Ldh yüksekliği

  • Ldh yüksekliği

    Merhaba, annemde akciğer ca mevcut.diz kapagının altında da adenokarsinom tipi bir tümor var. yaklaşık 6 aydan beri 5 kemo seansı, 12 adet (ardışık şekilde) radyoterapi seansı gördü. en son yapılan kan testinde ldh si 580 civarında çıktı.vucudunda ciddi agrılar mevcut.ne oturabiliyor ne yatabiliyor....

    Doktor Cevabı:
     Kadri Yamaç

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ldh yüksekliği

    Hocam merhaba 6 yaşında bir oğlum var bundan yaklaşık 4ay önce üst solunum yolu enfeksiyonu için doktora götürdüğümüzde ldh 291 çıkmıştı.bugün kusma ve karın ağrısı şikayeti ile gittiğimizde ldh 321 çıktı. ldh yüksekliğinin sebebi enfeksiyonlar olabilirmi? yoksa araştırılmalımıdır?

    Doktor Cevabı:
     Kürşad Aydın

    Prof. Dr. Kürşad Aydın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ldh yuksekligi

    Hocam merhaba benim bir haftadir sol omzumda batma tarzi agri vardi yutkunurken fizige girmeye basladim rutin tahlillerde ldh 252 cikti sinir 243 bu tek basina bisey ifade edermi genekde kanserde artis gosteriyormus diger tahlillerim normal sedim 14 crp 2, 21 ast18 alt 16 alp 60 cea0.70 cea125 10.6...

    Doktor Cevabı:
     Kadri Yamaç

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ldh yüksekliği

    Iyi günler hocam, yeğenimin ldh sonucu 348 çıktı. diğer tahlil sonuçları normal yanlız el ve ayak bileklerine ait röntgen sonuçlarında kemik erimesi gibi bir şey tespit edildi ne yapmalıyız ilginiz için teşekkürler

    Doktor Cevabı:
     İnci Yıldız

    Prof. Dr. İnci Yıldız

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ldh yuksekligi

    Hocam merhabalar, 1 ay once yorgunluk ve halsizlik nedeniyle doktora basvurdugumda ldh degerim 205 cıkmıstı, diger dergerlerim normaldi. ardından 3 gun arayla baska bir merkezde yapılan test sonucu ldh 160 cıktı. son olarak 1 hafta once akut sinuzit atagı gecirdim. tahlil sonucu alt 69, crp 0,68, ld...

    Doktor Cevabı:
     Kadri Yamaç

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ldh yüksekliği

    Merhaba hocam. kandaki analiz sonuçlari ldh = 396 , sedimantasyon = 24 , wbc =11.4 , neu= 8,4 , pdw= 8.6 , lym = 2.1 , mono : 0.6 , eos: 0.2 , baso : 0.1 , %ly : 18.2 , %ne : 74.1 , % mo : 5.3 , %eo : 1.7 , %ba : 0.7 , rbc:4.5 , hgb :13.8 , hct: 40.7 , mcv : 90.0 , mch : 30.4 , mchc : 33.9 ,...

    Doktor Cevabı:
     Kadri Yamaç

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ldh yuksekligi

    Hocam merhaba 1 yasindaki kizim krup olmustu hastanede yapilan teste ldh 401 bundan dolayimi yuksek kizim bide surekli idrar yolu enfeksiyonu geciriyo at nali bobregi var bobrekle alakalimidir yada kruptan dolayimi yuksektir simdiden tesekkur ederim

    Doktor Cevabı:
     Ozan Özkaya

    Prof. Dr. Ozan Özkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ldh yuksekligi

    Hocam merhaba. ldh degerim 336 cikmis kan tahlilinde. bi tek bu yuksek. bir anlam ifade ediyor mu? bir rahatsızlığın habercisi olabilir mi?

    Doktor Cevabı:
     Ali Başçı

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ldh yüksekligi

    Merhaba, eklem romatizmasi suphesiyle ftr ye gittim. testlerim sonucunda ldh degerim 511 , crp 0.87 cikti. kan degerlerim ve hormon degerlerim normal. daha detayli arastirilmasi gerektigini soyledi doktorum. kanser riskinden korkuyorum bunun en buyuk sebebinin kanser oldugunu dusunmek dogru mu?

    Doktor Cevabı:
     Ömer Alabaz

    Prof. Dr. Ömer Alabaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ldh yuksekligi

    Hocam merhaba benimnkaracigerimde polikistik kistler var kontrollere gidiyorum binilac kullanmıyorum bunun için tahlil yaptırdım ast 21 alt 22 ggt 12 ldh 236 alp 48 çıkmış ldh yüksekliği bu kistlerden olabilir mi kontrolüne daha var bilgi verirmisiniz tiroid kanseri geçirdim ne yapmam gerekir şimdid...

    Doktor Cevabı:
     Zülfikar Polat

    Prof. Dr. Zülfikar Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/2 | Toplam 13 kayıt bulundu.
.
x