Ldl

  • Ldl

    Sevgi̇li̇ hocam selamlar daha öncede si̇ze yazmiştim pfo ve nabiz konusu i̇le i̇lgi̇li̇ sağolun o dönemde beni̇ yeteri̇nce aydinlatmiştiniz boy 1,75 ki̇lo 76 kg bu seferki̇ sorum ldl değeri̇m hk temmuz ayinda total kollestrol 196 i̇çeri̇si̇nde ldl değeri̇m 117 eylül ayinda total kollestro...

    Doktor Cevabı:
     Sinan Coşkun Turan

    Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ldl

    Hocam saygılar, eşim 50 yaşında, son tahlil sonuçları şöyle, kendisi sigara içiyor, bir türlü bırakamıyor, t.kolesterol 256; hdl 57; ldl 184; glukoz 93; ldl yüksekliği için zocor 10'luk alıyor, diğer son çıkan ilaçlar fazla yan etki yapıyor, içemiyor, görmesi bozuluyor, sizin öneriniz nedir? diğer h...

    Doktor Cevabı:
     Sinan Coşkun Turan

    Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ldl

    Sorduğhocam saygılar, eşim 50 yaşında, son tahlil sonuçları şöyle, kendisi sigara içiyor, bir türlü bırakamıyor, t.kolesterol 256; hdl 57; ldl 184; glukoz 93; ldl yüksekliği için zocor 10'luk alıyor, diğer son çıkan ilaçlar fazla yan etki yapıyor, içemiyor, görmesi bozuluyor, sizin öneriniz nedir? d...

    Doktor Cevabı:
     Sinan Kırım

    Doç. Dr. Sinan Kırım

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ldl

    Hocam saygılar, eşim 50 yaşında, son tahlil sonuçları şöyle, kendisi sigara içiyor, bir türlü bırakamıyor, t.kolesterol 256; hdl 57; ldl 184; glukoz 93; ldl yüksekliği için zocor 10'luk alıyor, diğer son çıkan ilaçlar fazla yan etki yapıyor, içemiyor, görmesi bozuluyor, sizin öneriniz nedir? diğer h...

    Doktor Cevabı:
     Eşref Araç

    Dr. Öğr. Üyesi Eşref Araç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ldl

    Hocam saygilar seker hastasiyim evvelki oneri ve cevaplariniz icin sonsuz tesekkurler bugunku tahlil sonuclarini yazip degerli onerileriniz icin simdiden tesekkur ederim hocam trigleserit 217 t kol 226 hdl 36ldl 147alt 23 ast 19hbac1 4,9sedimasyon 7hemogram normal wbc 4 hgb 14,7 hct 43 7 ay onceki...

    Doktor Cevabı:
     Ayşen Helvacı

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ldl

    Hocam saygilar seker hastasiyim evvelki oneri ve cevaplariniz icin sonsuz tesekkurler bugunku tahlil sonuclarini yazip degerli onerileriniz icin simdiden tesekkur ederim hocam trigleserit 217 t kol 226 hdl 36ldl 147alt 23 ast 19hbac1 4,9sedimasyon 7hemogram normal wbc 4 hgb 14,7 hct 43 7 ay onceki t...

    Doktor Cevabı:
     Ülkü Görmez

    Uzm. Dr. Ülkü Görmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ldl

    Hocam saygilar seker hastasiyim evvelki oneri ve cevaplariniz icin sonsuz tesekkurler bugunku tahlil sonuclarini yazip degerli onerileriniz icin simdiden tesekkur ederim hocam trigleserit 217 t kol 226 hdl 36ldl 147alt 23 ast 19hbac1 4,9sedimasyon 7hemogram normal wbc 4 hgb 14,7 hct 43 7 ay onceki t...

    Doktor Cevabı:
     Feridun Gürlek

    Uzm. Dr. Feridun Gürlek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ldl

    Hocam saygilar seker hastasiyim evvelki oneri ve cevaplariniz icin sonsuz tesekkurler bugunku tahlil sonuclarini yazip degerli onerileriniz icin simdiden tesekkur ederim hocam trigleserit 217 t kol 226 hdl 36ldl 147alt 23 ast 19hbac1 4,9sedimasyon 7hemogram normal wbc 4 hgb 14,7 hct 43 7 ay onceki t...

    Doktor Cevabı:
     Şerife Şeyda Zengin

    Dr. Şerife Şeyda Zengin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ldl

    Hocam saygilar seker hastasiyim evvelki oneri ve cevaplariniz icin sonsuz tesekkurler bugunku tahlil sonuclarini yazip degerli onerileriniz icin simdiden tesekkur ederim hocam trigleserit 217 t kol 226 hdl 36ldl 147alt 23 ast 19hbac1 4,9sedimasyon 7hemogram normal wbc 4 hgb 14,7 hct 43 7 ay onceki t...

    Doktor Cevabı:
     Abdulkadir Sağdıç

    Uzm. Dr. Abdulkadir Sağdıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ldl

    Hocam saygilar seker hastasiyim evvelki oneri ve cevaplariniz icin sonsuz tesekkurler bugunku tahlil sonuclarini yazip degerli onerileriniz icin simdiden tesekkur ederim hocam trigleserit 217 t kol 226 hdl 36ldl 147alt 23 ast 19hbac1 4,9sedimasyon 7hemogram normal wbc 4 hgb 14,7 hct 43 7 ay onceki t...

    Doktor Cevabı:
     Seydahmet Akın

    Doç. Dr. Seydahmet Akın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/8 | Toplam 77 kayıt bulundu.
.
x