Karinds yaygin yag

  • Sayin degerli hicam ben ilacli tum batin tomografi cektirdim benim tomografimde batinda yaygin yag izlendi yaziyor bu tehlikeli biseymi tomografide batinda yag gorulururmu

  • Doktor Cevabı:

    Yağ dokusu neredeyse vücudun her yerinde vardır. bu normaldir. yazdığınız rapor sonucuna göre batında yağ olduğunu söylüyorsunuz. bunda anormal bir durum yok. selamlar

    tarihinde cevapladı.

Gaziantep Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Kolşisin kullanımı eklem ağrılarında azalma ve crp düzeyinde düşüş yapar mı...

    İyi günler metin bey. son 4 yıldır yıl içerisinde 2-3 defa olmak üzere maksimum 4 gün süren karın ağrısı, boyun tutulması ve ateş gibi şikayetlerim oluyor. crp, wbc, sedim, fibrinojen değerlerimde artış oluyor bu dönemlerde. ailemde fmf bulunmadığı için ve genetik olarakta fmf bulgusuna rastlanmadı...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Metin Işık

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Diyafram fıtığı

    Merhaba, babama diyafram fitigi oldugu yonunde teshis yapildi. nefes darligi ve agir kaldirmama sikayetleriyle doktora gitmisti. ancak doktoru saniyorum bu ameliyatin cok sık yapilmadigini belirtmis. ben de arastirirken sizin isminizi gordum. bu alanda calisiyor musunuz? tesekkur ediyorum.

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Zekai Serhan Derici

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Karın ağrısı

    Hocam merhabalar kolay gelsin. cevap alabilirsem çok memnun olacağım, hasta 28 yaşında ağır stres sonucu mide bağırsak, karın ağrısı problemleri yaşıyordu. prof dr götürdük gaitada gizli kan tekrarlı yapıldı negatif, ultrason normal, vitaminler normal. cep, sedimantasyon normal. dr son olarak fekal...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zülfikar Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hipogastrik bölge

    Iyi günler doktor bey,28 yaşında erkek bir hastayım yaklaşık 1 yıldır midemde yanma, cıvık dışkılama ve alt karın ağrısı ve gaz şikayetleri ile birçok kez doktora gittim çeşitli kan tahlilleri, endoskopi,kolonoskopi, ultrason, idrar ve gaita tahlili yapıldı ve herhangi bir olumsuz durum gözükmüyor...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide,bağırsak sorunları

    Merhaba hocam, yaklaşık 7 ay önce safra kesesi ameliyatı oldum. ancak şikayetlerim düzelmedi. midemde ağrı, yemek yiyememe,kilo kaybı,istahsızlık,titreme,bacaklarda ağrı,sürekli karın ağrısı,yemek borusu ve boğazda yanma.dışkılama yapmadan önce kalp çarpıntısı, bazen kabızlık , bazen ishal.uykusuzl...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zülfikar Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide ağrısı

    Teşekkürler hocam daha önce muayeneye gelmiştim size yine aynı ilaçları vermiştiniz ve iyi gelmişti ama geğirme olayı bitmiyor hocam yutkunmada da bazen sorunlarım oluyor ama çok geniz akıntımda var. burnumda sıkıntı var geceleri ağzı açık uyuyorum oda gaz yaparmı

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Çok önemli

    Hocam merhaba erkek arkadaşımda hpv virüsü varmış (tipini bilmiyoruz) bunu öğrenmeden önce oral seks sırasında dölünü yuttum. bu şekilde midemde hpv olabilir mi?siğil çıkabilir mi? bu durum mide kanseri riski yaratır mı? çok endişeliyim cevabınızı bekliyorum.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Taner Gülşen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Geçmeyen akıntı

    Akıntı şikayetim oldu. doktora gittim o da bel soğukluğu dedi. 1gr seftriaksion ve monodoks verdi. i̇laçları kullandım yeniden akıntı kültürü veriyorum bir şey çıkmıyor. ama uzun oturmada ve duş sonrası iç çamaşırım nemleniyor bazen makatta kaşınma ve lekelenmeler oluyordu.ben de başka doktora gitti...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide ağrısı

    Yaş 36 bi haftadır var ama arada zaten oluyor hocam yemekten sonra daha çok rahatsız ediyor uykudan uyandırmıyor büyük abdest yaptıktan sonra azalıyor biraz ama geğirme çok aşırı oluyor hocam su içsem bile oluyor

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Geçmiyor akıntı

    Akıntı şikayetim oldu. doktora gittim o da bel soğukluğu dedi. 1gr seftriaksion ve monodoks verdi. i̇laçları kullandım yeniden akıntı kültürü veriyorum bir şey çıkmıyor. ama uzun oturmada ve duş sonrası iç çamaşırım nemleniyor bazen makatta kaşınma ve lekelenmeler oluyordu.ben de başka doktora gitti...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ferhat Ateş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kasik ağrisi ve miyom

    Merhaba sayin hocam benim kasıkta 2 taraflı ağrim var ama adet sancisı gibi deyil farkĺı bi ağrı ve ve karın kaslarim kasiliyo ve bende 49 mm miyon var hocam bide sağ kasığımda şislik var uzaninca geçiyo geçen gün bu şış için genel ceraha gitim fıtiğa benzemiyo dedi uyrasyon iştedi 1 aysonra cek...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Derman Başaran

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide ağrısı

    Hocam mrh benim mide ağrısı ve mideden gelen öksürük gibi bişey oluyor bide aşırı gaz geğirme var

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sarılık bilirubin

    Meraba hocam kardeşim kovit temaslı olduğu için kan testleri yaptılar hemoglobin kan değerleri hepsi normal çıktı sadece indirekt bilirubin 1.45 referans 0.0 0.9 total bilirubin de 1.96 referens 0.0 1.2 ama bu zamana kadar herhangi bi şikayeti olmadı ne karın ağrısı nede herangi belirgin bir sarılığ...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zülfikar Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ağrı şikayeti

    İyi günler doktor bey: uzun zamandır devam eden ibs ye yönelik karın ağrısı mevcut. karın ağrısı ve migren agrısi aynı anda gelişti. aldığım tedavi sonucunda mi̇gren en az düzeye inmiş durumda . fakat karın ağrısı hala sürüyor ve çok agrı olduğunda ,baş ağrısını tetikliyor. dolayısıyla beslenme...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Kadir Göde

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide ağrısı

    Hocam merhabalar, hocam yaklaşık 7-8 aydır midemde ağrı problemim var şöyle kronolojik olarak anlatacak olursam 2020 kasım ayında bir olaya çok üzüldükten kafayı taktıktan sonra o gece midem ağrımaya başladı ve yaklaşık 1-2 ay arası ağrıdı(ağrı midemin olduğu yerde kaburgalarıma sırtıma heryerde his...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x