Kıllanma ve test sonuçlarım

  • Kıllanma ve test sonuçlarım Merhabalar 21 yaşındayım. **** **** 2 ay önce yüzümde bacağımda göğüs ve göbekte hafif kıllanma gördüğüm için doktora gittim düzenli ve normal adet görüyorum tek şikayetim kıllanma. Yumurtalıklarım kontrol edildi ve ultrasonda temiz oldukları gözlendi. Adetimin 4.günü test sonuçlarım Estradiol 25,2 - total testesteron 0,157 - TSH2,91 - FSH5,09 - Dehidroepiandrosteron sulfat (DHEA-SO4) 112 - Lüteinleştiren hormon (LH)5,32 - Prolaktin10,8 - Beta-hCG (Total hCG)

  • Doktor Cevabı:

    Yeterli değerlendirme yapılmamış. endokrinoloji uzmanı ile görüşmenizde yarar var geçmiş olsun

    tarihinde cevapladı.

Antalya Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Anti tpo yıksek

    Hocam merhaba size anti tpo yüksek diğer tiroid değerlerim normal demiştim siz haşimato için anti tponun yüksek olması yeterli demiştiniz amfi tpo 18.00 peki bunjn için ilaç mı kullanmam gerekli düzenli olarak (ürtiker hastasıyım)bağlantılı olabilir dediniz

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Anti tpo yuksek

    Hocam merhaba benim anti tpo değerim 18 ama t4 t3 tsh değerlilerim normal. ultrasonla bakıldı normal. urtıker hastalıgı başladı bende . hsimoto olması ıcın anti tponun yüksek olması yeterli mi yoksa tsh nin de mi yüksek olması gerekiyor . urtıke ona bağlı olabilir mi tekkğrler

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Aşiri tüylenme ve haşimato

    Merhabalar hocam, ben 22 yaşındayım. 5 mart 2021 tarihli tahlil sonuçlarımda "anti tpo değerim 261 iu/ml" olarak ölçüldü. sonucunda haşimato tanısı konulmakla beraber uzun zamandır pko hastasıyım. uzun yıllardır doğum kontrol hapları kullanmama rağmen özellikle şikayetçi olduğum tüylenmelerinden...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Yusuf Aydın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Dheas yüksekliği

    Merhaba hocam benim tüylenme ve ağrılı akne şikayetim var roaccutane kullanmama rağmen sivilceler tekrarladı hormon testinde her şey normal ama dheas 439 doktorum dienille diye bir ilaç verdi 6 ay kullanıcam bu ilaç tek başına dheas yüksekliğine iyi gelir mi ? daha önce yasmin kullanırken sivilceler...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Erken regl

    Merhaba hocam 5 yaşında kızım için gelmek istiyorum 11yaşında regl olduğum için çocuğum için gelmek istiyorum inşallah ama bir türlü sizden randevu alamıyorum direk gelsek randevu veriliyor mu hocam dönüş sağlarsınız çok sevinirim şehir dışından kilisten gelcem

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kıllanma ve test sonuçlarım

    Merhabalar 21 yaşındayım. boyum bir altmış. kilom elli üç. 2 ay önce yüzümde bacağımda göğüs ve göbekte hafif kıllanma gördüğüm için doktora gittim düzenli ve normal adet görüyorum tek şikayetim kıllanma. yumurtalıklarım kontrol edildi ve ultrasonda temiz oldukları gözlendi. adetimin 4.günü test son...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Erol Bolu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kıllanma sorunu

    Merhabalar 21 yaşındayım. boyum bir altmış. kilom elli üç. 2 ay önce yüzümde bacağımda göğüs ve göbekte hafif kıllanma gördüğüm için doktora gittim düzenli ve normal adet görüyorum tek şikayetim kıllanma. yumurtalıklarım kontrol edildi ve ultrasonda temiz oldukları gözlendi. adetimin 4.günü test son...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kilo alımı halsizlik

    Özel muayene adresiniz nedir hocam

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Takvim yaşı 10 kemik yaşı 8 boyumuz kaç yaşına kadar uzar

    Tesekkur ederim hocam.peki bu durumda hedef boyu yakalama sansimiz var mıdır?bu konuda cok kaygiliyiz.donemi erteletmek gerekir mi?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Erken ergenlik

    Merhaba hocam,kızım 10 yaş 3 aylık ken adet oldu boyu145 kilo36 idi kemik yaşı 12 anne boy171 baba boy161 endokrine kontrole götürüyordum ,pandemi den dolayı bu yıl götürmedim ve adet oldu özel hastahaneye götürdüm ,şuan lucrin e başladık ilk iğnesini yaptık ,kızımın pskolojiside çok etkilendi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Önemli konu

    Hocam ilk mesajımda belirttiğim gibi ben 21 yaşındayım pandemiyle beraber çok kilo almıştım 72 kilo olmuştum. şuan 60 kiloyum. boyuma göre hedefim 55 kilo olmak. pcos da kilo vermeyle, adetler düzene girer mi? semptomlar azalır mı??

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Önemli konu

    Hocam, dhea ve testesteron yüksekliğinde doğum kontrol hapı kullanılabilir mi? etkisini ne zaman gösterir mevcut kıllar dökülür mü

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Takvim yaşı 10 kemik yaşı 8 boyumuz kaç yaşına kadar uzar

    Hocam iyi günler. kızım 10 yaşında,26 kg ve 131 cm boyunda. kemik yaşımız 8 çıktı. puberte evresi de başladı(tomurcuklanma). anne:158cm , baba:173. hedef boyumuzu yakalayabilir miyiz? kemik yaşına mı takvim yaşına mı bağlı olarak süreci değerlendirmek gerekir?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Keskin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tsh yüksekliği böbrek üstü bezi

    Merhaba değerli hocam.3 yaş kızımın degerleri 1 ay önce ce tsh 4 ve normal iken şuan tsh 8.9 kortizol 19.7 ug/dl total testosteron

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nuri Haksever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x