Korkuyorum

  • Hocamm adetimin ilk gününü de sayarsam 20 ve 21.günü prezervatifle ilişkiye girdim ama tam vajinamın girişinde penisin kafası girerken patladı ve ayrıca tekrar prezervatifle ilişki denenirken prezervatif vajinamda kaldı penis prezervatiften çıktı.Ertesi gün hapı içmeli miyim nolur yardım edin bana hamile kalmak istemiyorum. Bu iki olayda da boşalma olmamıştı. (geçen ay ertesi gün hapı içmiştim) her ay adet oluyorum fakat günleri 21 ve 35 gün arasında değişiyor son adet tarihlerim 6 temmuz 4 haziran 11 mayıs 15 Nisan. Ayrıca hocam adetimin 11.günü şeffamımsı akıntım olmuştu 2 gün sürmüştü ve adetimin 19.gününden itibaren de hâlâ devam eden göğüs ağrılarım var regl olacakmışım gibi. Lütfen bana yardım edin ilişkilerin üstünden 40 saat geçti riskim var mı ertesi gün hapı içmeli miyim? Lütfen yardım edin. Teşekkür ederim


Kahramanmaraş Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Vajinada farklı renkte lekeler

    Vajinada sol dudağımın içinde farklı renkte kabarıntı olmayan açık koyu kahve renkte lekeler var.genital siğil gibi görünmüyor.endişelenmeli miyim?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Derman Başaran

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Smear kolposkopi

    Kadir bey merhabalar. 2020 eylül smear sonucum negatif ama 2021 şubat ayında yapılan kolposkopide punktasyon ve fine mozayik patern gördü doktorum. görüntü low grade, biyopsi almama gerek yok dedi. ama kolposkopide 2 yıldır low grade görüntü devam ediyor. low gradenin geçmemesi ilerlediğini mi göste...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadir Güzin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çok önemli

    Hocam merhaba erkek arkadaşım ve bende hpv virüsü olduğunu ve ne yapabileceğimizi size sormuştum. gardasil aşısı olmamızı önermişsiniz. fakat benim sorum bizde zaten bu virüs olduğu için bir etkisi olur mu? (tek eşliyiz o yüzden başka bir tipini kapma ihtimalim yok) son olarak gardasil aşısı hpv nin...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadir Güzin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bakirelerde smear

    Hocam merhaba ben bakireyim yakınlaşmam oldu 3 sene önce birşeyler yaşadım şimdi şimdi adet düzensizliği kasık ağrıları bacak ağrım var rahim ağzından ince fırça ile hpv ve smear yaptım hpv negatif çıktı smear temiz görünüyor fakat zon kompenti yok doktoruma sorduğumda bakirelerde olmaz zon kompenti...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Herpes ucuk

    Nasil ama bende vagina girisinde cikiyo.bi defa cinsel iliski yasadim.bir de ne zaman kansere neden oluyor doktor bey?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Herpes ucuk

    Merhaba.benim vaginamda herpes var sik sik tekrarliyor 10 gun asiklovir 5 defadan kullandim.lakin vaginada oldugu icin sik sik tekrarliyor.herpes kanser yapiyor diyolar cok korkuyorum.1ci sorum herpes kanser yaparmi?2)baska ne yapa bilirim cikmamasi icin

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Polip düşürdüm

    Hocam merhaba 41 yaşında hiç evlilik yapmadım bekar bir bayanım üç ay önce adetimin ilk günü fasulye şeklinde kenarında sapı olan daha önce görmediğim kırmızı renkli parça düşürdüm fotoğraflarını çektim.sonraki ay dr gittiğimde gösterdiğim fotoğraf üzerine polip düşürdüğümü öğrendim. 10 günlük bir i...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vajinada et parçası

    Hocam merhaba ben 20 yaşındayım ve geçenlerde bazı kişilerin kendi hymenlerini aynadan bakıp görebildiklerini okudum. bende aynayla bakayım dedim fakat vajinanın girişinde pembemsi bir et parçası var hymen daha içeride diye biliyorum ama bu et parçası beni çok korkutuyor daha önceden de mi var mıy...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Rica etsem cevaplar mısnız

    Hocam iyi günler sevgilimle bir ilişki yaşadım geçen hafta adeti bitmiş biz adetinden 1 hafta sonra ilişki yaşadık pesinimin vajinasına felan değdirmedim benim elime zevk suyu gelmişse benim elim onun vajinasını değdiyse hiçbiri şekilde içeri girme felan olmadı sadece elimle tatmin ettim kendisini (...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kadir Güzin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Vulvada çıkan yaralar

    İyi akşamlar hocam ben bakireyim 27 yaşındayım vulvamda 1.5 senedir geçmeyen yaralar var kontrol ettirmek için 2 kere kadın doguma gittim bana yara falan göremediklerini söyledi 2 doktorda herşeyin normal oldugunu söylediler ama ben baktığımda yaraları görütorum ve vajina içinede baktıgımda çoğu yer...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vajinada yayılan beyaz et parçaları

    Vajina girişinde büyüyen beyaz et parçaları var son 1 haftadır (en azından yeni fark ettim). yaşım 18. ilk gördüğümde yuvarlak görünüyordu baş parmak boyutundaydı vajina girişimi kaplıyordu. bir hafta içinde büyüme oldu ve vajina dudaklarına yayıldı ucu sivri ve sıralı bir görünüme sahip. i̇lişki es...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahllilerimde yardım eder misiniz ne olabilir

    Hocam tahllilerimi yorumlar mısınız 1 er hafta arayla 1. tahlil alt 130 ast 95 amilaz 145 bld +1 neu 40.4 diğer değerler.normal 2. tahlil alt180 ast 85 direk biluribin 0.24 ldh (90 240 arası) 257 amilaz 102 3. tahlil alt 175 ast 76 b12 185 4.tahlil (ursovef ilacı kullanmaya başladım) alt150 ast 86 ü...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Yavuz Özkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tahlillerim allah rızası için hocam yardım ediniz

    Hocam tahllilerimi yorumlar mısınız 1 er hafta arayla 1. tahlil alt 130 ast 95 amilaz 145 bld +1 neu 40.4 diğer değerler.normal 2. tahlil alt180 ast 85 direk biluribin 0.24 ldh (90 240 arası) 257 amilaz 102 3. tahlil alt 175 ast 76 b12 185 4.tahlil (ursovef ilacı kullanmaya başladım) alt150 ast 86 ü...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahllilerimde yardım eder misiniz

    Hocam tahllilerimi yorumlar mısınız 1 er hafta arayla 1. tahlil alt 130 ast 95 amilaz 145 bld +1 neu 40.4 diğer değerler.normal 2. tahlil alt180 ast 85 direk biluribin 0.24 ldh (90 240 arası) 257 amilaz 102 3. tahlil alt 175 ast 76 b12 185 4.tahlil (ursovef ilacı kullanmaya başladım) alt150 ast 86 ü...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vajinada beyaz et beni

    Merhaba, tam olarak vajina girişinde sol tarafımda beyaz minik bir et beni gibi bir şey çıktı. yaklaşık olarak 4-5 ay oldu. bir haftadır da iç dudaklarımda yanma mevcut. et benine benzeyen beyaz şey birkaç günde büyüdü. sizce sebebi nedir? kanser hücresi olabilir mi? doktora gitmeye korkuyorum duyac...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x