Kas ağrısı

  • Hocam merhaba ben yaklaşık üç haftadır omuzum üst kısmında sağ bazende sol göğüs altında ağrılar yaşıyorum bazen bu ağrılar öyle vuruyor ki nefes almakta zorluk çekiyorum acile gittim kas spazmı dediler kas gevşetici kullandım fakat geçmedi. Tekrardan hastaneye gittim kan testi ve akciğer grafisi çekildim akciğerlerimde bir sorun olmadığını söylediler. Kan testinde iste biyokimya (ck) değerimin 226 olduğunu söylediler ve kaslarımda sıkıntı varmış. Ama ağrılarım devam edince tekrar gittim bu sefer de ülser yüzünden bu ağrıları çektiğimi söylediler mide ilacları verdiler kullandım biraz etkisini gördüm ama hala geçmiyor.Corona mıyım düşünüp test de yaptırdım negatif çıktı. En son dahiliye bölümüne gittim akciğer röntgeni çekildim kaburgalarımda da bir sıkıntı yokmuş stres yüzünden kaslarımın böyle olduğunu söyledi doktor ağrılarım devam ediyor ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olur musunuz şimdiden çok teşekkürler

  • Doktor Cevabı:

    Merhaba, geçmiş olsun. bazen viral enfeksiyonlar solunum sistemi ile birlikte kasları da tutabilir, ağrı yapabilir, filmlerde herhangi birşey çıkmaz, kas enziminizin yüksek çıkması da bundan. covid testi, hastaların yaklaşık yarısında neg. çıkıyor. şikayetler devam ediyorsa bir kez daha test yaptırabilirsiniz. selamlar.

    tarihinde cevapladı.

Eskişehir Göğüs Hastalıkları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Uyku felci

    Hocam merhabalar dün gece uyku felci durumunu yaşadım herhalde.gözlerimi açtığımda konuşamayıp kasılıyordum ve hareket edemiyordum.2-3 dakika felan sürdü.nörolojiye gitmem gerekli midir?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ne önerirsiniz ???

    Merhabalar... yemekten sonra midemde şişlik, oturarak kitap okurken sürekli geğirme hissi, geğirmenin yanı sıra ortaya çıkan kuru öksürük (hayatımda öksürmeyen ben), gece yatınca nefes almayı yeni öğreniyorumuşum gibi bir his (nefes almayı unuttum), özellikle sırt ve baş bölgesinde terleme (özellik...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zülfikar Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gece aniden uykudan uyanma

    Hocam merhaba ayda ortalama 1 kere ya da arka arkaya 2 gün ama bu aylik bu sayılar hocam 1 kere ya da 2 kere geceleri aniden nefessiz kalma hissi ile uyanıyorum ve kalbim aşırı çarpıyor aniden yataktan fırlıyorum bı kaç saniye sonra geçiyor bu his sonra tekrar yatıp uyuyorum bu ne olabilr hocam yor...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Uykuya dalarken uyanma

    Hocam merhaba 6 yıldır göz migrenim var. 3.5 senedir ışık hassasiyeti 2.5 yıldır da sık göz migreni atağından sonra gözde uçuşmalar yaşıyorum. gözlerimi kapadığımda karanlık içinde dalgalanma ve baktığım yerde titreme var. motifli ve yerde olan bir şeye bakarken hareket ediyor sanki. tam 1 aydır da...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Saturasyonum alt sınırda

    Sn hocam benim oksijen saturasyonum sabit%95 96 ama kardeşimin %98 99 benim ki neden 95 acaba 1 2 gün boğaz ağrım oldu acaba covidle ilgili olabilir mi 95 saturadyon düşük mü

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Fuat Erel

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Uyku sorunu

    Hocam merhabalar, benim uyku sorunum var zor uyuyorum ama çok zor uyanıyorum alarmları kesinlikle duymuyorum birisi beni silkelese dahi zor uyanıyorum sizin uyku uzmanı olduğunuzu duydum gelsem yardımcı olur musunuz?

