Klomen adeti geciktirirmi

  • bu ay klomen kullandım adetimin 3 cü günü başladım 5gün sabah akşam üç gün geciktim evde test negatif hamile olabilirmiyim acaba

  • Hocam eşimle cocuk yapmaya karar verdik 4/5 ay denedik daha sonra doktora gittik klomon ve catlatma inesi verdi kullandık eşimin erken boşalma sorunu var ve eşim ilişkiye girmeden önce geciktirici sprey kullandı ama ilişkiye girmeden önce ya ıslak mendille temizledi yada su ile yıkadı ama yine hamile kalamadım bu işlem yani geciktirici sprey kullanması benim hamile kalmamı engelledimi yada engellermi yada spermlere zarar verirmi yada yumurtalara zarar verirmi bize akıl verin hocam

  • Doktor Cevabı:

    Erken boşalma gebeliğe engel değildir.geciktirici ıslak mendil kullanılmaması tavsiye olunur

    tarihinde cevapladı.

Sakarya Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Sizce normal mi

    Merhabalar doktor bey 12 haftalık gebeliğim var doktorum enfeksiyon nedeniyle gyno max verdi ilk kullanmama rağmen hafif bir yanma yaşadım vajina girişinde sizce bu normal mi?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Mehmet Fırat Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kızlık zarıma zarar vermişmidir?

    Merhaba canel hanım. ben bir soru sormak istiyordum. aslında utanıyorum ama.. çok endişeliyim. ben 1-2 yıl önce düşmüşdüm ve doktora gitmişdim. doktor benden ıkınmamı istedi ve kızlık zarıma bir şey olmadığını bakire olduğumu söyledi. ondan sonra ben aynanın karşısında ıkınarak bakmaya çalışıyordum...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Canel Çınar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İyi günler hocam

    Hocam affınıza sığınarak çok özür diliyerek başımdan geçen bir olayı size anlatmak istiyorum. 20 yaşındayım, erkek arkadaşımla çok istemediğim yakınlaşmalarım oldu ama bu sürtünmeli yakınlaşmalarda üzerimde iç çamaşırı günlük ped zıbın eşofman mutlaka olurdu . bu yakınlaşmaları yaşarken kızlık zarı...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Akin Savci

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tarlusal bitmeden kanama

    Merhabalar hocam. adetimin gecikmesinden dolayı doktorum bana tarlusal verdi. ve ikinci günde hemen adet oldum. normalde 5 gün kullanıp 5 gün sonra adet olursun vs söylemişti sizce bu durum normal mi?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Mehmet Fırat Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Normal gebelik mumkun mu hsg filmi

    Hocm merhaba hsg sonucumu yorumlarsanız sevinirim ; kavum uteri normal ve her iki tubadan intraperitoneal mesafeye geçmiş ve bu alanda dağılmıştır.sağ tuba normal çaptadır.sol tuba ektaziktir ve fimbral ucu küt bir şekilde sonlanmaktadır.servikal kanal doğal görünümündedir inceleme alanına giren diğ...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Hatice Çelik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Cevap verilirse sevinirim

    Merhaba hocam .normal el dezenfaktan elde sperm veya zevk suyu varsa öldürür mü? ellerine sürdü ve iki elini birbirine sürterek kullandi .gebelik riski var mi?teşekkur ederim

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gebelik riski

    Hocam merhaba öncelikle cevaplarınız çok tatmin edici ve bir bayan olarak size danışmak istedim. sürtünmeli ilişkim oldu 5 5 nisanda sonra 13 nisanda normal şekilde adet kanamam geldi adet bitiminden hemen sonra tekrar oldu ve 9 mayısta adet oldum bu süreçlerde 2 test yaptım tek çizgi çıktı. ardında...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tüylenme ve kadın doğum hapı

    Hocam aşırı tüylenme şikayetim var ancak hormon değerlerim normal. yasmin kullanmam önerildi ancak trigliserit değerim 493. prospektüste yüksek trigliseritte kullanmayınız diyor. ne yapmam gerekir?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erol Bolu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ssvd doğum

    Hocam merhabalar 2 doğum yaptım sezeryan ilki 17 saat sancı arkasından kordon dolanma sebebi ile sezeryan olmamdı ve 2.yide normal doğumda ısrar etmeme rağmen bulunduğum şehirdeki hiç bi doktorum kabul etmedi şuan 2 yıl ara ile tekrar hamileyim ssvd yapıyo musunuz yada önereveğiniz bi doktor varmı l...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Canel Çınar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hocam lütfen acil

    Hocam merhaba 31 yaşındayım benim adetim 12 gun gecikti hala da olmadım yani 42 gündür adet görmüyorum bekarim.ve kilo alıyorum gittikçe sıkıntı yaptım kendime iyice civanpercemi içmeye basladim bı faydası olurmu ilk kez böyle oldu.kist olabilirmi yada erken menopoz korkuyorum acikcasi

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. H. Yeşim Yerçok

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İdrar kaçirma

    Merhaba doktor bey benim merak etiğim ve sürekli kendimde takip ettiğim birsey var evilim iki cocugum var normal dogum yaptim . ama sorum adetten önce idrar kaçirma oluyor daha cok geceleri altim islak uyaniyorum neden olabir? sadece adetten iki üç gün önce 1 yada 2 defa oluyor.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Eralp Başer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kunduracı göğsü

    Hocam merhaba, yaşım 29. 1 mayıs tarihinde covid-19 testi için hastaneye gittiğimde çok şükür bişey çıkmadı. fakat doktor röntgen sonucunda ciğerinin bitanesi diğerine göre küçük dedi. bendede doğuştan kunduracı göğsü var, ondandır diye düşündüm. öyle kaldı. ağrım sızım veya nefes darlığımda yok....

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Gün Murat Eyüboğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Adet düzensizliği

    29 yaşındayım. adetimin 3.günü kan tahlili verdim. sonuçlarda problem var mı? bekarım. lüteinleştiren hormon (lh) 4,86miu/ml fsh 4,96 miu/m tsh 1,729 µiu/ml0,27 - 5,1 estradiol 26pg/ml prolaktin 17,02 ng/ml1,4 - 25 serbest t3 3,11pg/ml1,45 - 4,6 serbest t4 1,07ng/dl0,8 - 1,8

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid nodulü ve tsh

    Miray hanım merhabalar.ben 23 yaşındayım, 9a 6 civarlarında hipotansiyon hastasıyım, 48 kiloyum. boğazımdaki yutkunurken takılma hissi nedeniyle dahiliye doktoruna gittim. tahlil ve tiroid us sonuçlarım şu şekildedir: tiroid boyutları normal. parankim ekosu inhomojendir. hafif fibrotik değişiklikler...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Miray Sekkin Eser

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik riski

    Merhaba hocam erkek arkadaşım ile kıyafet üzerinden sürtünme yoluyla ilişkiye girdik ikimizde boşaldık onun kıyafetinin üzerinde hafif bir nemlilik vardı adetin 17 günüydü doğurganllık oranı yok denecek kadar az dediler ne kadar doğru bilmiyorum ertesi gün hapı gibi haplar kullanmak istemedim ade...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x