Kulagta ugultu ve doygunluk hisi

  • Hocam mrb benim sol orta kulakta yaklasik 1aydir ugultu var ilacli mr ve rontken cektirdim temiz dediler kbb dr kulakla ilgili bir sorun yok dedi ama dikat etim basimi egdigimde ugultu daha hisediliyor kafami saga sola cevirince ense kokunden kirenclenmis gibi ses geliyor ve kulaklardaki ugultu dahada hisediliyor lutfen yardim edin

  • Doktor Cevabı:

    Kulakta uğultu basınç hissi kulak tansiyonunda gördüğümüz belirtilerdendir. ataklar halinde seyredebilir. romatizmal hastalıklara bağlı iç kulak hastalıkları da benzer şikayetler yapabilir. orta kulak problemlerinde de olabileceğinden muayene ve testlerle ayrımının yapılması gerekir. tedavi sebebe yönelik olarak yapılır. geçmiş olsun.

    tarihinde cevapladı.

Ankara Kulak Burun Boğaz uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Bogazda aci ve lenf nodu

    Hocam merhaba yaklaşık bir aydır boğazımın sağ tarafında bir acı var kbb ye gittim birsey yok denildi gastroentorolojiye gittim endoskopiyle bakıldı birşey yok denildi tiroid ultrasonu çekildi tiroid bezi vaskularizasyonu minimal artmıştır her iki üst juguler bölgede büyüğü sağda 21×6 mm boyutlu rea...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Teoman Dal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dil problemi

    Hocam iyi günler .... yaklaşik 1 aydir dilimin kenarinda beyaz noktalar şeklinde yaralar var ... dilimin ucundaysa kirmizi noktalar ve yanma oluyor.... ek olarak yutkunma & çiğneme problemim oluyor ...... burada ki doktorum dil kökü içeren boyun mri istedi .... ilaçli boyun mri çekildi..... sorum ş...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Teoman Dal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acil ne olur

    Yillar once bnde cekilen mr da plakvar vardi yillardir cektrimm ekim ayinda ilacli cektirdimm ama onun sonucubulgular : korpus kallozum korpus sol ventral kesiminde, genus inferiorunda, sol paraseptal alanda, ventriküler alana dikey konfigürasyonda, en büyüğü sol paraseptal alan posterior kesimde...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Yunus Aydın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Pet-ct raporum hakkinda

    Merhaba böbreğimde t1a boyutunda tümör vardi. parsiyel nefrektomi ameliyatı ile tümorlu bölge alindi. patalojim kotu huylu cikti. sonra dr um pet-ct onerdi. rapor sonucum asağıdadır.2 dr baktı biri ilaç tedavisi önerdi diğeri sadece takip edeceğız dedi. sizler dende bilgi almak istiyorum.kafam o ka...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Füsun Aydoğan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Beyinde kist ve kitle

    Merhaba mustafa bey size bir kaç sorum var lütfen cevaplayınız. yaşım 27. ben de bir takım sorunlar var zaten ameliyat olacağım ve patolojiye gidicek hem lenf bezim hem tonsilim. lakin 7 ay önce baş ağrılarım da vardı. sonra tansiyon problemim çıktı. bir mr çekildim mr de hiç bir şey çıkmadı sadece...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Ertaş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Beyinde kitle ve kafatasında sert ağrılı geçmeyen çıkıntı

    Merhaba safiye hanım size bir kaç sorum var lütfen cevaplayınız. yaşım 27. ben de bir takım sorunlar var zaten ameliyat olacağım ve patolojiye gidicek hem lenf bezim hem tonsilim. lakin 7 ay önce baş ağrılarım da vardı. sonra tansiyon problemim çıktı. bir mr çekildim mr de hiç bir şey çıkmadı sadece...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Safiye Bilgin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ayak bileği ve ayak altında şişlik

    Ameliyat mı?? merhaba hocam 29 yaşında bir bayanım.küçük yaşlardan itibaren yaptığım cimnastik sporu sebebiyle ayaklarımda deformasyon oluştu. 13-14 yıl önce konula tanıya göre ben düz tabandım. yıllar sonra öğrendim ki ayakta kist varmış. sonra tümör dediler. epey bir kafa karışıklığı oluştu. en s...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Engin Kesgin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ameliyat mı??

