Lenfosit düşüklüğü

  • Lenfosit düşüklüğü

    Hocam merhaba,annem 78 yaşına geçen hafta genel kan testlerini yaptırdık.sonuçlardan bazılarını sizinle paylaşmak ve yorumlarınızı almak istiyorum.kendisinde kemik erimesi ve kalçada platin var ancak başka bir şikayeti yoktu. sonuçları alınca çok endişelendim.kan testi oldukça detaylı yapıldı. farkl...

    Doktor Cevabı:
     Kadri Yamaç

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lenfosit düşüklüğü

    Kadri bey merhaba, geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim.istemis olduğunuz diğer sonuçlar aşağıdaki gibidir; ferritin 121,68 ng/ml 4,63 - 204 folik asit 6,2 ng/ml 3,1 - 20,5 vitamin b12 * 976 pg/ml 187 - 883 mcv 88,2 fl 80 - 96 ancak fe tddk değerleri bulunmuyor. yorumlarınız için çok...

    Doktor Cevabı:
     Kadri Yamaç

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lenfosit düşüklüğü

    Yener bey tekrar merhaba,lenfosit değerindeki düşüklük nedeni ben gerçekten çok endişelendirmişti. geri dönüşünüz için çok teşekkür ederim. istemiş olduğunuz diğer değerler ise aşağıdaki şekildedir; ferritin 121,68 ng/ml 4,63 - 204, folik asit 6,2 ng/ml 3,1 - 20,5, vitamin b12 * 976 pg/ml 187 - 8...

    Doktor Cevabı:
     Yener Koç

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lenfosit düşüklüğü

    Hocam merhabalar, 4 yaş 15 kg 104 cm boyundaki oğlumun 2 gün önceki ishal, kusma, ateş için gittiğimiz çocuk acilde yapılan kan tahliline göre; ne%68.4(h),wbc%3.66(l),ly%0.64(l),hct%35,6(l),rdw%14.9(h) çıktı. internetteki bilgilerle kafamız daha çok karıştı hematoloji bölümünde baktırmalı mıyız?

    Doktor Cevabı:
     İnci Yıldız

    Prof. Dr. İnci Yıldız

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lenfosit düşüklüğü

    Hocam 31 haftalık gebeyim va kansayımı testimde lym değerim düşük yani 14 çıktı bundan önceki iki tahlilimdede asağı yukarı aynı değerlerde çıkmıştı acaba hamilelikte normalmidir yoksa bi dahiliyeye gitmem gerekir mi saygılarımla teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:
     Yener Koç

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lenfosit düşüklüğü

    Iyi günler 3 buçuk yasında oğlumun ates yukseklığı sebebi ile doktora gittik boğaz enfeksiyonu geçirdiği soylendi antibiyotik verildi oğlumun kan sonuçları hemogram (kan sayımı) lökosit 8,52 /μl 5,5 - 15,5 eritrosit 4,38 /μl 3,9 - 5,3 hemoglobin 11,5 g/dl 11,5 - 13,5 hematokrit 35,6 % 34 - 40...

    Doktor Cevabı:
     Leyla Ağaoğlu

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lenfosit düşüklüğü

    Merhaba yener bey, evhamlı bir yapıya sahip olduğum için sürekli kan tahlilleri yaptırmaktayım.bu zamana kadar bütün kan değerlerim normal çıktı.ancak geçtiğimiz günlerde yaptırdığım tahlilde tüm değerlerim normal olmasına rağmen,lenfosit oranı biraz düşük.tahlil sonuçlarımda lenfosit normal refera...

    Doktor Cevabı:
     Yener Koç

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lenfosit düşüklüğü

    Sayın hocam bugün nakil olalı tam 3 yıl doldu çok şükür iyiyim,genel tahlillerimi yaptırdım,tüm değerler iyi çıktı,fakat lenfositler düşük çıkmış,bir normal değerler 20-47. benimki 9 çıktı,diğeri normal değerler 0.99-5.30. benimki 0.77 bu düşüklük neden oluyor ve önemli mi?bilgilendirirseniz çok mem...

    Doktor Cevabı:
     Ali Başçı

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lenfosit düşüklüğü

    Merhabalar hocam, gıda zehirlenmesi nedeniyle doktor bir takım kan ve idrar tahlili testleri istedi. hemogram testleri sonuçlarında neu%'nun normal değerleri 35-80% olması gerekirken bende 82.8, neu# normal değer 1.1-9.6 bende 7.6. lym% normal değerleri 15-50% olması gerekirken bende 8.96. öz...

    Doktor Cevabı:
     Yener Koç

    Prof. Dr. Yener Koç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lenfosit düşüklüğü

    Doktor bey merhabalar... eşimin tahlil sonuçları ile ilgili bi sorum olacaktı. wbc 6.3 k/ul 4-10 bas# 0.1 k/ul 0-0.1 hgb 9.5 g/dl 11-16 hct 31.1 % 36-50 mcv 79 fl 80-99 mch 24 pg 26-32 mchc 30.5 g/dl 32-36 rdw 14.7 % 11.5-14.5 plt 259 k/ul 100-400 mpv 10.9 fl 8-12 pct 0.28 % 0.1-0.28 p...

    Doktor Cevabı:
     Haldun Arslan

    Uzm. Dr. Haldun Arslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/2 | Toplam 18 kayıt bulundu.
.
x