Kızlık zarı

  • Kolay gelsin hocam bir sorum olacaktı kilot ve günlük ped varken kızlık bozulur mu yuzeysel bir ilişki sonrası pedde bır kac damla kan vardı tereddütteyim yardımcı olur musunuz vajina içine girme gıbı bır durum olmadı


İzmir Kadın Doğum uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Gebelik riski

    Merhaba 15 ekimden beri diane35 kullanıyorum.28 ekimde korunarak ilişkiye girdim.prezervatifte yırtık veya delik yoktu fakat sızma ihtimaline karşı 24 saat içinde ella kullandım.diane bittikten 4 gün sonra 8 kasımda normal bir şekilde adet oldum ve 5 gün sürdü.fakat ara ara kasılmalar meydana geldiğ...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kasıkta sislik ve agri

    Hocam iyi günler salgın arttığı icin hastaneye gitmedim size sormak istedim 22 yaşındayım sağ kasigimda hapşırma ile agri oluyodu ben ağır eşya kaldirinca agrım arttı sürekli olmuyo fakat özellikle dokununca agri hissediyorum şişlik olmuş bugün sabah farkettim bide hocam benim bi türlü geçmeyen yeşi...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Nurdan Yıldız

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Polikistik over ve regl

    Hocam merhaba reglime 13 gün varken bir kaç damla kanlı akıntı oldu 2 gündür ara ara devam ediyor cildiye doktorum kan sonuçlarıma bakıp pcos olabilir diyerekten endokrine yönlendirdi ayrıca 1 haftadır her gün zencefil tüketiyorum bunun bir etkisi olmuş olabilir mi cevaplarsanız sevinirim teşekkürle...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Patolaji sonuç

    Merabalar bilgi almak istiyom mikroskobik bulgular: 1-saat 3 hizası:0,3 cm boyutlarında 1 adet,gri beyaz renkli mukozal doku parçası 1y\1k .2-saat 6 hizası:0, 4 cm boyutlarında 1 adt, gri beyaz renkli mukozal daku parçası 1y\1\k.3-saat 9 hizası:0,3 cm boyutlarında 1 adet, gri beyaz renkli mukozal do...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik riski

    Merhaba hocam ben 17 yaşındayım sevgilimle korunmasız cinsel ilişkiye girdik 2 hafta gibi bir süre sonra normal gününde adetimi oldum hamile kalma gibi bir durumum var mıdır endişelerim var

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh duzeliyo olabilirmi

    Hocam merhaba benim tsh değerim biraz yüksek çıkmıştı levotiron kullanmaya başladım 1 hafta önce ancak ben çok fazla üşürdüm insanlar bluzla dururken ben kazak hirka ile bile üşürdüm özellikle el ve ayaklarım ancak levotiron kullanmaya başlayalı çok sıcak ve cinsel istek oluyor hiç olmazdı

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Mehmet Fırat Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tsh duzeliyo olabilirmi

    Hocam merhaba benim tsh değerim biraz yüksek çıkmıştı levotiron kullanmaya başladım 1 hafta önce ancak ben çok fazla üşürdüm insanlar bluzla dururken ben kazak hirka ile bile üşürdüm özellikle el ve ayaklarım ancak levotiron kullanmaya başlayalı çok sıcak ve cinsel istek oluyor hiç olmazdı hocam lüt...

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Melih Bestel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik yumurtlama dönemi

    Hocam 29 günde adet olan bir insan kaçıncı gün yumurtlar ve yumurta çatladığı günmü ilişkiye girilmeli bugün ilişki olup yarın çatlasa gebe kalinamazmı

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Mehmet Fırat Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vajina üst bölge arada gelen sancı

    Hocam merhaba vajina üst ve iç bölgesinde hafta da bir iki kere gelen 3 4 saniye süren sancı oluyor arada yokluyor ama uzun sürmüyor haftada sancı vurup gidiyor doktora gidip testler yapıldı ama sorun yok şampuanla yıkıyorum alerji olabilirmi veya üşütme

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Melih Atahan Güven

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tsh sonucu

    Hocam merhaba bütün hormon testleri mi yapıldı muyaneden geçtim doktorum hiçbir sorun yok dedi gayet güzel dedi sadece tsh 04.68 yani herhangi bir sorun olabilir mi gebe kalmamda levotiron 25 mg kullanıyorum gebe kalmam için sorun yok dendi ama tsh kafam takıldı

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Melih Bestel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet sancısı

    İyi günler hocam ben bekarım aşırı adet sancısı görüyorum tansiyonum düşüyor migde bulantım oluyor bir doktora göründüm sol yumurtalıkta kist var dedi adet olmamıştım o zaman daha oldum bir daha başka bir doktora göründüm kist falan yok hiç bişe yok dedi varsa da adet sırasında patlamıştır dedi ben...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vajinada acı sızı

    Merhaba alparslan hocam. sorum smir testim önemi belli olmayan hücre anormalliği ascus bakteriyel vajinit olarak çıktı, hpv tipleme negatif. doktorum kolposkopi eşliğinde biyopsi yaptı sonuç kronik servisit skuamöz metaplazi, atipik hücre ve maling yoktur şeklinde. ama benim 1 buçuk yıldır vajen içi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Alparslan Baksu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Gebelik isteği üzerıne hormon tahlili yardımcı olun sorun varmı

    Gebelik öncesi hormon değerleri yaş 19 total testesteron 60.99 referans değeri 14-76 prolaktin sonuç 17.29 referans değeri 2.8-29.2 lüteinizan hormon(lh sonuç. 2.73 vitamin b12 sonuç 278 referans değeri 211-911 tsh sonuç 4.68 referans değeri 0.35-5.5  bana hormonların güzel dedi gebe kalmak için sor...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan testini ne zaman yaptırmalıyız

    Merhabalar doktor hanım kolay gelsin, şüpheli ilişkiden kaç gün sonra kan testi yaptırabiliriz geç döllenme dahi olsa ilişkiden kaç gün sonra kan testi kesin sonuç gösterir acaba?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Aysu Nida Dai

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vajınal da et beni

    Meraba hocam vajınamın yanında et benı çıktı ve ıkı uç yerede bulaştı ve gıdıp alamıyorum korkuyorum krmı varmdır acba

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ahmet Suphi Toprak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x