Lenfoma belirtisi

  • Sevgili hocam merhaba, bir kaç senedir boynumu kastigimda sağ boyunda 2 adet yan yana duran bezelyeden kucuk bezem var. Her hangi bir klinik sikayetim yok. 2 kbb uzmanina gosterdim pek önemsemeyip gecmisten kalma dediler. Hemogram, sedim, crp, alt, ast, ure, tsh, ts4, ca19, calprotectin, total kolonoskopi, norolojik muayene, akciger filmi yaptirttim. Tümü temiz. Sizce degerli hocam parca aldirip patolojiye gondermekte yarar varmidir?


İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Lenf nodu var

    Hocam merhaba yasadigim surec yaklasik 7 ay. i̇lk basta cenemin altinda bademcigin yaninda lenf nodu hissetmemuzerine hastaneye basvurdum usg sonucu 17 mm reaktif lenf nodu cikti sonra doktorumu degistirdim ve yaklasik 2 aylik kontrollerle 2. usg 26 mm solda sagda 34 mm sonraki kontrolde usg de en b...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Münire Alioğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Föliküler lenfoma şüphe

    Hocam merhaba 1,5 senedir lenf bezlerinden takipteyim 1,3,6vs ay arayla kasıklarımdada koltuk altlarındada 2,3 cm lenf bezleri var son ultrasonda hepsinde az küçülme olmuş foliküler lenfomadan şüpheleniyorum bu konuda bilgi verirseniz çok teşekkür ederim birde foliküler lenfomada tedavi varmı ?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lenf nodu var

    Hocam merhaba yasadigim surec yaklasik 7 ay. i̇lk basta cenemin altinda bademcigin yaninda lenf nodu hissetmemuzerine hastaneye basvurdum usg sonucu 17 mm reaktif lenf nodu cikti sonra doktorumu degistirdim ve yaklasik 2 aylik kontrollerle 2. usg 26 mm solda sagda 34 mm sonraki kontrolde usg de en b...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İsmail Külahlı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Basta dönme sürekli vücut agrisi

    Selam hocam hiç reaktif lenf nodunun lenfoma olarak karşınıza çıktığı oldu mu bnde yıllardır ağrı sızı baş dönmesi var her saniye ağrı var çene altı bacak dirsek yanında sert lenf nodlari var reaktif göründü ultrasonda hocam kan tahlilinde sorun yok kovid gecirdim ve apandist ameliyati ikisi birlikt...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zekai Pekkafalı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kulak arkasında yumru

    Hocam 2 aydır inmeyen ama hiçte büyümeyen bi yumru lenfoma olabilirmi hiç bi büyüme veya küçülme olmadı bu 2 ay içerisinde

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lenf kanseri

    Hocam merhaba iyi aksamlar kiz kardesim yaklasik bir aydir gozunde sisme ve boynundaki bezeden dolayi hastaneye gitti bizim burdaki doktorlar bi sey yok bize guven diyerek yolladilr fakat bizim icimiz rahat etmedi mersine sehir hastanesine gotrdk rontgen filmi ve kan tahlilleri tek cikmis onlara...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Sadi Kerem Okutur

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kan kanseri

    Hocam merhaba babamın yaşı 50. sigara içiyor kilosu hafif var. tansiyon ilacını bırakmış,sonrasında ilaç değiştirmek zorunda kaldı bu yüzden kardiyolojiye gittiğinde yapılan tahlillerde wbc 13 yüksek (4-11) çıkmış .rbc 5.52(4.5-5.9) plt 240 (150-450) mpv 8.2 (7-11) pdw yüksek 20(15-17) hgb 17.3 (13....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ağrısız lenf bezi şişmesi

    Hocam mehaba . boynumun sağ tarafında arkaya doğru bir şişilk oluştu . bugün hastaneye gittim doktorum lenf bezi olduğunu söyledi ve ultrasona gönderdi ama cuma günü çekilcek . lenf bezinde bi ağrı yok . i̇nternette birçok yazı okudum ve lenf bezlerinde ağrı olmaması lenfoma gibi birçok kötü hastalı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Selçuk Onart

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kalça mrı hakkında bilgi

    Hocam kolay gelsin kalça mrı yorumlayabilir misiniz sol koksofemoral eklem mrg i̇ncelemede: t2 fse transvers, t1 se aksiyel, t2 yağ baskılı koronal planda görüntüler elde olunmustur. sol kalça eklem aralığı normal genişlikte olup, ekleme komşu kortikal kemik yüzler düzenlidir. kaput femoris,...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ahmet Dirier

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Köprücük kemiği lenf bezi

    Hocam merhaba 16 aylık bebeğim var. bebeğim lenfoma olacak korkusu ile sürekli bebeğimin lenf bezlerini kontrol ediyorum. köprücük kemiğinin hrmen üst tarafında boyna daha yakın bölgede mercimek tanesi kadar küçücük bir hareketli lenf bezi buldum. sayın hocam köprücük kemiğindeki her lenf bezi boyut...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Köprücük kemiği lenf bezesi

    Hocam merhaba 16 aylık bebeğim var. bebeğim lenfoma olacak korkusu ile sürekli bebeğimin lenf bezlerini kontrol ediyorum. köprücük kemiğinin hrmen üst tarafında boyna daha yakın bölgede mercimek tanesi kadar küçücük bir hareketli lenf bezi buldum. sayın hocam köprücük kemiğindeki her lenf bezi boyut...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Şükrü Cin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Reaktif lenf nodülleri

    Hocam merhaba bir yıl önce bebek emzirirken göğüslerim baya şişmişti gittim enfeksiyon var bol bol emzir dediler usg çekildim iki koltuk altında da reaktif lenf nodulu var denildi daha önce yoktu. yaklaşık 7 ay önce tekrar baktirdim sag da 13×6mm solda 12×5mm reaktif lenf nodulu var korkma dediler...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zekai Pekkafalı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Agri bas donmesi

    Sağ olun hocam diğer doktorlar zaten reaktif diye üstüne gitmiyorlar ağrılar sızılar bayilma hislerini aldırmadılar yıllardır çekiyorum hgb wbc rbc normal hep bu zamana kadar böyle bi hastalık olsa kan değerlerin çoktan bozulur du diyorlar hocam

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hakan Cıncık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Agri bas donmesi

    Slm hocam bende sürekli ağrı bayilma hissi bir sürü kanser hastası gbi belirtiler var 7 senedir tahlilde emar lar emg ler her şeyi yaptırdım sadece kasıkta ve çene altında sert şekilde reaktif lenf nodlari izlendi kasıkdakiler o sert şekildeki kentler kayboldu çene altındaki 9 mm di 7 mm görüldü 7 y...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hakan Cıncık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Akciğer grafisi ve tahliller

    Merhaba geçen hafta gece terlemesi yaşadım ve çok panik olduğumdan bir dahiliye doktoruna göründüm. doktor benden crp, hemogram, sedimasyon ve akciğer grafisi istedi. kan değerlerim doğal sınırlarda akciğer grafisi sonucum da doğal sınırlarda çıktı. doktorum grafide hafif damarsal genişleme var önem...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İrfan UÇGUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x