Kemik kanseri

  • Hocam merhaba nasılsınız brnimm üst kolumun pazı deniyor galiba orası ağrıyor çok endoselendim kemik kanseri mı çok endiseliyim birde Baska ne olablir Gizle

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba seda hanım. hatırımı sorduğunuz için teşekkür ederim. ben iyiyim. sağolun. kemik kanserinde ağrınızin şiddeti her geçen gün artar. ağrı kesiciye cevap vermez.iki kolu mukayese ettiğinizde kanser düşündüğünüz kolda şişlik olabilir. kilo kaybı, halsizlik eşlik edebilir. kemik kanseri düşünmeden önce adale ağrıları akla gelir. yapılan ters hareketler, o kolla ağır bir şey taşıma, yanlış pozisyonda uyuma ve ya uzun süre kalma gibi nedenler olabilir. coronali hasta azaldı. çok şüphesiz varsa ortopedi poliklinigine başvurun, bir röntgen şüphesizi giderir. sağlık dileklerimle.

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Nodül ve aneztezi

    Hocam 3 adet troit nodülüm var biri 2cm diğerleri 1cm.kan değerlerimde troit hormonlarım normal tsh 1.7 ve diş çekiminde kullanılan lokal aneztezide adrenalinin kullanılması bir sakınca oluşturur mu? netten troit krizi vs.. şeyler okudum kafam karıştı benim kan değerlerim normalken bir tehlikesi o...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kamil Kumanlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Atipik lenfosit

    Merhaba hocam. boğazımda tiroid iltihaplanması lenf nodu ve nodül çıktı.aynı zamanda koltuk altımda ve kasığımda da lenf nodu çıktı.periferik yaymada nadir atipik lenfosit izlendi yazmaktadır.bu nedir?yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Troid rahatsızlığı

    Merhaba hocam benim 2019 kasım ayında boynumun sag kısmında gozle gorulur şişlik oldu ve yutkunurken sürekli bir şey hissediyorum kan tahlili verdim hormonlarm normal dediler ultsayon çekildi sag bez boyutunu artıran kistik ve semi solid nodül oluşumu izlenmiş en büyüğünün boyutu 23x15 mm çıktı biy...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Radyasyon zararları

    Hocam önceden aşırı radyasyon aldık buda eklendi sıkıntı olur mu yani merak ettiğim konu bu aslında hemen çıkma olayı nedir

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kamil Kumanlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bogaz.lenf bezi ve bacak agrisi iliskisi

    Mrb. 1 yildir bogazim da gecmeyen agri ve sislik oluyor.geniz akintim var surekli.ayni zamanda nefes daralmamda oluyor, ozellikle sabahlari.1 sene icinde 6 ay arayla augementin bid 1000 mg amoklavin bid 1000 mg kullandim.gecmedi.memotiks burun spreyi ve kloroben agiz spreyi kullandim.gecmedi.daynaba...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan ve idrar tahlil sonuçları

    Elyesa bey merhaba, ben 25 yaşındayım, 180 boyunda 96 kilodayım. 12 haziranda verdiğim kan ve idrar tahlili sonuçlarımı değerlendirmenizi rica ederim. d vitamini 6,05. tsh 3.36 (0,25 - 5,0) gamma glutamil transferaz (ggt) 68 (0 - 55) bilirubin (total,direkt), her biri 1.38 (0,30 - 1,20) aspartat tra...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Elyesa Karaca

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sol boşlukta 5

    Evet böbrek üstü bezlerde temiz hocam hepsi temiz sadece size de belirttiğim sorunlar koyu siyah yazılmış bu kemiklerdeki dejeranetif değişikler acaba omurga kemiklerinden bahsediliyor annemi fizik tedavi doktoruna mı götürelim birde size bir şey daha soracağım benim 19 yaşındaki kızım p...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Radyasyon zararları

    Tamam hocam sağolun birde çoçukla birlikte kalça ve pelvis için girdim refatçı olarak ondada radyasyon aldım mı tutmak için

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kamil Kumanlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pangastrit

    Teşekkür ederim 😊

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Troid tahlil sonucu

    Hocam eşimin haşhimoto troidi var ve tedavi olarak ilaç kullanıyor en son yapılan tetkiklerde ft3 2,74 ft4 1,55 ve tsh 4,68 olarak çıktı. eşim son 3 yıldır günde 100mg olarak kullanıyor ilacı şu anda bu doz yeterli olur mu sizce

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pangastrit

    Sol omuz kol agrisi meraba hocam annemde bir anda ortaya çıkan sol kol boyundan ve omuzdan başlayan ağrı vardı acile gittik tomografi çektiler ciğerlerde kitle.lezyin sıvı izlenmesi kalple alâkalı birşey yok yazıyor o.kolunda yırtık vardı onunla alakalı olabilirmi bir yakınmz akciger kanseriydi omu...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Troit nodül ameliyat

    Meraba hocam annemde bir anda ortaya çıkan sol kol boyundan ve omuzdan başlayan ağrı vardı acile gittik tomografi çektiler ciğerlerde kitle.lezyin sıvı izlenmesi kalple alâkalı birşey yok yazıyor o.kolunda yırtık vardı onunla alakalı olabilirmi bir yakınmz akciger kanseriydi omuz ve klu ağrıyordu bu...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Çakır

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • 4.5 yaşındaki kızımda ter kokusu

    Kızım 4.5 yaşında ve 1 haftadır koltuk altı ve genel olarak ter kokmaya başladı. normalde aşırı terlerdi ama koku olmazdı acaba bu koku neden oluyor

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid hastalıği

    Merhaba hocam benim tiroid bezlerim hızlı çalışıyor ve adat düzensizliği oluyor şuan bende eskiden 6 günü tam olurdum ama şuan 3 gün oluyorum üstelik kesik kesik geliyor hocam sizce normal bir durum mu

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe Çarlıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sonuçlarım

    Merhaba hocam hipotroid ve haşimato troidi var troid için 25 miligramlık levetron kullanıyorum bir yıla yakındır ama kontrollerimi yaptıramadım.bunlardan önce hormonlarda sürekli sıkıntı oldu kortizol estradiol yüksek çıktı ve karaçiğerde büyüme ve böbrekte 4*5 cm kist var bunlarıda doktoruma göster...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x