Kasık fıtığı laparoskopik

  • hocam Merhaba. 23yaşındayım.Geçen sonbaharda üroloji muayenemde sol tarafımda kasık fıtığı olduğunu öğrendim.Ancak sınavlardan dolayı yaza erteledim ameliyatı.Epey ilerledi fıtığım ama ameliyata dair korkularım var?Laparoskopik yöntem mi yoksa açık ameliyat mı daha sağlıklı çözüm sunuyor?Cinsel ilişkide sorun yaşarmıyım ameliyattan sonra.Şu an cinsel ilişkide çok sert hareketlerde epey ağrı yapıyor.

  • Doktor Cevabı:

    Laparoskopik ameliyat öneririm. her açıdan daha üstündür. cinsel ilişkise oluşan ağrılarınız ameliyat sonrası geçer

    tarihinde cevapladı.

Bursa Genel Cerrahi uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Safra kesesi ameliyati

    İyi günler hocam. bir arkadaşım 1 hafta önce safra kesesinden ameliyat oldu. iltihaplı keseydi taş vardı. kapalı ameliyat oldu. ameliyat sonrası nefes almada zorluk yaşıyor biraz ara sıra oluyor bu durum. normalmi geçermi zamanla. kafamıza takıldı endişeli bir durummu.bilgilendirirseniz memnun oluru...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Erdal Kayhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Makat bölgesinde

    Teşekkür ederim

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Sezai Leventoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Makat bölgesinde

    Merhaba.. hocam .benim. makat. bölgede.cok.kotu.aci.ve sanki.birseyler.haraket.ediyor.buuuu.nasillll.gecer acaba

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Sezai Leventoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Adalat crono 30mg -reflü-sjoren biopsi?

    Mide kapakcık hafif disfonksiyonel.tam sarmıyor.baryummanometre(alt kapak basıncıyuksek ama manometre sonucu normal)impedansph temiz.reflu sıkayetim hat safhada temiz cıktılar.aylar ıcınde mide alt ucunda geçisi hissettim gene aynı dr bana adalat crono30 mg on gun iç gel dedi.3.gun bile cok kotu old...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tarık Akçal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Akut pankreatit

    Merhaba doktor bey,eşim 15 gün önce akut pankreatit geçirdi, 1hafta hastanede tedavi gördü,şuan için iyi. mr kolanjiografi tetkikine göre bir gastroenteroloji profesör ü herhangi bir hastanede safra kesesi ameliyatı olabilirsiniz dedi.bizde ilçemizde devlet hastanesinde genel cerraha çıktık.doktor;...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Sezai Leventoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sinir hasari

    Tarık hocam merhabalar . 2011 de sol kasikta açik ameliyat 3 yil oncede çift tarafli kapali kasık fitigi ameliyati oldum . kronik agri sebebi ile algolojide tedavi gördüm lakin fayda etmedi . nisanda sol kasıktan açik yama çıkarma triple nörektomi ameliyati oldum. ağrilarimda ciddi düzeyde düzelme o...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tarık Akçal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Enfeksiyon endişesi

    Merhaba hocam, 3 ay önce ense ve göbekten benlerim alındı. dikiş yerleri hâlâ kizarik,kabarik ve kaşiniyor. ağrı sızı yok.kızarıklıkta yayılma yok. enfeksiyondan endişe ettim hocam sizin yorumunuz nedir teşekkürler.

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Cemal Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tiroid meseles

    Sayın hocam merhaba. 38 yaşında, 164 cm boyunda 53 kilodaki akrabamın tiroid usg sonucunda üç adet boyları 1 cm'den küçük solid nodül tespit edildi. ancak kan tahlilinde bütün tiroid hormonları, tsh, t3 ve t4 normal seviyede çıktı.rutin biyokimya ve hemogram da normal. sadece kolesterol seviye...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Bülent Şen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Vajinadan gaz çıkması

    Hocam iyi günler, benim size sorum şu ben ilişkiye girerken vajinama giriş esnasında sanırım hava da giriyor ve çıkışta da hava da çıkıyor. bu durum gaz çıkarmış gibi ses çıkmasına neden oluyor ve bu ses bazen epey şiddetli oluyor ancak gaz falan çıkarmıyorum. bu durum beni çok kötü etkiliyor. çok i...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Güçlü Kaleağası

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bagirsak volvolus

    Merhabalar hocam ben kalin bagirsak ameliyati oldum pataloji sonucumu yorumlarsaniz sevinirim hocam kolon sol hemikolektomi metaryali hafif siddette kronik inflomasyon. hiperemi ve konjesyon bulgular gostern kalin bagirsak dokusu.reaktif degisiklikler gosteren 4 adet lenf nodu yorumlarsaniz cok m...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Nurullah Bülbüller

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sezeryan şişlik

    Şişlik sezeryan iyi günler ben üç yıl önce sezeryan oldum o günden beri sezeryan cizgimin üzerinde taş gibi sert bi şişlik oluyo bir saat sonra geçiyor defalarca kadın hastalıkları bölümü ve genel cerrah bölümüne gitti şiştiginde gel dediler ama bn ancak bugün şiştiği anda araca binip hastaneye git...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Erdal Kayhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Iltihap süt

    Meme ucum kapalı imiş 3 gün oldu dogum yapali çocuk süt gelmedigi için emmeyi bıraktı göğüslerimgöğüslerim çok şişti sıcak uygulama yapıp sagmaya çalışıyorum ama hiç faydası yok lütfen bana acil cvp

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Servet Yetgin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Mide ameliyatı

    Mide amilyatı düşünüyorum bebeğim 18 aylık hala emdiriyorum bir sakıncası olur mu? bide bu amilyatın maliyeti nedir?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. A. Selçuk Uzun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Safra taşı

    Hocam babamda mitral kapak değişimi var. coumadin kullanıyor. acil servise tansiyon yüksekliği için gittiğimizde kan verdik şans eseri total bilirubin 3.18 direkt bilirubin 1.23 indirekt bilirubin 1.95 olduğunu gördük diğer değerleri normal ast alt vb gibi.karın ultrasonunda safra kesesinde büyüklü...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Sezai Leventoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Adet düzeni

    Merhaba iyi günler hocam ben doğum yapalı 5ay oldu adetim gelmiyor bende bu ay tarlusal içtim adetim gelirmi kaç gün içinde gelir

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Emre Sivrikoz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör





.
x