Ldl

  • HOCAM DEGERLI CEVABINIZ aTESEKKURLER ATOR 10LUK ONERI UZERE GUNASIRI 10LUK ALIYORUM BENDE GOZDE KATARAKT OLDUGU ICIN BULANIK GORME VE KATARAKTIMIN ILERLEDIGINI GORDUM BIRDE CINSEL GUCSUZLIKOLUYOR ONERINIZ YOKMU HERGUN 150MG CORASPIN ALIYORUM AYRICA GLIKOFEN 2*1 ALIYORUM ONERINIZ ICIN SONSUZ TESEKKURLER ldl 147 hdl 36 tkol 222 trıg 210

  • Doktor Cevabı:

    Şekeriniz yüksekse görme bozukluğu ve diğer şikayetleriniz olabilır..kolesterolilacımı hergün alabilirsıniz.ldl 100 altinda olmalı..üroloji bolümü ilede görüşebilirsiniz...

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Kolesterolyuksekligi

    Yuksrkligi hocam saygilar 31yasindaki oglumun kolesterol degerleri yuksek tri180 ldl230hbac1 5.2 obez grubunda dr coversyi ve coraspin300mg kullaniiyor ayrica diyete dikkat etmiyor gunluk yarimsaat yuruyus yapiyor tecrubeli biruzman olarak tedavi yonunden oneriniz yokmu ldlyi nasil dusurebilir...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Kani Gemici

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sabahlari uykudan uyaninca soguk terleme hafif mide bulantisi alt ve ast yu...

    Merhabalar doktor bey gögsumde arasira gun icinde batma sikayetiyle kan tahlili istedim hdl:35 trigliserid:152 ldl kolestrol:190 total kolestrol:230 cikti alt:175 ast:52 diger tum degerler normal cikti kulak iltihapi nedeniyle klomaks kullaniyodum acaba alt ast degeri yuksemis olurmu daha onceden ka...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Metin Işık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sabahlari uykudan uyaninca soguk terleme hafif mide bulantisi alt ve ast yu...

    Merhabalar doktor bey gögsumde arasira gun icinde batma sikayetiyle kan tahlili istedim.hdl:35 trigliserid:152 ldl kolestrol:190 total kolestrol:230 cikti alt:175 ast:52 diger tum degerler normal cikti kulak iltihapi nedeniyle klomaks kullaniyodum acaba alt ast degeri yukselmis olurmu daha onceden...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Halil Genç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kolesterolyuksekligi

    Kolesterolyuksekligi kolesterolyuksekligi saygilar bir yil aradan sonra yaptigim tahlilde hdl42 ldl175 tjol 223 trig167 yalniz tahlili ac karnina yaptim ama. bir cay kadigi corekotu yagi ixtim bu degerlere etki etmis olabilirmi ldlyi dusurmek icin hergun yarimsaat yuruyorum baska ne yapabilirim hba...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolestetolyuksekligi

    Kolesterolyuksekligi hocam saygilar oglum31 yasinda yapilan tahlilde ldl230trig195hbac1 5.2 cikti bunun icin oneriniz yokmu kendisikilosu fazla dr onu korkutmus tahlil sonuclarina gore tesekkurler ayrca b12vit 150 d vit 15cikti dr d vit icin normal deyip ilac vermedi b12 icin haftada bir dodek 5haft...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolestetol yuksrkligi

    Hocam saygilar 31yasindaki oglumun kolesterol degerleri yuksek tri180 ldl230hbac1 5.2 obez grubunda dr coversli ve coradpin100mg kullaniyor coraspinin100mgmi az degilmi 150mg daha etkili olmazmi ayrica diyete dikkat etmiyor tedavi yonunden oneriniz yokmu tesekkurler

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Ali Özeren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kolesterolyuksekligi

