Kolon kanseri

  • Kolonkanseri Kolonkanseri Hocam saygilar esim kolon kanserinden ameliyat kemo yu 2yil evvel gordu korona asisi yapmasinda sakinca varmi ayrica cin asisi ve alman asisindan hangisini onerirsiniz tecrubeli bir uzman olarak nuksu onleyebilecek oneriniz yokmu beslenme yonunden

  • Doktor Cevabı:

    Bağışıklık sistemi düşük kişilerde korona aşısı önerilmektedir. sağlık bakanlığı bahsettiğiniz her iki aşıyı da güvenli ve etkili bulmuştur.

    tarihinde cevapladı.

Gaziantep Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Sarılık bilirubin

    Meraba hocam kardeşim kovit temaslı olduğu için kan testleri yaptılar hemoglobin kan değerleri hepsi normal çıktı sadece indirekt bilirubin 1.45 referans 0.0 0.9 total bilirubin de 1.96 referens 0.0 1.2 ama bu zamana kadar herhangi bi şikayeti olmadı ne karın ağrısı nede herangi belirgin bir sarılığ...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zülfikar Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ağrı şikayeti

    İyi günler doktor bey: uzun zamandır devam eden ibs ye yönelik karın ağrısı mevcut. karın ağrısı ve migren agrısi aynı anda gelişti. aldığım tedavi sonucunda mi̇gren en az düzeye inmiş durumda . fakat karın ağrısı hala sürüyor ve çok agrı olduğunda ,baş ağrısını tetikliyor. dolayısıyla beslenme...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Kadir Göde

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide ağrısı

    Hocam merhabalar, hocam yaklaşık 7-8 aydır midemde ağrı problemim var şöyle kronolojik olarak anlatacak olursam 2020 kasım ayında bir olaya çok üzüldükten kafayı taktıktan sonra o gece midem ağrımaya başladı ve yaklaşık 1-2 ay arası ağrıdı(ağrı midemin olduğu yerde kaburgalarıma sırtıma heryerde his...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kolşisin kullanımı ve geçmeyen şikayetler

    Hocam merhaba 2 sene önce sürekli karın ağrısı, ishal şikayetim ve genetik mutasyon sonucu fmf teşhisi kondu. ama ben ateşli atak geçirmiyorum. 2 yıldır günde 3 tablet kolşisin kullanıyorum. karın ağrısı ve ishal şikayetlerim devam ediyor. ne yapmalıyım?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sarılık değeri

    Bilirubin yüksekliği meraba hocam kardeşim kovit temaslı olduğu için kan testleri yaptılar hemoglobin kan değerleri hepsi normal çıktı sadece indirekt bilirubin 1.45 referans 0.0 0.9 total bilirubin de 1.96 referens 0.0 1.2 ama bu zamana kadar herhangi bi şikayeti olmadı ne karın ağrısı nede herangi...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Midede şiddetli ağrı

    Hocam tokken daha şiddetli ağrı oluyo uykudan uyandırmıyo büyük abdestle ağrım azalmıyo ama geğirince biraz azalıyo ağrısı şikayetlerimi yemek yemek çok arttırıyo ağzıma bi parça ekmek bile atsam şiddetli ağrı yapıyo hocam bide sizin bilgeliğiniz doğrultusunda hiç bi tetkik yaptırmıcam ama bu ağr...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Pangastrit

    Kardeşim 17 yaşında bilirubin yüksekliği meraba hocam kardeşim kovit temaslı olduğu için kan testleri yaptılar hemoglobin kan değerleri hepsi normal çıktı sadece indirekt bilirubin 1.45 referans 0.0 0.9 total bilirubin de 1.96 referens 0.0 1.2 ama bu zamana kadar herhangi bi şikayeti olmadı ne kar...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 17 gün gecikti

    Hocam birkac saat önce karın ağrısı ile birlikte yogun ve kırmızı sekilde kanaması basladı tesekkür ederim cevapladıgınız icin

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kaburga altı ağrı batma

    Sayın hocam merhabalar. sizin değerli bilgilerinize ihtiyacım var. yaşım 24 bayanım yaklaşık 15 gündür sol karın boşluğumda kaburga bitiminde(mideye doğru olan kısımda ) bazen ağrı bazen batma şeklinde kramplar oluyor yaklaşık 3 dakika sürüyor ve geçiyor gün için de 4-5 kez oluyor şiddeti çok hafif...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zülfikar Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gaz damlası kullanmak sakıncalı mı?

    Merhabalar, oğlum 3.5 yaşında sürekli gaz problemi oluyor epilepsi ilacı keppra kullanıyor eczaneden gaz damlası ilacı almak istiyorum kullanmasında sakınca olur mu? keppra ve gaz damlası ilac kullanrken sakınca olur mu

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mahya Sultan Tosun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sarılık bilirubin

    Bilirubin yüksekliği meraba hocam kardeşim kovit temaslı olduğu için kan testleri yaptılar hemoglobin kan değerleri hepsi normal çıktı sadece indirekt bilirubin 1.45 referans 0.0 0.9 total bilirubin de 1.96 referens 0.0 1.2 ama bu zamana kadar herhangi bi şikayeti olmadı ne karın ağrısı nede herang...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide ülseri ve hamilelik

    Hocam merhaba. hamilelik öncesinde midemde ülser çıkmıştı. şu anda dokuz aylık hamileliyim demir ve kan seviyem biraz düşük çıktığı için doktorum feramat adlı ilacı verdi. kullanırsam ülser açısından herhangi bir sıkıntı yaratır mı. şimdiden teşekkür ediyorum

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bilirubin yüksekliği

    Meraba hocam kardeşim kovit temaslı olduğu için kan testleri yaptılar hemoglobin kan değerleri hepsi normal çıktı sadece indirekt bilirubin 1.45 referans 0.0 0.9 total bilirubin de 1.96 referens 0.0 1.2 ama bu zamana kadar herhangi bi şikayeti olmadı ne karın ağrısı nede herangi belirgin bir sarıl...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Muse - hiatal herni ?

    Merhabalar hocam mide fıtığım ve gastritim var ağzıma acı su geliyor arasıra fitigimda ağrıyor doktoe gencsin vucut butunlugunu bozmaya gerek yok dedi reflü ile fitik ayni seymi tibbi bilgim 0 cahilliğim için kusura bakmayın yani bu muse - stretta yontemi falan bu fitiga cozum olur mu ? tesekku...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sorunun devamı

    Hocam yeşil renkli dışkılama sonucu ve ani başlayan mide ağrısı sonucu istemişti doktor bey gaita testi sonuç olarak mukus ve gizli kan görülmedi 5-6 lökosit görüldü şeklinde sonuç geldi mide ağrısı ve yeşil dışkı 3-4 gün devam edince o zaman dışkı tahlili ne ihtiyaç duymuştum ancak 5-6 lökosit kafa...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x