Kasık fıtığı

  • Hocam 1.5 ay önce sporcu fıtığı ameliyatı oldum çift taraflı direkt fıtık karın arka duvarında yırtıklar mevcuttu ancak kasığım eskisi gibi düz değil fıtık oluşan yerlerde çıkıntılar mevcut bunlar zamanla düzelirmi acaba laporoskoğik oldum


Ankara Genel Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Yükswk pth

    Hocam merhaba. annem altmıs yasında. yapılan kan tahlilinde d vitamini onüç pth doksansekiz çıktı. bir ay günde on damladan bi şişe d3 total bi şişe coledan kullandı fakat parathormonda bi düşme saptanmadı hatta yuzona yükseldi yapılan paratiroid usg da temiz geldi. sizce düşmemesinin yüksek kalması...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Elif Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid lob boyutları

    Çok teşekkürler hocam.

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Elif Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid lob boyutları

    Tiroid lob boyutları i̇yi günler hocam. tiroid usg incelemesinde; tiroid lob boyutları artmıştır.24mm-25mm parankim eko şiddeti homojendir parankim içerisinde belirgin solid veya kistik lezyon izlenmedi yazıyor. tsh 0.7 t4 1.1 ciddi bir durum var mıdır? loblar eski boyutuna döner mi? bir de arada t...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Elif Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Parathormon yüksekliği

    Merhabalar tuğbay bey; eşimin 17.06.2021 tarihindeki kan tahlillerinde kalsi̇yum değeri 11.2 h,parathormon ,i̇nfakt değeri 229.5 h çıkmıştır.bu sonuçlar üzerine endokrinoloji doktorumuz ultrason ile tiroidlere bakıp parathormonu görememiştir.bunu üzereine 22.06.2021 tarihli si̇nti̇grafi̇ raporunda...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Parathormon yüksekliği fosfor düşüklüğü

    Hocam ben baş ağrısı çarpıntı ile birlikte el ayak ve yüzümün tamamen karıncalanıp kasılması bilincimin kapanmadan yarı baygınlık şikayeti ile ambulans ile hastaneye gittim ve beyin mr tomografi kardiyoloji herseye bakıldı aynı gün alınan kan tahlillerimde pth 115.1 fosfor 0.65 kalsiyum 9.5 çıktı ay...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Elif Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göğüs büyümesi

    Hocam merhaba benim sol göğsüm birden bire diğerine göre daha büyükleşti şişti yani bakınva çok net anlaşılıyo ve göğüs ucumda acıyo ağrıyo acaba neden olmuş olabilir. affınıza sığınarak söylüyorum eşimle bi kaç hafta önce ters ilişkide bulunduk acaba iltihap ya da enfeksiyon olduysa bu yüzden olmuş...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ferit Taneri

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • 25-hidroksi d vitamii

    25-hi̇droksi̇ vi̇tami̇n d 5.96 ng/ml l(30 - 100) kolesterol 207 mg/dl h(20 - 200) crp, nefelometri̇k 8.5 mg/l h(0 - 5) ldl kolesterol 133 mg/dl h(60 - 130) hocam aşırı yorgunluk gçözlerimi dahi açamama sikayetleri için vermiş olduğum kan tahlil sonucunda yukarıdaki sonuçlar norma...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ayşen Bayraç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mamografi raporu

    Doktor bey merhaba. annemim mamografi sonucunu yazıyorum. yorumlarsanız çok memnun olurum. annem 67 yaşında. her iki memeye yönelik cc ve mlo projeksiyonda alınan mamogramlarda; her iki meme lipomatö paterndedir. (tip a) her iki memede birkaç adet dağınık yerleşimli makrokalsifikasyonlar mevcuttur...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Erkan Öztürk

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yutma güçlüğü

    Hocam kolay gelsin benim şikayetimde yutma güçlüğü bunun için doktora gittim birkaç tarama yaptılar bir de ultrason verdi bana sonucunda ise sağ tiroid lobunda büyüğü 13*9 mm boyutlarında bir kaç adet heterojen hipoekoik solid kist izlendi. sol lob adet büyüğü 4 mm çapında hipoekoik santral yaglı no...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İsmail Külahlı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Paratiroid hastalıgı

    Hocam merhabalar beyin mr ında paratiroidde bi sıkıntı olsa görülürmü acaba cevaplarsanız sevinirim kolay gelsin

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Handan Selek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Nefrokalsinozis

    Merhaba hocam geçen aralık ayında taş düşürdüm ve her iki böbreğimde de duran taşlarımın olduğunu öğrenmiştim . bu hafta kontrol için çekilen usg sonuçlarında her iki böbrekte de bilateral grade i medüller nefrokalsinozis durumu olduğu söylendi. bunun üzerine endokrinoloji doktoruna gittim paratiroi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pth yüksek

    Merhaba hocam annem romatoid artrit hastası düzenli ilaç kullanıyor, son tetkiklerde pth 147 çıktı,fosfor 3,71 kalsiyum 9,1 romatizma dr u endokrine yönlendirdi, randevu henüz alamadık, ara ara baş ağrısı oluyor boğazının da sol tarafının acıdığını söylüyor.ciddi bir sorun mudur hocam yardımcı olurs...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Paratroit ameliyatı

    Paratroit ameliyatı için ankarada önerebileceğiniz bir doktor var mı

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ferit Taneri

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Paratroit ameliyatı

    Parati̇roi̇d si̇nti̇grafi̇si̇ ve spect/bt çalişmasi görüntüleme protokolü: 15 mci tc99m mibi nin iv verilmesinden 20 ve 180. dakika sonra anterior pozisyonda mediasten ve boyun bölgesinden alınan statik görüntülerin ve geç spect/bt çalışmasından elde edilen tomografik kesitlerinin incelenmesinde:...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ferit Taneri

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Parathormon

    Merhaba hocam ben böbrek nakli oldum birkaç haftadır sırt ağrısı,nefes darlığı vs. şikayetleriyle tahlil yaptırdım ve parathormonum 497 çıktı. sizce korkulucak bir durum var mıdır ?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tuğbay Tuğ

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x