    Merhaba hocam 29 yaşında bir bayanım.küçük yaşlardan itibaren yaptığım cimnastik sporu sebebiyle ayaklarımda deformasyon oluştu. 13-14 yıl önce konula tanıya göre ben düz tabandım. yıllar sonra öğrendim ki ayakta kist varmış. sonra tümör dediler. epey bir kafa karışıklığı oluştu. en son ege ünivers...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Alper Gökçe

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Frontal osteom

    Ben alnımda bulunan 3 cm çapındaki kemik tümörünü aldırdım. ameliyatı saçlarımı 1 cm keserek kafamdan girerek yaptılar. alnımda boşluk oluşmaması için kemik çimentosu koydular fakat ameliyattan beş buçuk ay sonra alnım şişti. doktor vücudumun parçayı kabul etmediğini söyledi ve iğnelerle haplarla te...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. İbrahim Korhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Baş ağrısı ve kulak çınlaması

    Merhaba ben 15 yasindayim cok takintiliyim ve su siralar beyin tumorunu taktim kbb ve goze randevu aldim gidicem benim sol kulagim daha fazla olucak sekilde cinliyor bentumorden korkuyorum cenemden itibaren disimde dahil olmak uzere solda bir agri var kbb isitme testi yapmasi yeteli olurmu bende bey...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Emre Erkilet

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Baş ağrısı ve kulak çınlaması

    Merhaba ben 15 yasindayim cok takintiliyim ve su siralar beyin tumorunu taktim kbb ve goze randevu aldim gidicem benim sol kulagim daha fazla olucak sekilde cinliyor bentumorden korkuyorum cenemden itibaren disimde dahil olmak uzere solda bir agri var kbb isitme testi yapmasi yeteli olurmu bende bey...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Tamer Haliloğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tümör

    Merahab 15 yaşındayım 4 5 senedir kulak çınlamam var ara ara bu sıra da var yine gece sezizlikte oluyo televizyonu kapatınca .bir arada kolum gözüm felan çok seyrimişti ara ara onlarda devam ediyor ve başımda basınç hissi var şakaklarımda ve genelinde sol üstte birazdaha fazla sanki yutkunma problem...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Emre Erkilet

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Degerlerim

    Wbc 10.55 4-10 mchc36.6 26-36 sedımentesyan 1 saat 5 0-20 ben panık atak hastasıyım dıger degerlerım normal farklı olan sadece bu ıkısı doktorum d wıtamını eksıklıgı var dedı bıraz ılac werdı wbc kanser gostergesımı cok korkuyorum kollarımda ve gogsumde yaklasık 1 yıldır mınık kırmızı lekeler var ek...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. İsmail Nurhan Artel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Baş agrısı

    Merhaba hocam benım bı suredır unutkanlık problemım var yanı dkka gecmeden ne konustugumu yada herhangı bıseyı cok kısa sürede unutabılıyorum bunu gün içinde birden fazla yasıyorum ayrıca son ıkı haftadır ensemın usttunde kafamda sag tarafa gunde 5 6 kez agrı gbı 2 sanıyelık bı sızı gırıyor uyusup g...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tarık Şapçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kulak mr ve beyin mr

    Hocam iyi çalışmalar.25 yaşında üni.öğrencisiyim.2 sene önce kulak arkasında ve şakak kısımlarında sanki sinir ya da damar üzerinde bir gerginlik uyuşukluk içeride bir yapışkanlık hissiyle doktora göründüm.işitme testinde herhangi bir probleme rastlanmadı.ilaçlı kulak mr sonucunda sağda daha belirgi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kemal Uygur

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x