Kusma yenidoğan

  • Yardımınıza ihtiyacım var bebeğim 2 aylık çok kusuyor peynir gibi değil su gibi kusuyor ve uyur uykudan uyanıyor ve çok huysuz idrarında enfeksiyon var dediler antibiyotik tedavisi başlandı suprax antibiyotik vermek istemiyorum hocam napabilirim

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba. beslenme sonrası fışkırır tarzda mı kusuyor. doğru yaklaşım için bebeği gitmeliyim. belki karın us g su isteyebiliriz. geçmiş olsun. op. dr. a.arikan

    tarihinde cevapladı.

İzmir Çocuk Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Antrumda nodüler lezyon(gist?ektopik pankreas)

    Merhaba hocam; kontrasli tomografi sonucumu degerlendirebilir misiniz, siyah dışkı,halsizlik baş dönmesi ve bayılma sonucu acile başvurdum,mide kanaması oldugu söylendi ,kan degerlerim çok düşmüştü,endoskopi yapıldı hemen, sonuç kısmında; les yetersizliği, antrumda nodüler lezyon(gist?ektopik p...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yusuf Akcan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ameliyat sonrası doğum

    Merhaba yeşim hanım, 2020 mart ayında safra kesesi alma ameliyatı oldum.gebelik düşünüyorum ve daha önce normal doğum yapmıştım.şimdi bu ameliyat normal doğuma engel olur mu?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Midede lezyon

    Merhaba hocam geçen hafta siyah dışkı terleme ve bayılma sonucu acile gittim,yapılan incelemeler sonucunda mide kanaması olduğunun kanaatine varıldı,hemen endoskopi yapıldı,endoskopi sonucumda; les yetersizliği, antrumda modüler lezyon(gist?ektopik pankreas?) bulbusta ülser(forrest iii) bı de he...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yusuf Akcan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mide ağrısı

    Merhabalar doktor bey ben 20 yaşındayım uzun süre mide ağrısı yaşadım bıçak saplanır gibi sırta da vurdu endoskopi oldum hp bakteri yok ve gastrit çıktı zayıf bir insanım ağrıyı bundan dolayı çok hissetmem normal mi? bir de kabızlık yaşadım acile gittim röntgen çekildi yoğun gaz var dendi. dahiliye...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sarılık bilirubin

    Meraba hocam kardeşim kovit temaslı olduğu için kan testleri yaptılar hemoglobin kan değerleri hepsi normal çıktı sadece indirekt bilirubin 1.45 referans 0.0 0.9 total bilirubin de 1.96 referens 0.0 1.2 ama bu zamana kadar herhangi bi şikayeti olmadı ne karın ağrısı nede herangi belirgin bir sarılığ...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zülfikar Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahliller hakkında

    Değerli hocam çok ama çok teşekkür ediyorum allah razı olsun senden inşallah mesleki hayatınızda her daim başarılı olursunuz allah'a emanet olun..

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sarılık değeri

    Bilirubin yüksekliği meraba hocam kardeşim kovit temaslı olduğu için kan testleri yaptılar hemoglobin kan değerleri hepsi normal çıktı sadece indirekt bilirubin 1.45 referans 0.0 0.9 total bilirubin de 1.96 referens 0.0 1.2 ama bu zamana kadar herhangi bi şikayeti olmadı ne karın ağrısı nede herangi...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahliller hakkında

    Merhaba sayın hocam babamın rutin sağlık ocağından kan tahlili yaparken sonuçları şu şekilde çıktı rica etsem yorumlaya bilirmisiniz kilosu 99 alkol ve sigara hiç kullanmıyor yaş 60 kendisi şeker hastası insülin kullanmıyor şeker ilaçi hap kullanıyor açlık kan şekeri 162 hba1c 6.6. plt 139 pct 0.14...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fiyat ögrenme

    Selamün aleyküm hocam diyaliz hastası babam var safra kesesi ameliyatı olmak istiyor 9 mm civarı taş fiyatlari hakkında bilgi verirmisiniz

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kaan Karayalçın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Heycanlanınca ısal

    Hocam merhaba sıze bır sorum olacaktı ben anksıyete hastasıuım fazla evhamlıyım hocam heycan ve korktuğum zaman hemen isal oluyorum normalde hafıf kabızım hocam bu günlerde pelbık orta alt bölümde sankı regıl agrısı gıbı agrı var ve sık idrar çıkma kendı kendıme neyım var dıye dusunuyorum bırden bır...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vagus siniri bası nelere neden olur

    Hipertansif kös varmıs.once kustum.sonra hayatımda hic olmayan sekilde.agzımda tukuruk oldu bogazım yandı water brush yasıyordum 7/24 agzımda tukuruk olurdu.manometri ve impendans ve ilaclı film sonucu reflu yok ciddi basınc var ama akalazyan da yok dendi.sonrasında ise ana şikayetlerim arttı 2 yıl...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Bahadır Ege

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Safra kesesi polipleri

    Hocam merhaba safra kesemde en büyüğü 4.5 mm olan birkaç polip tespit edildi raporda aynen bu şekilde yazıyor,kimi doktor ameliyat ol diyor kimisi 6 ayda bir takip ettirsen yeter diyor ne yapmalıyım herhangi bir ağrım vs yok.cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Bülent Menteş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ilaç kullanımı

    6sene önce safra kesesi ameliyatı oldum ameliyat sonrası ılaç veriliyormuş ama bana doktorum vermedi karnımda cok şişiyor bunla bir baglantısı varmıdır ne kullanmak gerekir

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Doğukan Saydan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolesterolyuksekligi

    Kolesterolyuksekligi saygilar bir yil aradan sonra yaptigim tahlilde hdl42 ldl175 tjol 223 trig167 yalniz tahlili ac karnina yaptim ama. bir cay kadigi corekotu yagi ixtim bu degerlere etki etmis olabilirmi ldlyi dusurmek icin hergun yarimsaat yuruyorum baska ne yapabilirim her gün 7zeytın hafyada3y...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Öğr. Üyesi Metin Yeğen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sarı gaita

    Haklısınız hocam, tamda bahsettiğiniz gibi üst karında gerçekleşiyor. o halde pandemiden sonra baktıracağım hocam i̇nşallah. çok teşekkür ederim hayri hocam, hem cevabınız hem de hızlı dönüşünüz için

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x