Koronaaaa virüsiiiii

  • Merhabalar benim sorum. Bn farenjit ve sinisizt olmuşum antiviyotik soğuk algınlığı hapı verildi ama 4 gün oldu bitmedi antibiyotik suda ertilen fakat şöyle o gün panikle gittim Dr tahlil yapmadı ama bn ateşim yok hafif burnum akiyo boğazım giciklaniyor korona olablir mi gidip özel lab kan vermeli miyim sizce


Elazığ Kulak Burun Boğaz uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Kronik bronşit

    Hocam merhaba. 22 yaşındayım ve sigara içen biriyim. son zamanlarda balgamlı öksürüğüm var. yoğun bir biçimde balgam çıkarıyorum. bu öksürük grip soğuk algınlığı gibi hastalıklarda olan öksürük gibi değil. sürekli de olmuyor. 4-5 dakikada bir öksürüyorum. 2 ay önce grip olduğumda öksürüğü atamadığım...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kürşat UZUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boğaz reflüsü

    Merhaba, yaklaşık 2 aydır boğazımda geçmeyen bir yanma ve nefes darlığım var (özellikle yemeklerden sonra) dilin orta kısmı da beyaz ben reflü olduğunu düşünüyorum fakat salgın nedeni ile herhangi bir hastaneye gitmek istemiyorum yardımcı olur musunuz ?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hasan Mercan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Dil yarası

    Hocam muayene oldum doktor bir ışıkla baktı birşey yok dedi çok şükür ama boğaza doğru yutkununca ve yemek yiyince ağrı var boğaza doğru boğazdada olmaya başladı bunun sebebi ne olabilir sizce

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Teoman Dal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Burun ve ağız kokusu sebebi nasıl yol izlemeliyim

    Doktor bey sorunum ağız kokusu ama 15 günde bı burnumdanda koku hissediyorum kbb ye gttim sinüzit için iki kutu antibiyotik verdi öle faydasını görmedim boğaz reflusu denildi kafam iyice karıştı hangi tedavi surecine yonlenmeliyim burnumun teki tikali..böle hastalarinizda genellikle sorun neyden kay...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Furkan Karaloğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kuru öksürük

    32 yaş kronik rahatsızlığım veya kullandığım ilaç yok ates boğaz baş agrısı ishal halsizlik burun akıntısı hiçbiri yok sadece geniz akıntım ve reflüm ama o yıllardır gecmeyen sorunum bu kuru öksürük aylardır gecmıyor içim doluymuş gibi bir his oluyor bundan aylar önce yine uzun sure oksurdm sonra ge...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kürşat UZUN

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Inşaallah cevap verirsiniz

    Hocam iyigünler. kübra 27. hocam birkaç aydır sürekli boğazımda gıcık ve geniz akintim.var. gıcık öksürüğüm var. kbb uzmanına muayene oldum 3 gün evvel. herşey normal dedi. alerjik rinit olduğunu söyledi. birde reflu oldugu icin bu dhrumun olduğunu söyledi. ve ben şuan hamileyim 23 haftalık gebelik...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Teoman Dal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Geniz akıntısı

    Teşekkürler hocam

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erol Keleş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Geniz akıntısı

    Merhaba hocam, 44 yaşında bir kadınım.ocakta nezle oldum. daha sonra genize akıntı oluyordu. ara sıra geçer gibi olup tekrar başlıyordu. mart'ta aile hekimi agumentin verdi. kullandım ama geçmedi.gelen akıntı şeffaf sümük gibi,koku yok,ateş yok, baş ağrısı veya yüzüme basınca ağrı yok. akıntı artınc...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erol Keleş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tıkalı kulak

    Hocam iyi günler dilerim; kullanma talimatını yanlış anlama sonucu burun spreyini (otrivine menthol) tıkalı olan kulaklarıma her iki kulak içine ikişer kez olacak şekilde sıktım, bunu bir sefer yaptım, bir zararı olur mu, (özellikle öğrenmek istediğim denge sorunu/baş dönmesi yaşatır mı ) vereceğin...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Teoman Dal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Diabet mellustus hastaligini

    Dayin değerli hocam benim sag kulağımda uyuldu oluyor hocam 2019 yilinda mr beyin cektirmistim ama bu uyguldu iki hafta oldu daha once yoktu.hocam diabet 2 hastasiyim bide tansiyon ilaci kullanıyorum bunlar yapabilirmi yoksa tekrar beyin mr çektirmek gereklimi bu ugultusu diabet hastaligini yaparmı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Teoman Dal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Geniz akintisi

    Merhaba hocam bende yaklasik yirmi gundur geniz akintisi var gece gunduz durmuyor 8-9gun oncede oksuruk yapmaya basladi akciger bt cektirdim sinpulmonik enfeksiyon cikti antibiyotik oksurugu azaltti ama akinti durmadigi icin tekrarliyor. bu salgin dolayisiyla tereddut ediyorum bi yandan sebebi ne ol...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Murat Doğan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Denge bozukluğu cinlama

    Mehmet hocam merhaba,7,8 sene önce vertigo denge bozukluğu teşhisi kondu sonra pskyatriye yonlendirildim paxera kullandım 5, 6 sene.tavsiye üzerine sonra başka bir merkezde 5 gun tms tedavisi vertigo için gördüm paxerayi kesti dr bu sefer 1 kaç ay sonra sol kulakta çınlama oluştu bu sefer lust...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Yavuz Sütbeyaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Morarma sorunu

    Merhaba hocam. yaklaşık 3 aydır burnumu ne zaman peçeteyle kontrol etsem kan bulaşıyor. kan akmıyor burnumdan ama içi hep kanlı gibi. kbb uzmanına gittim kan tahlilim wbc 8,8 hb 15,6 plt 380 mpv 9,2 ... tüm değerler normal sınırlarda. protrom zamanı 12,4 inr 1,08 aptt 30,1 ve 3-4 gündür de bacağımda...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Serdar Şıvgın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Geçmeyen boğaz kızarıklığı,anormal acı/ağrı

    Hocam merhabalar (yaş/23), yaklaşık 3-4 ay önce soğuk algınlığını takiben aralıklı olarak iyi kötü seyreden şikayetlerim var. 3 farklı kbb uzmanı tarafından.akut farenjit,kronik farenjit,geniz akıntısı,,konka hipertrofisi,pnömoni, akut sinüzit,alerjik rinit gibi teşhisler konuldu. 2 defa antibiyoti...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mahmut Özkırış

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Alerjik rinit

    Hocam merhaba ben şuan 16 yaşındayım ve yaklaşık 4 yıldır alerjik rinitim var. yazın hariç her mevsim burun tıkanıklığı hapşırık baş ağrıları geniz akıntısı yaşıyorum. en son doktora gittiğimde kasım ayıydı ve doktorum burun etlerin çok şiş geniz akıntın çok fazla demişti risonel burun spreyi ve bir...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erol Keleş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x