Lenflerde şişlik

  • Merhaba hocam vücudumun belli bölgelerinde lenflerde şişlik var ateşleniyorum ve sürekli kilo kaybediyorum astım hastasıyım en son muayenede aynı zamanda bronsit ve faranjit De oldugunu söyledi doktor bunun koah ile alakası var mıdır birde lenflerimde yaşadığım sorun bununla ilgili midir beni bilgilendirebilir misiniz?


İzmir Göğüs Hastalıkları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Astim miyim koah mi

    Cok tsk ederim doktor hanim yalniz sormak istedigim sey sudur. doktor bana hafif astım dedi. sizinkinin derecesi hafif dedi. hastaligin gidisati nasildir? mutlaka astım krizi gecirecek miyim? her an ya kriz gecirirsem korkusu icerisindeyim. alerjik astim mi normal astim mi oldugumun ayrimi n...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Dane Ediger

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sol akciğer

    Merhabalar doktor bey, 28 yaşındayım . bundan 8 yıl önce bronşit olarak tanı koyulmuştu . ve bu yılın temmuz ayında çok şiddetli öksürük burundan nefes alamama göğüs ağrısı öksürürken acı gibi şikayetlerle doktora gittim . nefes testi ve akciğer filmi sonucunda kronik astım çıktı alerjik olarak. bro...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sedat Bayrakçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Astim miyim koah mi

    Merhabalar doktor hanım çocukluk döneminde saman nezlesi ve şiddetli alerji yaşadım. astım denilmemişti o yıllarda ama polenlerle çok sık temas ettiğimde göğsümde ötme oluyordu nefes alırken. uzun yillar da claritine kullandim. şimdi 38 yaşındayım alerjim çok çok azalmıştı ama bu arada reflü ve ür...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Dane Ediger

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Acil astim miyim

    Merhabalar doktor hanım çocukluk döneminde saman nezlesi ve şiddetli alerji yaşadım. astım denilmemişti o yıllarda ama polenlerle çok sık temas ettiğimde göğsümde ötme oluyordu nefes alırken. şimdi 38 yaşındayım alerjim çok çok azalmıştı ama bu arada reflü ve ürtiker ataklarım var. mart ayında hafi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Koah mıyım?

    İyi günler hocam.ben küçükken zatürre ve uzun süre bronşit tedavisi görmüştüm.her ilkbaharda da allerjik nezle,öksürük çekiyordum,derken 45 yaşlarımdan sonra allerjik bronşit ataklarıyla doktorlara gittim(onların teşhisleriydı bu).geçen sonbahar sakarya devlet hastanesinde bir göğüs hastalıkları uz...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Dane Ediger

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Annem için yardım.

    Çok teşekkür hocam. durumu epey düzeldi. iyi çalışmalar dilerim.

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Dane Ediger

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Annem için yardım

    Merhaba hakan hocam. annem 71 yaşında kronik astım bronşit ve son 3-4 senedir koah hastası. normalde kullandığı inhaler ilaçları var fakat dün göğsünde baskı ve nefes almakta zorlandığı için aile hekimi gelerek muayene etmiş. ilaç olarak ventopium plus nebul günde 4 adet, pulmicort nebul günde 2 ade...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hakan Solak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Annem için yardım

    Merhaba çağla hocam. annem 71 yaşında kronik astım bronşit ve son 3-4 senedir koah hastası. normalde kullandığı inhaler ilaçları var fakat dün göğsünde baskı ve nefes almakta zorlandığı için aile hekimi gelerek muayene etmiş. ilaç olarak ventopium plus nebul günde 4 adet, pulmicort nebul günde 2 ade...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Çağla Uyanusta Küçük

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Annem için yardım.

    Merhaba dane hocam. annem 71 yaşında kronik astım bronşit ve son 3-4 senedir koah hastası. normalde kullandığı inhaler ilaçları var fakat dün göğsünde baskı ve nefes almakta zorlandığı için aile hekimi gelerek muayene etmiş. ilaç olarak ventopium plus nebul günde 4 adet, pulmicort nebul günde 2 adet...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Dane Ediger

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Alt ast değeri hk

    Merhaba hocam, oğlumuzun tükürüğünde psedonomas bakteri üredi. (bakteriden dolayı herhangi bir ateş,kusma,vs şikayetimiz yoktur ) bu bakteri alt,ast değerlerinin yükselmesine neden olur mu acaba ? değerli cevaplarınızı beklemekteyim. kolay gelsin.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ahmet Akçay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tükürükte psedonomas

    Merhaba hocam, oğlum kistik fibrozis hastası. oğlumda aylık gidilen rutin kontrollerinde alınan tükürüğünde psedonomas bakteri üreme yapmış, oğlumda herhangi bir sıkıntı şikayetimiz yok gayet sağlıklı görünüyor üreme olması rağmen. acaba kendi bağışıklıgının bu bakteriyi yenme şansı varmıdır ve bu b...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ahmet Akçay

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Akciğer kanseri

    Sorumu yanıtladığınız için çok teşekkür ederim fakat yine bir sorum olacak sizlere. yanma, ağrı ve kuru öksürük şikayetlerim için göğüs hastalıkları polikliniğine başvurdum. röntgen ve sft istendi. polen ve toz allerjim olduğunu ve bunlara yönelik ilaçlar kullandiğimi belirttim. doktorum sft ve rönt...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Dane Ediger

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Akciğer kanseri

    Merhaba hocam. ben yüzümde bebek pudrası kullanan birisiyim. hep solumamaya özen gösteririm. fakat bugün yanlışlikla uygularken biraz pudrayı soludum. akabinde burnumda yanma başladı ve 3 gündür ciğerimde yanma ve ağrı var. ve bebek pudrası için kanserojen deniliyor. sizce bu olayın 10 - 15 yıl sonr...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Dane Ediger

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çocukluk astımı

    Merhaba 4 yaşını dolduran oğluma çocukluk astımı teşhisi kondu iki yıl önce. çok defa bronşit geçirdi. koruyucu tedavi olarak 2 doz pulmicort'u hava yoluyla veriyoruz ( yaz mevsininde kesiyoruz çünkü hastalanmıyor) allerji testinde süt ürünleri allerjisi çıktı ancak doktorumuz hastalığını bununla...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Faruk DEMİR

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Seyahat sağlığı

    Hocam iyi günler. bn 24 yaşındayım bende astım ve bronşektazi var. sağlık durumum genel olarak iyi sayılır. son 1 yılda 2 enfeksiyon geçirdim ve son 2 yılda hiç astım atağı yaşamadım. hocam sormak istediğim soru biraz farklı aralık ayı gibi güney amerikaya(şili'ye) gtmem gerekiyor. aslında gitme zo...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Dane Ediger

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x