Kilo alma

  • Merhaba hocam, boyum kiloma eşdeğer değil, boyum.1.85 kilom 60, hızlı bir şekilde kilo almak istiyorum sizin öneriniz nedir?

  • Doktor Cevabı:

    Mustafa bey kilo almak , vermekten daha zordur. hızlı bir şekilde derken hedeflerinizi doğru koymalısınız. sağlıklı bir şekilde haftada yarım ila 1 kg alabilirsiniz. önce dahiliye hekimi ile görüşüp muayene olun, tahlilleriniz yapılsın.sonuçları bana ulaştırın. ondan sonra beslenme önerilerim ve diğer ek vitamin destekleri için tekrar görüşelim. iyi günler

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Adet düzensizliği ve fsh yüksekliği

    Hocam öncellikle tesadüfen sizin profilinize ulaştım aynı şehirde olmayı gerçekten isterdim. benim en büyük sorunum adet düzensizliği 4sene önceye kadar kilom fazla ve doğum kontrol hapı kullanmadan adetim kesilmezdi yada biter bir hafta sonra tekrar başlardı. polikistik over olduğunu söylerlerdi. d...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karaciğer büyümesi ve yağlanması

    Merhabalar öncelikle 30 yaşında erkek hastayım karaciğer uzun aksı 190 mm ölçülmüştür ve steatoz lehine artmıştır( grade 2-3) ama kan tahlilleri alt ast ve ggt normal sınırlar içerisinde bu durumu değerlendirebilirmisiniz siroz olmam yakınmı bu tabloda

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Halil Genç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boy kısalığı

    Hocam merhaba 16 yaşındayım; boyum 166, kilom 50. babam 165, annem 156, abim 180 ve dayılarımda 180 civarı. fakat ben çok kısayım. günde 1 saat egzersiz yapmaya başladım. 2-3 ay boyunca devan etmeyi düşünüyorum. sizce abim kadar olmasa da 175 civarı olabilir miyim? önerdiğiniz besinler hangileridir?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Lütfi Akgün

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Yönlendirme

    Merhaba hocam ben ibs olarak değerlendirilen bir hastayım ama bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum6 yıl dır sene de 1 kez 3 4 gün süren bir sağ kasık agrım vardı gecen sene bu kısa süren agrılar kalıcı hale geldi önce apandist sandılar ama 3 ay arada plastrone apandist gibi tedavi görüp 3 ayın sonunda...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide endoski

    Midemden endoskopi oldum. sonuçlar aktivasyon: (++) inflamasyon:(++) h.pylori:(+) metaplaz i:(-) lenfoid agregat:(++) yaşım 23 boyum 1.84 kilom 82 cinsiyetim erkek.buradaki sonuçlardan sonra ne yapmam gerekir burda yazan değerler ne anlama geliyor?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Özlem Mutluay Soyer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Trigliserid

    Selam aleyküm hocam merhaba. benim trigliserid yüksekliği sorunum var . bir türlü care bulamadım. şiddetli baş ağrısı koldan bacakta uyuşukluk yüzde uyuşukluk kalpte uzun süreli ağrılar ve birdefa spazm yaşadım. diyet de verilmedi. bana yardımcı olurmusunuz bu konuda . trigliserid >323. hdl 33...

    Doktor Cevabı:

    Dyt. Beyza Köse

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tüp mide ameliyatı

    Merhaba özgen bey. ben 37 yaşında 159 cm boyunda ve 90 kiloyum. nisan 2019 da 67 kiloydum, mayıs 2019 da özel nedenlerle psikolojik destek almaya ve ilaç kullanmaya başladım. haziran 2019 da ise sigara kullanmayı bıraktım. eylül 2019 da yaklaşık 70-72 kiloydum. bu süreçte de daha öncesinde de diyeti...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Özgen Işık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lenf oma olabilir mi

    Hocam iyi akşamlar. biraz uzun ama nolur okuyun,size çok ihtiyacım var.benim aksiller lenf nodlarım var biri maksimum 17*9mm ye ulaşan digeri de 15*6,bunlar 1 yıldır varlar.inguinalde de hissettim, bt çekildi.aksillada birkaç tane hilussuz minik lenf nodu görüldü,2 ay sonra kontrole gittim doktor ş...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Elyesa Karaca

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan ve idrar tahlil sonuçları

    Elyesa bey merhaba, ben 25 yaşındayım, 180 boyunda 96 kilodayım. 12 haziranda verdiğim kan ve idrar tahlili sonuçlarımı değerlendirmenizi rica ederim. d vitamini 6,05. tsh 3.36 (0,25 - 5,0) gamma glutamil transferaz (ggt) 68 (0 - 55) bilirubin (total,direkt), her biri 1.38 (0,30 - 1,20) aspartat tra...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Elyesa Karaca

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Pcos değeri kanser

    Hocam yaşım 22 pcos hastasıyım.orta kilodayım,sedantere yakın bir hayat tarzım var.adetlerim korona başlangıcına kadar hep 30 33 günde gelirdi.şimdi ise 30-45 günde geliyor.mensin başlangıcını 1 saydığımızda.göğüs ağrısı vb yaşıyorum ama anovulatuvar siklus oluyor ya pcosta çok çoğu zaman.endometria...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erol Bolu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pcos değeri kanser

    Hocam yaşım 22 pcos hastasıyım.orta kilodayım,sedantere yakın bir hayat tarzım var.adetlerim korona başlangıcına kadar hep 30 33 günde gelirdi.şimdi ise 30-45 günde geliyor.mensin başlangıcını 1 saydığımızda.göğüs ağrısı vb yaşıyorum ama anovulatuvar siklus oluyor ya pcosta çok çoğu zaman.endometria...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Filip Taşhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pcos değeri kanser

    Hocam yaşım 22 pcos hastasıyım.orta kilodayım,sedantere yakın bir hayat tarzım var.adetlerim korona başlangıcına kadar hep 30 33 günde gelirdi.şimdi ise 30-45 günde geliyor.mensin başlangıcını 1 saydığımızda.göğüs ağrısı vb yaşıyorum ama anovulatuvar siklus oluyor ya pcosta çok çoğu zaman.endometria...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Pcos değeri kanser

    Hocam yaşım 22 pcos hastasıyım.orta kilodayım,sedantere yakın bir hayat tarzım var.adetlerim korona başlangıcına kadar hep 30 33 günde gelirdi.şimdi ise 30-45 günde geliyor.mensin başlangıcını 1 saydığımızda.göğüs ağrısı vb yaşıyorum ama anovulatuvar siklus oluyor ya pcosta çok çoğu zaman.endometria...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Hatice Çelik

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pcos hastalığo

    Hocam yaşım 22 pcos hastasıyım.orta kilodayım,sedantere yakın bir hayat tarzım var.adetlerim korona başlangıcına kadar hep 30 33 günde gelirdi.şimdi ise 30-45 günde geliyor.mensin başlangıcını 1 saydığımızda.göğüs ağrısı vb yaşıyorum ama anovulatuvar siklus oluyor ya pcosta çok çoğu zaman.endometria...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Akin Savci

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pcos değeri kanser

    Hocam yaşım 22 pcos hastasıyım.orta kilodayım,sedantere yakın bir hayat tarzım var.adetlerim korona başlangıcına kadar hep 30 33 günde gelirdi.şimdi ise 30-45 günde geliyor.mensin başlangıcını 1 saydığımızda.göğüs ağrısı vb yaşıyorum ama anovulatuvar siklus oluyor ya pcosta çok çoğu zaman.endometria...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ayhan Şahinler

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x