Koronavirüs (COVID-19) ile ilgili bilgilenmek için Sağlık Bakanlığı ve Türk Tabipler Birliği sitelerini ziyaret edin.

Kas romatizması

  • Merhaba yunus by 41 yaşındayım benim şiddetli ağrılarım var kas romatizması teşhisi kondu ağrı kesici ( perge ) kullanıyorum ve yürüyüş yapıyorum fakat iki aydır sonuç alamadın sürekli ilaç kullanmam gerekiyor ayrıca sağ dizimde minuskus yırtığı kireçlenme ve sıvı birikmesi var ve ince kılcal damarlarda varisler var özellikle kas romatizması için tedavi şekli varmıdır. Melek Üzen

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba, melek hanım geçmiş olsun. kas eklem ve menisküs ağrılarınız ve varis tedaviniz için sizlere yardımcı olacağız. bu tedavileri başarılı olarak ameliyatsız yöntemler ile yapıyoruz. iletişim ve randevu için kliniğimizin irtibat numarası olan 0224.2494441- 0541207**** hatlarını ararsanız asistanımız sizlere yardımcı olacaktır.

    tarihinde cevapladı.

Bursa Geleneksel Tıp Uzmanı uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Cilt tahrişi

    Anladım hocam teşekkürler ediyorum ben bitlendigimi sağlık ocağında öğrenemediğim için ne yazık ki doktor egzema deyince her gün losyon ve şampuan kullanmam için bir ilaç yazdı ve ben 5 6 gün kullandım bıraktım kaşınmak geçmeyince sonra bit derken ardından kortizonlu kremler bu etkiyi yaratmış olabi...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hatice Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göbek deliği sıvı ve koku gelmesi

    Göbek deliğinden pis koku ve sıvı geliyor nasıl geçer lütfen yardımcı olun benim için büyük bir sıkıntı oluyor inşallah büyük bir sorun değildir

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tarık Akçal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Alerjik proktokolit

    Kolay gelsin hocam, 4 buçuk aylık kızımın yaklaşık 1 aydır kakası kanlı ve mukuslu şekilde ve sade anne sütüyle besleniyor. doktorumuz süt alerjisi kaynaklı olduğunu ve deneme yanılma yöntemiyle alerjisi olan besini bulup annesinin yememesini sağlayıp sorunu çözeceğimizi söyledi fakat süt ve süt ürü...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Emin Mete

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Rektum polip

    Merhaba hocam yaşım 30 rektal kanama şikayeti ile genel cerraha başvurdum muaneye ardından gastroenteroloji uzmanına r.sigmosdokopi yapıldı evre 1 hemoraid ve hemoraidlerde aktif kanama ile rektumda polip saptandı forseps ile çıkarıldı pataloji sonucu 0.2 cm çapında hiperplastik polip ( nonneoplasti...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tarık Akçal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hamillelik riski

    Hocam merhaba erkek arkadaşımla adetimin 1. gününden itibaren 9. gün anal sex ile ilişkiye girdik ilişikiye girdikten 11. gün sonra hafif bir lekelenme geldi hafif kahveli pembeli adetim 4 gün gecikti hamilelik olasılığı varmıdır genelde adetimden önce göğsüm acırdı ama bu sefer çok az bir hassasiy...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Ece Uslu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Corona negatif

    Hocam merhaba dün size yazmıştım, ct sonucunu da paylaşmıştım babamdaki iyileşmeyen zatürre ile ilgili. hastaneye gitmeyi reddediyor, korona sebebi ile, yapılan testlerle negatif çıkması ve crp nin düşmesi ile taburcu edildi 12 gün önce sanatoryum hastanesinden. ama ben çok korkuyorum corona olabile...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Demet Karnak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Subklinik hipertroidi belirtiler

    Murat hocam iyi günler. hocam ben patoloji teknisyeniyim. hocam babam 58 yaşında fizik öğretmeni. hocam ben şehir dışında çalıştığım için bu virüs salgını nedeni ile memleketine geldim. hocam babam 171 boyunda 82 85 kilo arası gidip geliyordu. bu geldiğimde 79.5 kilo olmuş. ama bir ara hiç iştihı yo...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çatlak

    Hocam merhaba geçen sene doktora gitmiştim lavobaya gittiğimde makatta yanma ağrı vardı doktor çatlak var dedi hamazic ve anestol verdi geçti sonra bazı zamanlar yşne oldu bunları tekrar kullandım geçti 2,3 gğndür yine oldu sağlık ocağına gittşm bana cipro biteral ve silverdin krem verdi bunları kul...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tarık Akçal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gebelik şekeri

    Hocam parmaktan ölçüm yapmak sağlık li mi cihazlar doğru sonuç veriyor mu

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sevim Turhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Plcc değeri kanser

    Hocam tıp öğrencisiyim annem 42 yaşında.halsizliği vardı ve haşimato tiroiditi rutin kontrolü sırasında tahlil yapıldı plcc değeri 99 yüksek (30-90) plcr 33(11-45)ve plt(301) değeri normal rdw cv 14 yüksek (12-13) fakat rdw sd normal 41 (39-45) hgb 12.8 mcv 80.8 mch 26.7 mchc 33(32-36) ferritin eski...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İkili tarama

    Hocam merhaba, 9 haftalık hamileyim. iki hafta sonra ikili tarama testi yaptırmam gerekiyor. fakat ben içinde bulunduğumuz durumdan ötürü yaptıramiyorum. nasıl bir yol izlemeliyim ? yardımcı olabilir misiniz?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Hatice Karabay Berber

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sik idrar kabizlik

    Hocam merhaba yoğun stres sonrası kabızlık sık idrar gaz şikayetim oldu günde 5 6 kere bazen 7 8 kere idrarımı yapıyorum idrar testimde bir şey çıkmadı kabızlık ve stres ile ilgili midir teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tarık Akçal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Anemi ve tiroid

    Merhabalar hocam 32 yaşında erkek bir hastayım. 1,5 ay kadar önce gece terlemesi, ateş, diş ve çene ağrısı şikayetiyle dişçiye gittim. iki kez antibiyotik kullanmama rağmen ateş ve gece terlemesi şikayetlerim geçmedi. kan testi yaptırdım tsh değerim 0.01 ve anemi çıktı. demir kapasitem 44 demi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Osman Şener

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kalp hastalıkları

    Ali hocam allah razı olsun..güven verdiniz.açıkçası ecopirin ve belocu dahi kullanamadım evhamdan.bu da aslında en kötü hastalıklardan bir tanesi.biliyorum,farkındayım ama elimde değil.şöyle ki o günlerde başlangıçta bir tane ecopirin içtim.belki psikolojilk böyle bir iç bulantısı hissedince o iki...

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Ali Özeren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Pepitik ülser , safra kesesi çamuru

    Hocam merhabalar ,siz sağlık çalışanlarımızın ülkemizin içerisinde bulunduğu bu zor günlerde çabalarınız ve emekleriniz için ben birkez daha hepinize tesekkür etmek istiyorum.benim nacizane bir sorum olacaktı. annemin şiddetli ağrıları vardı ultrason sonucunda safra kesesinde çamur çıktı ve gittiğim...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Fatih Çiftçi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x