Ldl

  • HOCAM DEGERLI CEVABINIZ aTESEKKURLER ATOR 10LUK ONERI UZERE GUNASIRI 10LUK ALIYORUM BENDE GOZDE KATARAKT OLDUGU ICIN BULANIK GORME VE KATARAKTIMIN ILERLEDIGINI GORDUM BIRDE ZIHNI SERSEMLIK OLUYOR ONERINIZ YOKMU HERGUN 150MG CORASPIN ALIYORUM AYRICA GLIKOFEN 2*1 ALIYORUM ONERINIZ ICIN SONSUZ TESEKKURLER ldl 147 hdl 36 tkol 222 trıg 210

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Yüksek kolesterol

    İyi günler, kolestrol 345 ldl 270 trigliserid 245 hdl 99 geldi son kontrolde 2 yıldır bu civarlarda seyrediyor 175 mg levetrion kullanıyorum. 1.60 boyum 70 kilom

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolesterolyulsekligi

    Kolesterolyuksekligi kolesterolyuksekligi kolesterolyuksekligi saygilar bir yil aradan sonra yaptigim tahlilde hdl42 ldl175 tjol 223 trig167 yalniz tahlili ac karnina yaptim ama. bir cay kadigi corekotu yagi ixtim bu degerlere etki etmis olabilirmi ldlyi dusurmek icin hergun yarimsaat yuruyorum bas...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolestrol yüksekliği

    İyi günler hocam benim kolestrolüm hep 300 üstü levotrion 175mg kullanıyorum ama düşmüyor ne yapabilirim öneriniz var mı

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Testikuler hipofonksiyon

    Merhaba hocam, sakal çıkmaması, yumurtalık ve penisim gelişmediği için endokrinoloji bölümüne gittim ve testiküler hipofonksiyon tanısı konuldu, ve tedavi olarak 1 sene kadar ovitrelle 250mcg kullandım, kullandığım süre zarfında hem kıllanma hemde yumurtalık ve peniste büyüme biraz oldu ve boşalma d...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hdl kolestrol

    Hocam merhabalar fmf hastalıgımdan dolayı 6 ayda bir kontrole gıdıyorum son kontrolumde kolestrol oranlarım ölcüldu trigliserit 78-ldl kolestrol 78-hdl kolestrol 43 cıktı romatizma dr u hdl kolestrolun bıraz dusuk yukseltmen lazım dedı hocam ne gıbı bır yol ızlemem lazım yasım 30 fomega 3 un hdl ko...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boğazda tekleme

    Merhaba 27 yaşındayım. 170 boy 57 kiloyum. bogazimda vuru şeklinde gümleme hissediyorum.bazen kalbimde de oluyor ama çok nadir. daha çok boğazımda hissediyorum. pat diye bir şey gümlüyor. bir şey patlıyor gibi. bazen gunlerce olmuyor bazen ise her gunde1 ya da 2 kere gümleyebiliyor. güm diye bogazim...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Zekeriya Arslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kolesterolyuksekligi

    Kolesterolyuksekligi kolesterolyuksekligi kolesterolyuksekligi hocam saygilar esimin tahlilerini yaziyorum degerli ve tecrubeli bir uzman olarak gorusunuzu ogrenmek istiyorum tkol 278 hdl68 ldl200 trig 78 ldlyi dusuremiyoruz seker tansiyon yok beslenme oneriniz yokmu bimden aldigimiz tava yogurdu z...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dyt. Begüm Sevgi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolesterolyuksekligi

    Kolesterolyuksekligi saygilar oglum31 yasinda yapilan tahlilde ldl230trig195hbac1 5.2 cikti bunun icin oneriniz yokmu kendisikilosu fazla dr onu korkutmus tahlil sonuclarina gore tesekkurler ayrca b12vit 150 d vit 15cikti dr d vit icin normal deyip ilac vermedi b12 icin haftada bir dodek 5jafya boyu...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Haluk Yeşilbağdan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pcos/ hirsutizm

    Doktor bey merhabalar. bana 3-4 sene önce polikistik over sendromu teşhisi kondu. regl düzensizliği şikayetim haricinde şikayetim yoktu ilk seneler. fakat şuan 2 senedir filan çok az kilo aldım tüylenmemde çok artış oldu, cildim çok yağlandı. ultrason sonucum ve bazı hormon değerlerim şu şekilde: me...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Mehmet Fırat Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kolesterolyuksekligi

    Kolesterolyuksekligi saygilar oglum31 yasinda yapilan tahlilde ldl230trig195hbac1 5.2 cikti bunun icin oneriniz yokmu kendisikilosu fazla dr onu korkutmus tahlil sonuclarina gore tesekkurler ayrca b12vit 150 d vit 15cikti dr d vit icin normal deyip ilac vermedi b12 icin haftada bir dodek 5jafya boy...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mehmet Beşiroğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolesterolyuksekligi

    Kolesterolyuksekligi saygilar oglum31 yasinda yapilan tahlilde ldl230trig195hbac1 5.2 cikti bunun icin oneriniz yokmu kendisikilosu fazla dr onu korkutmus tahlil sonuclarina gore tesekkurler ayrca b12vit 150 d vit 15cikti dr d vit icin normal deyip ilac vermedi b12 icin haftada bir dodek 5jafya boy...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kaan Kulan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sert kalp atışı-kolesterol

    Hocam 27 yaşındayım, alkol sigara kullanmıyorum, ailemde erken kalp rahatsızlığı yoktur.efor halinde değil normal otururken anigelen nefes darlığı hissi, sol önkolda, solbacakta gelipgiden sancı,dengesizlik ve bayılma hissi, mide bulantısı ile belki heyecandan dolayı altçene dişlerimde sızlama hisse...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kaan Kulan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Trigliserid yüksekligi

    Hocam iyi gunler hdl kolesterol: 43 (35_55) ldl kolesterol: 80 ( 0_130)chol kolestrol 172 ,trigliserid:244 hocam 1.83 boy 107 kilo yasim 30 trigliserid degerim yuksek gorünuyor ne yapmam lazim.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Şeker hastaliği

    Hocam iyi günler,annem 73 yaşında tansiyon-şeker hastası;uzun zamandır test yapılmamıştı dün sağlık ocağında hem korona aşısı oldu hem de tahlilleri yapıldı.caduet 10/20mg,trajenta 5mg,hyzaar 50/12,5 mg kullanıyor,tansiyonu normal seviyelerde.sonuçlar hba1c 7.6,akş 160,üre 53(18-43)kreatinin 1,12(0,...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acil hocam lütfen hepsini okuyun

    Hocam merhaba yaşım 20 kilom 110 geçen sene karaciğer yağlanması vardı grade 2 biraz da kolesterol 199 du alt 68 ast 35 di bu yıl geçen gün tekrar tetkik yaptırdım kolestrol 206 ldl 123 hdl normal çıktı alt 42 ast 31 çıktı ama ultrason da hala grade 1 2 yağlanma çıktı ve dalak 135 kk büyüme çıktı ka...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Haluk Yeşilbağdan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x