Kıl dönmesimi

  • Hocam merhabalar benim bikini bölgesi üst tarafta bir şişlik oldu köyü kıvamlı iltihap akiyor bende sıktım sıkınca şişmeye başladı ne yapmam lazım bi yardımcı olurmusunuz

  • Doktor Cevabı:

    Apseli kıl dönmesi olabilir. en kısa sürede bir genel cerraha görünmenizi tavsiye ederim. bana gelmek isterseniz 22 ocakda polikliniğime gelebilirsiniz. geçmiş olsun.

    tarihinde cevapladı.

Bursa Genel Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Bademcik sorunları

    Merhaba bademcik taşı sorunu yaşıyorum ve doğal yollarla kurtulamıyorum ayrıca her yıl en az 3-4 kere şiddetli bademcik iltihabımda oluyor, aldırmalı mıyım? cevaplarsanız sevinirim :)

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ercan Aydın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid iltihabı

    Cevabınız için tesekkür ederim.test sonuclarımsa tsh yazmamışım.tekrar detaylı yazıyorum hocam tsh: 3.53   (0.35-4.94) serbest t3: 2.3  (2.5-3.9) serbest t4: 1.12 (0.80 - 1.70) anti tpo:130  (0-5.61) crp:0.4 (0-0.5) haşimato hastasıydım zaten hergün 75 euthyrox az geliyor diye bir gün 75 bir g...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tekrarlayan sistit

    Hocam ben 3 sene önce evlendikten sonra balayı sistitine yakalandım ilaç tedavisi kullandım ama sürekli tekrarladı ve antibiyotik tedavisiyle geçti sonra doktorum piyeloseptili yatarken ve sabahları birer tane almamı söyledi ondan sonra hamile kalıp doğum yaptım sonrasında geçen sene tekrarladı bu e...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İdrar tahlili

    Hocam merhaba idrar tahlilimi yorumlayabilir mısınız hemoglobin + bakteri + yassı epitel 6 mukus pozitif.idrar bitiminden sonra mesanemde ağrı oluyor idrarımda yanma falan yok hocam

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Treponema pallidum total antikor testi - sifiliz

    İyi günler hocam şüpheli ilişkiden 48 gün sonra yaptırmış olduğum bir test var. testi il dışında bir tıp fakültesinde yaptırdığım ve çıkması çok 5 i bulduğu icin hekimin görüşünü alamamıştım. testin kağıttaki tam ismi ""troponema pallidum total antikor testi""" bu tpha testi mi oluyor. daha sonra si...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Psa yüksekliği

    Hocam merhaba, yaşım 42. 1 ay önce prostat şikayetiyle yapılan psa testi ve ultrason normal çıkmıştı. şimdi rutin kontrolde total psa 2,41 (ref: 0-2) ve serbest psa 0,38 (ref: 0,26 - 4,14) çıktı, idrar yaparken yanma şeklinde değilde, zorlanma şeklinde sıkıntım var. aceba prostat lehine kötü bir dur...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Hakkı Perk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tiroid hastalıkları

    Merhaba.ben yaklaşık 20 yıldır hipotiroidi ,sonrasında da haşımoto hastasıyım.55 yaşında menepoza girdim.şu an 57 yaşımdayım.son 5 yıldır tiroid degerlerim sürekli bozuluyor.ilaç dozum bir az bir cok geliyor ve aralıklarla anksıyete yaşıyorum kış aylarında.her gün 75 mg euthyrox kullanırken 3 hafta...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kafa derisi

    Merhaba.ben bundan yaklaşık 3 ay önce daha çok kafamın arka kısmında bulunan sivilce benzeri ağrılı ve sızılı şikayetle cildiyeye gittim. aynı zamanda bu sivilce benzeri şeyler bazı kısımlarda saçkırkan gibi dökülmelere sebebiyet verdi. doktorum karbonkül ve fronkül tanısı koydu. ve tetradox denilen...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hatice Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Epididimoorşit

    Hocam yani uzun süre boşalmamak direkt olarak "epididimoorşit"e neden olmuş olabilir mi, doğru mu anladım

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tahlil sonuç

    Sakroiliak eklemlerde eklem yüzlerinde öncelikle skleroz lehine anlamlı hafif sinyal azalması izlenmektedir. ivkm enjeksiyonu sonrasında sakroiliit lehine anlamlı kontrast tutulumu ayırt edilmemiştir. inceleme alanına giren sakral vertebralar ile iliak kemiklerin korteks devamlılıkları ile kortikal...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Senem Tekeoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Helico & reflü

    Hocam internette çok asparagas haber var. ben çok araştırma yaptım ama sizin söylediklerinizi pusula olarak kabul ediyorum. hocam bu bakteri insanda vitamin eksikliği yapıyor mu ? bu vitamin eksikliği psikolojik sorunlar doğuruyor mu ? kaygı ,stres, endişe vs .... son olarak hcl pepsin denilen bir b...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hasimato hastalıgı

    Merhaba hocam yaptırdıgım test sonuclarına göre anti tpo : 141 referans aralıgı :0-60 ant. tg : 25 referans aralıgı :0-60 serbest t4 :1,15 referans aralıgı :0,93-1,7 serbest t3 :3.02 referans aralıgı :2-4,4 tsh : 1.89 referans aralıgı :0,27-4,1 bu değerlere göre hasimatodan söz edebilirmiyiz ?sedef...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zülfikar Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Penisde uyuşukluk

    Hocam (ilgi alanını rasgele seçtim )penis pompası kullandım elektronik olanından büyütmek için bir gün boşluklarla 1 ay oldu kullanım enson kullandığımda iki hafta önce , biraz şişkaldı 10 dakika filan 20 dakikaya düzeldi şişliği bir gün filan da iğne uçu kadar kırmızı noktalar vardı damar çatlağı...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Epididimit sonrasi agri

    Hocam merhaba, 2 ay kadar önce sol testis agrisi ile doktora basvurdum. doppler usg temiz cikmasina ragmen epididimit oldugum soylendi ve 1 aya yakin antibiyotik kullandim ve yaklasik 20 gun once tedavi sona erdi. bugun ise spor salonundan ciktigimdan beri hafif bir agri var ve dokununca agriyor seb...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Levend Özkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hpv mi kıl kökü iltihabı mı

    Merhabalar doktor beynişanlımla 5 senedir birlikteyiz. tam birleşme yaşamadık hiç. sorum şu benim genital bölgemde kılların yoğun olduğu, dudakların üst bölgesinde sivilce benzeri bir şey oluştu. kıl kökü gibi görünüyor aslında içi beyazımsı ortasında ise nokta gibi 1 siyahlık var. baktığımda batık...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Kemal Hükmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x