Korku kaygı ishal

  • Merhaba hocam dün ben diyet yapıyorum muz ve süt ceviz incir yedim hocam sonra bfoyle ne ishal gibi yumuşak diski çıktı ama ardından karın ağrısı oldu sonra midemde geğirme hissi gaz var ama çıkmıyor bnde kaygı bozukluğu var kafamda sürekli kuruyorum şimdi ishal olcm hastamrlik olcam kan gelicem ve makatta yanma oldu ikinmaktsn sonra kesildi bugün yok kaygilanmali miyim


Gaziantep Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Ağız sorunu

    Merhaba ,ağzımın içinde dil kökünde tomurcuklar var ve bir aya yakındır bazen ağrıyor bazen geniz akıntısı yapıyordu. üç dört gündür ağzımda sol tükürük bezimde şişme olduğunu gördüm. sabah da dilimde sarılık vardı. bu durum iyice beni korkutmaya başladı, lütfen ne olabileceği hakkında bir fikir ver...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hakan Akçin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Crp değerim yüksek mi?

    Merhabalar hocam genel check-up amaçlı yaptırdığım sağlık kontrolünde crp değerim 4.2 çıktı aslında bu değer referans aralığında ama bir önceki testimde 0.25 olan sonucu neden bu kadar yükselmiş açıkcası biraz kafama takıldı diğer karaciğer değerlerimin tamamı referans aralığında ve sorunsuz yaş 23...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karaciğerde sıkıntı var mıdır

    Alani̇n ami̇notransferaz (alt) (serum/plazma) 113 u/l h(5 - 35) 09.09.2021 alkalen fosfataz (serum/plazma) 438 u/l h(50 - 162) 09.09.2021 ami̇laz (serum/plazma) 10 u/l l(22 - 125) 09.09.2021 aspartat ami̇notransferaz (ast) (serum/plazma) 157 u/l h(5 - 35) 09.09.2021 bi̇li̇rubi̇n, tot...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuray Uslu Kızılkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Uzamış sarılık (1 ay)

    Hocam merhaba, 11 ağustos doğumlu biz kızımız var. 3300 gr ve 38 haftalık olarak sezaryen doğumla dünyaya geldi. her bebekte olduğu gibi bizde de biraz sarılık vardı. 17 ağustos'ta kapiller değeri 14,4 iken, 19 ağustos'ta 13,4 olarak çıktı. takibimizi yapan doktor artık gelmemize gerek olmadığını dü...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mahya Sultan Tosun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bilirubin değerlerinde yükseklik

    Hocam iyi günler uzun süredir takipçinizim bir soru sormak gerekti maalesef, karın ağrıları ve iştahsızlık şikayetleri neticesinde acile gidip kan testi idrar testi yaptırdım ve bilirubin seviyesi yüksekliği ile karşılaştık doktorun deyimi ile (sarılık başlangıcı) değerler; direkt bilirubin referans...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sarılık teşhisi

    İyi çalışmalar doktor bey benim kızım 12 günlük ve sarılık teşhisi konuldu ve gün geçtikçe artıyor oranı şimdi ki gittiğimiz doktorumuz bir ay sonrasına randevu verdi ve benim içim hiç rahat değil ne yapmalıyım

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Erdal Eren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kanda enfeksiyon

    Merhaba hocam iyi çalışmalar benim ablam eylul 1 39 yada 40 haftalık doğum yaptı emin değilim haftasından kaninda enfeksiyon vardı bu yüzden günü varken eylül 1 de sezaryan ile doğum yaptı ilk başta bebekte solunum sıkıntısı yoktu sonrasında eylül iki de bebeğe yapılan testler sonucunda bebeğin kanı...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Gulnar Karimova

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yenidoğan kanda enfeksiyon

    Merhaba hocam iyi çalışmalar benim ablam eylul 1 39 yada 40 haftalık doğum yaptı emin değilim haftasından kaninda enfeksiyon vardı bu yüzden günü varken eylül 1 de sezaryan ile doğum yaptı ilk başta bebekte solunum sıkıntısı yoktu sonrasında eylül iki de bebeğe yapılan testler sonucunda bebeğin kanı...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Gulnar Karimova

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 5 günlük bebeğimizde sarılık 14 çıktı

    Hocam merhabalar 5 günlük bir bebeğim var, 38. haftada doğdu. gebeliğim başladığında bende tiroid sorunu çıktı vardı ve levotiron kullanıyordum. bugün çocuğumun yüzünde, kol ve bacaklarındaki sarı renkten ötürü kan verdik ve değeri 14 çıktı. %7 kilo kaybı var dendi. ne yapmamız lazım bilgi verir mis...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Demir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bebek kordon bağı

    Hocam merhaba, çocuk doğduktan sonra göbek bağının kesilmeden hemen anne gögsü ile çıplak teması olayı hakkında ne düşünüyorsunuz? yada sizce nasıl olmalı?

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Ayşegül Alkılıç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yenidoğan sarılığı

    Hocam merhabalar 5 günlük bir bebeğim var, 38. haftada doğdu. gebeliğim başladığında bende tiroid sorunu çıktı vardı ve levotiron kullanıyordum. bugün çocuğumun yüzünde, kol ve bacaklarındaki sarı renkten ötürü kan verdik ve değeri 14 çıktı. %7 kilo kaybı var dendi. ne yapmamız lazım bilgi verir mis...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sibel Kılıçaslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • B12 sarilik

    Merhaba hocam. b12 eksikliği var 187 olması gerekirken 127 çıkıyor. bilirubin bundan dolayı artar mı? bende bilirubin 2.1 çıktı

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Lütfen yardımcı olur musunuz

    Merhaba hocam. total bilirubin testi yapılacak yeniden kan vermemi istediler. total bilirubin kan testinde aç karnına mı yoksa tok karnına mı verilir? hangisinde daha düşük olur polislik için yeniden kan verecem de

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Barış Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cevabınızı bekliyorum hocam

    Merhaba hocam. total bilirubin testi yapılacak yeniden kan vermemi istediler. total bilirubin kan testinde aç karnına mı yoksa tok karnına mı verilir? hangisinde daha düşük olur polislik için yeniden kan verecem de

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pankreas ca

    Hocam sarı diye bahsettiğim camcı macunu gibi bir renk evet. başka bir yakınmam yok. sarılık da yok idrar rengi de gayet berrak. yaşım 24 ailede kanser öyküsü yok. yani camcı macunu renkte dışkı böyle bir şey düşündürmez değil mi doktora gidip görüntüleme yaptırmama gerek var mı acaba? hipokondriyaz...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x