Levotiron zararları

  • Ergün Bey Merhabalar. Ben 25 haftalık hamileyim ve 2004 yılında paplar karsinom teşhisiyle tiroitlerim alınarak 150 milikül iyot verildi. Ogünden beri kontrol altındayım. Günde 1.5 tablet levotiron kullanıyorum. Doktorum eğer çocuk doktoru izin verirse emzirebileceğimi ancak zararlı olabileceğini söyledi. Bu konuda bana yardım edebilirmisiniz. Sizce levotiron kullanırken emzirmemin bir sakıncası var mı? Teşekkürederim

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Bilinçsiz ilaç kullanımı

    Hocam merhabalar ? kardeşim zayıflamak için tiroid ilacı kullanıyor kafasına göre. yeni fark edip uyardım ama dinlemiyor endişeleniyorum. ne gibi zararları olabilir kardeşime?? levotiron kullanıyor bu arada. şimdiden çok teşekkürler hocam

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Osman Şener

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bilinçsiz ilaç kullanımı

    Hocam merhabalar ? kardeşim zayıflamak için tiroid ilacı kullanıyor kafasına göre. yeni fark edip uyardım ama dinlemiyor endişeleniyorum. ne gibi zararları olabilir kardeşime?? levotiron kullanıyor bu arada. şimdiden çok teşekkürler hocam

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ahmet Mesut Onat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid hastalıkları

    4 ay önce düşük yaptım. doktorum endokrin doktoruna görünmem gerektiğini söyledi tiroidlerden kaynaklandığını söyledi levotiron 75mg kullanıyorum bunun hamileliğe bi engeli var mı normal tsh t3 t4 değerleri kaç olmalı neslihan_612008@hotmail.com buradan cevap lütfen

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ayşe Nur İzol Torun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tsh yüksekliği

    Hocam merhaba kızım şuan 70 günlük 33 günlükken t3-t4 normal tsh 10 ve tek tiroid bezi olduğu icin levotiron 25 mg hapa başladık suan tsh 5 e düştü hapada yarim olarak devam ediyoruz..hocam benim iki sorum olacak : değerler normal olursa bebeğim tek tiroidle hayatını devam ettirebilir mi yoksa ömür...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kilo vermek

    Merhaba geçen günlerde de size bir soru sormuştum şimdi de emin olmak için daha kapsamlı olarak tekrar sormak istiyorum.şimdiden çok teşekkür ederim.ben 19 yaşında 1.70 78 kilo bir bayanım.troidim için levotiron,fmf im için colchicum dispert,safra kesesi kristallenmem için ursactive kullanıyorum ve...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sinan Altıner

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kilo vermek

    Merhaba geçen günlerde de size bir soru sormuştum şimdi de emin olmak için daha kapsamlı olarak tekrar sormak istiyorum.şimdiden çok teşekkür ederim.ben 19 yaşında 1.70 78 kilo bir bayanım.troidim için levotiron,fmf im için colchicum dispert,safra kesesi kristallenmem için ursactive kullanıyorum ve...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sinan Altıner

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gelişim durması

    Hocam merhaba sizden bir konu hakkında yardım isteyeceğim. daha önce sormuş olduğum soruyu cevapladığınız için teşekkürler ederim. yaş 15 3 ay. boy 167 cm. kilo 58. kemik yaşı 16 (artmış olabilir). annem ve babam 160 cm'nin altında yaklaşık 2 yıldır uzamıyorum. bütün arkadaşlarımdan önce sakallarım...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Sedat Caner

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boy uzaması lütfen yardim edin teşekkürler

    Hocam merhaba ben 15 yaşında , 167 cm boyunda , 57 kiloyum. kemik yaşım 16 2 yıldır boyum 1 cm bile uzamadı. büyüme hormonum düşük çıktı ama doktorlar devletten para çıkmasın diye ilaç falan yazmıyorlar sırf annem ve babamdan uzun olduğum için. her gün 2.5 mg oxandrolone , 2 günde bir 0.5 mg arimid...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Sedat Caner

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pco metacartin

    Merhabalar. pco ve troid hastasıyım. hergün glarista ve levotıron hap kullanıyorum. üst üste iki dogum sonucu fazla kilo problemim oldugu için kadın dogum doktorum bana metacartin 1 gr 1 aylık ilac verdi bu zayıflamaya yardımcı olur dedi. yalnız bu süre zarfında cenazemiz oldu ve pek düzenli kulla...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hamilelik levotiron

    Hocam iyi gunler ben 4 aydir hasimato tanisindan dolayi levotiron 50 mg i yarim kullaniyorum. 5 haftalik hamileyim doktorum ilaca devam etmemi söyledi tsh imi her ay kontrol ettiriyorum şükür bi sıkıntı olmadı iki bucuk un altinda. kafama takılan konu su bazi hastalar hamilelikte ilaclarini değ...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ayşe Nur İzol Torun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Merhaba...

    Merhaba ben iki aylık hamileyim.kan ve idrar testi yaptırdım. cmv ig g >250 çıktı.referans negatif (

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kalp sagligi

    Merhaba doktor bey, ben dokuz yil once troid folikuler ca gecirdim,cok sukur hersey cok iyi su anda .fakat troid bezi tamamen olmadigi icin levotiron kullaniyorum,doz olarak tahlil sonuclarina gore degismekle beraber genelde haftada 4-5 gun 150 diger 1 yada 2 gun 200 olarak aliyorum.bu oranlarin yi...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Mahmut Akyıldız

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gebelikte tiroid değeri

    Merhaba ben 6 haftalık hamileyim.4 sene önce tiroid kanseri yüzünden ameliyatla tiroidlerim alındı.radyoaktif iyot tedavisi gördüm.şuan bir tam bir de çeyrek levotiron(100 mg ) kullanıyorum.ve test sonuçlarım şu şekilde: serbest t4 = 1.76 referans aralığı 0.93-1.71 serbest t3 =...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Birgül Karakoç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh yuksekligi ve nodul

    Doktor bey oncelikle rahatsizlik verdigim icin ozur dilerim.6 ay once 17 yasindski kizimi genel kontrolde troit ultrason ve troit kan testi yaptirmistik 6 ay once tsh 3,40 t3 ve t4 normal araliktaydi ultrasonda ise 3,5 mm lik bir sol alt lobda kistik nodul bulunmustu. kontrole gelin dediler ilac ver...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ferit Taneri

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh yuksekligi ve nodul

    Doktor bey oncelikle rahatsizlik verdigim icin ozur dilerim.6 ay once 17 yasindski kizimi genel kontrolde troit ultrason ve troit kan testi yaptirmistik 6 ay once tsh 3,40 t3 ve t4 normal araliktaydi ultrasonda ise 3,5 mm lik bir sol alt lobda kistik nodul bulunmustu. kontrole gelin dediler ilac ver...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Fatih Gürbüz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x