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Nergiz Hüseyinoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • 11 aydır uyku problemi

    Merhaba hocam istanbuldan yazıyorum.11 aydır ciddi manada uykuya dalma ve sürdürmede güçlük yaşıyorum.nöroloji,dahiliye ve kan tetkiklerim temiz çıktı.huzursuz bacak sendromu ve apnemde yok.psikiyatristin yazmış olduğu zestat ativan,imovane ilaçları bünyeme ağır geldiği ve aşırı sedasyon yaptığı içi...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Adnan Cansever

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Nedeni bilinmeyen nöbet

    Hocam merhabalar benim sorum dedemle alakalı. dedemde bir sıkıntı var ama çözemiyorlar sadece geceleri olan bir şey bu gece uyurken nefes alışında tuhaf ses çıkarıyor anneannem bakıyor uyanmıyor bilinci yerinde değil ama elini kolunu hareket ettiriyoe bazen ama uyuyor seslendiğimizde uyanmıyor epile...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Recep Alp

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sersemlik hali kas güçsüzlüğü ve saç diplerime ateş basmasi

    Alt 135 (0-41) ast 56 (0-40) anti hcv negatif hbsag negatif tsh 1.81 (0.270-4.20) total kolestrol 207 (0-200) trigliserid 220 (0-200) alp 53(40-130) albumin 49(34-48) ggt 42(7-60) kreatinin 0.93(0.5-1.4) ure 29(10-50) total bilirubin 0.79(0-1.2) direk bilirubin 0.29(0-0.6) total protein 82(64-83) bu...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Sibel Karaca

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tüp mide ameliyatı

    Hocam ben 1.63 boyundayım 92 kiloyum ameliyat olmak istiyorum yüksek tansiyon ve uyku problemi var diyet uygulandı kilo veremiyorum. nefes almakta zorluk çekiyorum tansiyon ilacı vermediler yaş çok genç kilo ver dediler ama diyetlere uymama rağmen kilo veremiyorum iç hastalıklarına yönlendirildim en...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Bilge Çağatay Yazar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Baş ağrısı

    Başımın sol tarafında ağrı var , uykumu iyi almadığımı hissediyorum sabahları , aşırı halsizlik ve gözlerimde dermansızlık çok bitkin haldeyim sizce neden olabilir ? ne önerirsiniz?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Yeşim Abanoz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Uyku sorunu

    Sayın hocam selamlar. 22 yaşındayım. 2 yıl önce bir ilişki yaşadım. bunu utanarak söylüyorum lütfen kusura bakmayın. bu olaydan 180 gün sonra hıv ve hepatit gibi testlerim negatif geldi. fakat ilişkiden 50 gün kadar sonra uyku problemi yaşamaya başladım. gün içinde ne kadar uyusam da uyandığım zaman...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bas ağrısı tedavisi

    Doktor hanım depresyon ve stres sabahları baş ağrısı ve uyku haliyle doğru orantılı midir ? tetikler mi yani

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Yeşim Abanoz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Nefes ve tırnak morluğu

    Merhaba, benim tırnaklarım mor. burnumdan rahat nefes alamıyorum, nedeni kolay nefes alamamak mıdır ? ayrıca kendimi yorgun hissettiğim oluyor özellikle bazen sabah uyandığımda dayak yemiş gibi hissediyorum. işin garip tarafı ağızdan hiperventilasyon yapınca bu morluk geçici olarak azalıyor....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Metin Özkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Eeg sonucu

    İyi günler, babam 59 yaşında. yıllardır oturduğu yerde konuşmadan duruncu uykuya dalıyordu. 1 ay kadar önce bir anda kafasına duvara vurarak bayıldı ve 2 dk baygın kaldı. şeker -tansiyon gibi bir hastalığı yok sadece prostat için alfa bloker (cardura) bir ilaç kullanıyor. bu ilacın tansiyonu düş...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Recep Alp

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x