Kuru goz

  • hocam saygılar bana verılen eyestıl tek goz damlası pıyasada bulunmuyor bana tree natural free verıldı onun yerını tutarmı kuru goz ıcın pratık onerınız yokmu

  • Doktor Cevabı:

    Selamlar. omega 3 tableti alın . systane ud damlada kullanabilirsiniz. geçmezse silikon tıkaç takılmalı ve restasis e başlanmalı.

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Göz Doktoru uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Meme kanseri belirtileri

    Hocam merhabalar hocam annemin 2 yıl önce memesinde iyi huylu yağ bezeleri var dendi. yıllık kontrol önerildi fakat annem gitmedi kontrollere defalarca kez söylememe ragmen gönderemedim ve son zamanlarda sol memesinin ön tarafında agrı. hafif kızarıklık, ve kaşıntı varmış geçen günlerde söyle bize...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fatih Ağalar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Meme kanseri belirtileri

    Hocam merhabalar hocam annemin 2 yıl önce memesinde iyi huylu yağ bezeleri var dendi. yıllık kontrol önerildi fakat annem gitmedi kontrollere defalarca kez söylememe ragmen gönderemedim ve son zamanlarda sol memesinin ön tarafında agrı. hafif kızarıklık, ve kaşıntı varmış geçen günlerde söyle bize...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Nurullah Bülbüller

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Katarakt ki goz

    Hocam cevabınızı teşekkürler yüksek miyopim olduğu çin yirtik htimwli yüksek dendi göz gittiğini önceden önlemek mümkün değilmiş muayene ameliyat maliyeti ne olabilir göz kuruması ve kaşıntısı için relestat damla ve refresh damlası önerildi refresh tek doz şekli artık yok şişede alıyorum faredermi

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Levent Alimgil

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Penis içinde lezyon gibi şeyler.

    Hocam 45 gün önce korunmadan cinsel ilişkide oldum. 4-5 saat sonra penisin içinde kızarıklık fark ettim. ertesi gün dermatologa gittim. soğuk algınlığı dedi. dayanamadım 11 gün sonra başka bir doktora -ürologa gittim. kokların fazla olduğunu söyledi. 1 haftalık azithromycin ve levofloxacin oral il...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cinsel hastalık

    Hocam bide size şunu sorıyım ben 16. günde devlet hastanesinde elisa testi yaptırdım . hbsag 0.029 çıkmıştı . negatifti.bunun nedeni küçükken olduğum hepatit b aşısı mı ? bir de hepatiy c falan olsaydı 16.günde elisa testinde çıkarmıydı. eğer çıkmıyorsa en erken ne zaman kan testinde çıkar ? bir de...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Güven Aslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kansizlik ...

    Hocam merhabalar esim 42 yasında bundan 4-5 yıl önce ates ve peniste kasıntı için gittik hgb 8 idi detaylı arastırılmadı 3hafta önce bas agrısı karın ağrısı kasıkta bastırınca ağrı bacak ağrıları uyusma ve bilinci gitti ben saka yapıyor sandım o anı hatrlamıyor aynı sıkıntılar bugünde oldu geçen bi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kansizlik ...

    Hocam merhabalar esim 42 yasında bundan 4-5 yıl önce ates ve peniste kasıntı için gittik hgb 8 idi detaylı arastırılmadı 3hafta önce bas agrısı karın ağrısı bacak ağrıları uyusma ve bilinci gitti ben saka yapıyor sandım o anı hatrlamıyor aynı sıkıntılar bugünde oldu geçen bilinci gittiğinde penis ka...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ramazan Sarı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Arpacık ağrısı

    Şu anda elimizde thiocilline göz pomadı var onu kullanablir mi? eğer cevabınız evet ise tobrased damla ile ne kadar süre arayla damlatması gerekir? tobrased i günde 4 defa damlatıyor. pomadı günde kaç kez damlatmalıdır?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Müslime Akbaba

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Arpacık ağrısı

    Merhaba hocam annemin gözünde arpacık çıktı. dr. tobrased damla ve tobrased merhem yazdı. damlayı bulduk ancak merhemin depolarda kalmadığını söylüyor eczacılar. onun yerine ne kullanabilir? annemin ağrısı ve batması var gözünde.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Müslime Akbaba

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Vücutta geçmeyen kaşıntı

    Doktor bey merhaba, annem 50 yaşında romatoid artrit hastası yaklaşık 3 yıldır. düzenli olarak 3 ayda bir kan tahlilleri yapılıyor en son 21 mayıs ta yapıldı. sedim yüksek, ferritin çok düşük çıktı. karaciğer ve böbrek değerleri normal çıktı. bundan 8 ay önce de kadın hastalıkları muayenesinde ca12...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zülfikar Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gözümde kaşıntı

    Son 2-3 senedir denize gittiğim zaman en ufak bir damla bile deniz suyu gözüme geldiğinde kirpik diplerinde kaşıntı, çok kaşıdığım zaman batma meydana geliyor. (normal zamanlarda böyle bir şikayetim yok, sadece deniz suyu gelince oluyor) geçen sene bununla ilgili doktora gittiğimde çok açıklama yapm...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. İrfan Kayurtar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Selektif iga eksikliği immün yetmezliği

    21 yaşındayım van'da oturuyorum yaklaşık 3 yıldır selektif iga eksikliği (0.0667) immün yetmezliği teşhisi konuldu bana tedavi almadım sadece bactrim, çeşitli antibiyotikler ve alerji hapları kullandım son zamanlarda onlarında pek etkisini göremedim ve burda bulunan doktor kesti malesef şuan van'da...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Kokuludağ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hemoglobin yüksek hgb

    Duran hocam merhaba.17 yaşında oğlumun yaklaşık iki senedir laboratuvar sonuçları; hgb : 18.2 oranlarında.bir çok defa biyokimya ve hemogram testleri yapıldı.anormal sonuçlar içerisinde sadece hgb 18.2 değerlerinde,demir: 158, vitamin b12 : 67 ile 89 arasında çıktı.diğer tüm değerler normaldir.bu so...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Duran Canatan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hgb - hemoglobin yüksek

    Leyla hocam merhaba.17 yaşında oğlumun yaklaşık iki senedir laboratuvar sonuçları; hgb : 18.2 oranlarında.bir çok defa biyokimya ve hemogram testleri yapıldı.anormal sonuçlar içerisinde sadece hgb 18.2 değerlerinde,demir: 158, vitamin b12 : 67 ile 89 arasında çıktı.diğer tüm değerler normaldir.bu...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kulak şişliği ve kaşıntısı

    Peki şikayetlerim olduğunda mı gelmeliyim yoksa normalde de anlaşılır mı ? şu an kulak ağrım biraz yayıldı yemek yerken ağzımı açıp kaparken de ağrımaua başladı. hangi günler muayene yapıyorsunuz

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Gözde Pamuk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x