapedi doktoru normal dedi. hocam 2 haftada öncede yüzümün sol tarafı elmacık kemiğim uyuşmaya başladı, bazen üst ve alt duda...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kaval kemiği agrısı kanser mi

    Hocam tekrar merhabalar hocam ben size daha önceden kaval kemiği ağrısı ile ilğili soru sormuştum kaval kemiği ağrısı kan kanseri belirtimisidir diye. hocam ben ortapedi doktoruna gittim muane oldum film çekti normal dedi. hocam benim geçen günlerde 1 hafta boyunca yüzümün sol tarafı uyuştu bende...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mds hadtaligini

    Degerli yener hocam benim hemograminin sonucu lokosit 11.08 normali 3.8 10 rbc4.07 normal hemograbin 12.5 hematokrit 38.8 mcv 95.4 normali 80.95 plt 333monosit 0.59 normali 0.24.0.36neu#8.46 normali 1.56 6.13 hocam bu tahlillere göre mds yada aml olabilirmi hocam benden bu testti istediler aml ngs...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Lösemi hastalığı

    Hocam kolay gelsin 33 yaşındayım 2,5 sene önce ishal şikayetiyle doktora gittim wbc 17 çıktı daha sonra kontrol için gitmedim o günden beri korkudan hemogram yaptıramıyorum lösemimi oldum acaba diye lösemi olsaydım bu zamana kadar daha ciddi belirtiler yaşarmıydım çok ağır ilerleyen lösemi türleri v...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Serdar Şıvgın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lösemi belirtileri

    Cevabınız için teşekkürler.serdar bey kolumun ön tarafında tromboz yarandı.sizin öneriniz üzerine hematolojiye gittim ve periferik yayma yapıldı.sonuçlar temiz çıktı.dalak ve karaciğer normal.trombozun 1 ay evvel renkli emar çekilirken elimin üzerine yapılan iğneden olduğu söylendi.ateşim hala zaman...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Serdar Şıvgın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Geçmeyen kalp carpintim boğaz bezelerim

    Merhabalar. 22 yasinda bayanım. 2 ay önce ailecek oturuyordum ve durduk yere boynumun sol tarafına aniden bir ağrı girdi . o gunun aksaminda da kalbimde carpinti olmaya basladi 40 gundur kalbimde carpinti hissi ve sol kaburga agrisi hic gecemedi . kardiyolojiye gittim hormon testlerime, ekg, kontras...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Uğur Deveci

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x