    Kolesterolyuksekligi saygilar bir yil aradan sonra yaptigim tahlilde hdl42 ldl175 tjol 223 trig167 yalniz tahlili ac karnina yaptim ama. bir cay kadigi corekotu yagi ixtim bu degerlere etki etmis olabilirmi ldlyi dusurmek icin hergun yarimsaat yuruyorum baska ne yapabilirim her gün 7zeytın hafyada3y...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Levent Kurşun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ekstrasistol

    Doktor bey iyi günler. size bir soru sormak istiyorum. 7 yaşından beri kalp teklemesi yaşıyorum. durup tekrar atıyor. çabuk yorulan biriyim. hareketsizim. annemle yatınca hep kalbini hissediyorum derdi. doktora götürmüştü, çocuklarda olur dedi ekg çekti bir şey yok dedi. lâkin kan testlerimde hep de...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Şan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ekstrasistol

    Doktor bey iyi günler. size bir soru sormak istiyorum. 7 yaşından beri kalp teklemesi yaşıyorum. durup tekrar atıyor. çabuk yorulan biriyim. hareketsizim. annemle yatınca hep kalbini hissediyorum derdi. doktora götürmüştü, çocuklarda olur dedi ekg çekti bir şey yok dedi. lâkin kan testlerimde hep de...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Can ÖZER

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kalp ve damar rahatsizligi

    Hocam merhabalar benim sürekli hdl kolesterol um düşük çıkıyor 27,32,36 civarı sürekli böyle dusuk. diğer kolestorol değerlerinde normal çıkıyor trigliserid ldl gibi. son zamanlarda tansiyon yukseklemesi ve damarlarda yanma ağrı mevcut, bir de benim.kalbim.surekli 100 un üzerinde atıyor 8 yıldır he...

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Ali Özeren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Şeker, tansiyon

    Hocam iyi günler babam 72 yaşinda,sol ica şah damarında %60 darlık var.pankreasında da 3 yıl önce sırtı ağırıyor diye çekilen tomografide pankreas kuyruk kesiminde 14mm kist çıkmıştı aralıklarla mr çekerek kontrol ettiriyoruz değişiklik yok,bir ay önceki mr raporu büyüğü pankreas kuyruk lokalizasyon...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipertansiyon ilaç değişikliği

    Hocam iyi günler babam 72 yaşinda,sol ica şah damarında %60 darlık var.pankreasında da 3 yıl önce sırtı ağırıyor diye çekilen tomografide pankreas kuyruk kesiminde 14mm kist çıkmıştı aralıklarla mr çekerek kontrol ettiriyoruz değişiklik yok,bir ay önceki mr raporu büyüğü pankreas kuyruk lokalizasyon...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Güllü Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kolesterolyuksekligi

    Kolesterolyuksekligi saygilar bir yil aradan sonra yaptigim tahlilde hdl42 ldl175 tjol 223 trig167 yalniz tahlili ac karnina yaptim ama. bir cay kadigi corekotu yagi ixtim bu degerlere etki etmis olabilirmi ldlyi dusurmek icin hergun yarimsaat yuruyorum baska ne yapabilirim her gün 7zeytın hafyada3y...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Çakır

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolesterolyuksekligi

    Kolesterolyuksekligi saygilar bir yil aradan sonra yaptigim tahlilde hdl42 ldl175 tjol 223 trig167 yalniz tahlili ac karnina yaptim ama. bir cay kadigi corekotu yagi ixtim bu degerlere etki etmis olabilirmi ldlyi dusurmek icin hergun yarimsaat yuruyorum baska ne yapabilirim her gün 7zeytın hafyada3y...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Metin Işık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sabahlari uykudan uyaninca soguk terleme hafif mide bulantisi alt ve ast yu...

    Merhabalar gögsumde arasira gun icinde batma sikayetiyle kan tahlili istedim hdl:35 trigliserid:152 ldl kolestrol:190 total kolestrol:230 cikti alt:175 ast:52 diger tum degerler normal cikti kulak iltihapi nedeniyle klomaks kullaniyodum acaba alt ast degeri yuksemis olurmu daha onceden karin ultrasy...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Elyesa Karaca

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x