Kulakta sıvı toplanması

  • Hocam merhaba 5 yaşında kız torunuma 1 yıl önce ameliyatla geniz eti alındı kulakta sıvı toplanmasından dolayı iki kulağa’da tüp takılmıştı şimdi kulakta tekrar sıvı toplanması olmuş antibiyotik başlanmış 1 ay kullanması önerilmiş su toplanması dağılmaz ise yeniden tüp takılması gerektiği belirtilmiş bu kadar kısa süre içerisinde tekrar su toplanması normal’mi? tekrar tüp takılmasının çocuğa bir zararı olurmu? bu şekilde kaç kez tüp takılabilir? kolay gelsin Mehmet Ali Işık


Bursa Kulak Burun Boğaz uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Saç dökülmesi

    Merhaba iyi günler. 20 yaşındayım. elidor sağlıklı uzayan saçlar şampuan kullanıyordum onu bıraktım sysoss aldım fakat aşırı dökülme yaptı. elidorda da dökülüyordu ama o kadar değildi sonra bıraktım sysoss u eczaneye gittim bana zigavus siyah sarımsaklı şampuan verdiler. onu kullanmaya başladım. saç...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. İlhan Serdaroğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Korona öksürüğü

    Hocam merhaba covid 19 hastalığındaki öksürüğü diğer oksuruklerden ayırabilecek spesifik bi özelliği var mıdır? var ise nasil ayırt edebiliriz. iyi çalışmalar

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hakan Cıncık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boyunda şişlik

    Merhaba iyi akşamlar. 18 yaşındayım.kulağımın altında neredeyse 7-8 ay önce fark ettiğim ceviz büyüklüğüne yakın ağrısız sert bir şişlik vardı. daha önceden boynumda lenf bezesi şikayetiyle doktora başvurmuştuk fakat ara sıra böyle büyüyebilecegini panik yapmamamız gerektiğini söylemişti. ben de ilk...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Mehmet Aşık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Reaktif lenf nodu

    Hocam iyi akşamlar, 24 yaşındayım. 2 sene önce boynum tutulduğunda elime bir şey geldiğini fark ettim ve hemen doktora gittim. boynumun sağ ve sol tarafında her iki servikal zincirde 9mm ve 4mm iki tane reaktif lenf nodu çıktı. 2 senedir 4-5 ayda bir kontrole gidiyorum ancak doktorum artık gelmene y...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Derya GİRGİN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bogaz sorunu

    Doktor bey merhaba 32 yaşindayim halsizlik yorgunluk nedeniyle 3 hafta önce kan tahlili yaptirmiştim.tam kan sayimi biyokimya hormon testlerini yaptirdim tsh t3 t4 tahlillerini hepsi normal çikmişti fakat kan tahlilini yaptirdim günden 1 gün sonra boğazimin sağ tarafinda diştan bir ağri var çene alt...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hakan Cıncık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boğaz ağrısı

    Hocam merhaba devlet hastanesine randevu aldım ancak randevum çok geç bir fikir almak için yazıyorum size.. yaklaşık 3 aydır tekrarlayan bir boğaz ağrısına sahibim resmen yutkunamıyordum dahiliye doktorları çeşitli antibiyotikler verip durdu. üç kutu antibiyotik bitirdim şimdi o yutkunamama derecesi...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Derya GİRGİN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Boğaz sorunu

    Doktor bey merhaba 32 yaşindayim halsizlik yorgunluk nedeniyle 3 hafta önce kan tahlili yaptirmiştim.tam kan sayimi biyokimya hormon testlerini yaptirdim tsh t3 t4 tahlillerini hepsi normal çikmişti fakat kan tahlilini yaptirdim günden 1 gün sonra boğazimin sağ tarafinda diştan bir ağri var çene alt...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İsmail Külahlı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Enfeksiyon

    Merhaba hocam. konya akşehirde yaşıyorum. genil aile olarak hepimizde göz enfeksiyonu oldu. tek tek bulaştı hepimize. kızımdan da bana. ama çok ağır geçiyor. tüm bedenimi etkiledi. göz beyazım ve kapağım şiş. ağrı batma yanma kanlanma ve akıntı var. açamıyorum gözümü. kulağım dişim vs hep ağrım var....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Tunç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Geniz akıntısı

    Hocam merhaba 2 yaşında oğlum var cumartesi hapşuruk ve burun akıntısı başladı burnunu sürekli seeum ve enjektör yardımı ile açmaya çalışıyorum. dün de kulağını tuttuğu için acile götürdüm 38 ve üsti ateş olmadığı için ( en yüksek 37.7) covid 19 açısından değerlendirilmedi. ama arada öyle kriz şekli...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Boğazimda ne olabilir?

    Doktor bey merhaba 32 yaşindayim halsizlik yorgunluk nedeniyle 3 hafta önce kan tahlili yaptirmiştim.tam kan sayimi biyokimya hormon testlerini yaptirdim tsh t3 t4 tahlillerini hepsi normal çikmişti fakat kan tahlilini yaptirdim günden 1 gün sonra boğazimin sağ tarafinda diştan bir ağri var çene alt...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Derya GİRGİN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boğazimda ne olabilir?

    Doktor bey merhaba 32 yaşindayim halsizlik yorgunluk nedeniyle 3 hafta önce kan tahlili yaptirmiştim.tam kan sayimi biyokimya hormon testlerini yaptirdim tsh t3 t4 tahlillerini hepsi normal çikmişti fakat kan tahlilini yaptirdim günden 1 gün sonra boğazimin sağ tarafinda diştan bir ağri var çene alt...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Abdullah Ahmed

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lenf beziü boyundaki

    Hocam iyi günler dilerim. benim sol çenemin altındaki bademciğimin üstünde, dışarıdan farkedilemeyen, sadece parmağımı oraya götürünce farkedilen mercimek tanesi büyüklüğünde bir şişlik oluştu. bunun için acaba endişelenmem gerekir mi ? ben bundan 5 hafta önce bir cinsel ilişki yaşamıştım ondan heme...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Yakup Yeğin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Yutkunma zorluğu ve gental bolge de gariplikler

    Hocam. merhabalar. ben size kısaca anlatayım. ilk genel bölgede 2-3 adet sivilce tarzında ama ucu su toplamış gibi kırmızı şeyler cikti. bir kaç ay gecmeyince ben parçaladım yara oldu ve kendiliğinden gecti. fakat küçük küçük penis üstünde de şeyler çıkıp kayboldu hafif ağrı kaşıntı gibi şeyler olup...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Paşa Göktaş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bebek sağlığı

    Hocam merhabalar 20 günlük bebeğim var gözleri sürekli intahap oluyor acaba buna ne yapabiliriz birde göbek bağı düştükten sonra sürekli göbek deliği kanıyor acaba buna ne yapabiliriz teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dilde papilla büyümesi

    Derya hanım merhaba ben 26 yaşındayım. 2 3 aydır dilimin gerisinde papillalarımı farkettim sivilce gibi şişlikler. daha önce öylemiydi haberim yok. şimdi ise sanki boğazımda ekmek kırıntısı kalmış gibi hissediyorum sanırım o papillerden dolayı. sürekli yutkunma isteği boğaz temizleme isteği oluyor....

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Derya GİRGİN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x