Kolesterol

  • Kolesterol

    Merhabalar hocam. 15.09.2011 tarihinde böbrek kontrolü için yaptırdığım kan testinde kolesterol değerlerinde bir anormallik olduğunu gördüm ve içime dert oldu. değerler şu şekilde: glukoz 93 (70-110), kolesterol 98 (120-220), ldl 44 (0-130), trigliserid 110 (0-250). hdl ise yazmıyor. internette yapt...

    Doktor Cevabı:
     Sinan Coşkun Turan

    Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolesterol

    Iyi günler yaşar bey ben aile hekimime göründüm kan tahlil yapıldı glukoz: 65 kolesterol:229 trigliserid:105 hgb:11.0 hct:31.4 wbc:5.6 aile doktorum şekerin düşüyor kolesterolün biraz yüksek kötü bişey yok dedi ama anlamadığım durum ellerim kasılıyor midem bulanıyor doktorum ferrum fort ilaç verdi b...

    Doktor Cevabı:
     Yaşar Bahattin Kaptanoğlu

    Uzm. Dr. Yaşar Bahattin Kaptanoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolesterol

    Hocam merhaba benim kolesterol sorunum vardı bununla alakalı sıze sorularım olmustu kolesterolumu en son ölcturdugumde ldl 280 idi panax adında bir bitkisel ürün tavsiye ettiler bende bunu bir ay kadar kullandım ve bir ayın sonunda ldl 319 oldu yani tam tersi etki yaptı bende bıraktım tabi.su an ld...

    Doktor Cevabı:
     Canan Karatay Efendigil

    Prof. Dr. Canan Karatay Efendigil

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolesterol

    3 ocak 2007 doğumlu kızımın tahlilinde glukoz 80, kolesterol 236, trigliserid 72, hdl 67,ldl 155, crp 4.6 çıktı. hocam kolesterolü neden yüksek çıktı anlayamadım. lütfen bana yardımcı olurmusunuz?

    Doktor Cevabı:
     Mehmet Keskin

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolesterol

    Merhaba hocam. geçen hafta yapılan testte; kolesterol: 208 hdl: 75 trigliserid: 80 ldl: 117 sonucu çıktı. yaşım 26. boyum:1.71 kilom:64. sigara, alkol kullanmıyorum, haftanın 4 günü yüzme antrenmanı yapıyorum ve beslenmeme dikkat ediyorum. yağlı veya hazır gıdalardan uzak duruyorum. çıkan sonuc...

    Doktor Cevabı:
     Sinan Coşkun Turan

    Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolesterol

    Merhaba canan hanim. sekersiz sutlu nescafenin kolesterolu arttirma gibi bir yan etkisi var mi? cevabiniz icin simdiden tesekkur ederim.

    Doktor Cevabı:
     Canan Aksoy

    Dyt. Canan Aksoy

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolesterol

    Merhaba, kolesterol yüksekliği sorunum var. spor, diyet omega 3 ve lesitin takviyeleri önerildi ilaçtan önce. lesitin den ""gdo lu soya"" yüzünden çekiniyorum. sizce ne yapmalıyım? teşekkürler.

    Doktor Cevabı:
     Serpil Tarman

    Dyt. Serpil Tarman

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolesterol

    Merhaba ben nazlı, 21 yaşında ve 54 kiloyum boyum 163 cm.kolesterolüm totalde 222, hdl 46, ldl 151, trigliserit 126. sizce değerlerim normal mi? bir araştırma yaptım ve ldl yükseldiğinde tehlikeli olacağını öğrendim. telaş ve panik içerisindeyim. sizce ne yapmalıyım ? şimdiden teşekkür ederim....

    Doktor Cevabı:
     Tuncay Şahutoğlu

    Uzm. Dr. Tuncay Şahutoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolesterol

    Hocam saygılar, şeker hastasıyim, son sonuçları size danışmak istiyorum. 53 yaşında, trıg 126, t kolesterol 219, ldl 144, hdl 50, hbac1 5,6, wbc 4,08, tsh 0,98, t3 2,73, t4 0,91, hgb 12,5, hct 37, demir 67, demir bağlama 312, ferritin 4,5 bunda hata olabilir mi? folik asit 2,52, b12 1070, aso 33, r...

    Doktor Cevabı:
     Nevrez Koylan

    Prof. Dr. Nevrez Koylan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kolesterol

    Bebeğim 12 aylıkken kansızlık taraması için biyokimya testi yapıldı. 6 saat açlık kanında total kolesterol 250, ldl 160, hdl 45, trigilserid 150 çıktı.şimdi 19 aylık. halen günde 3 kez anne sütü alıyor.nasıl bir yol izlememiz gerekir? yanıtınız için şimdiden çok teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:
     Ergun Çetinkaya

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/71 | Toplam 706 kayıt bulundu.

Kolesterolile ilgili uzmanlar

.
x