Karında su

  • s.a hocam karnımda aşırı derecede hissettiğim su var beni çok rahatsız ediyor aynı zamanda karnımdan gelen guruldama sesi hiç kesilmiyor süreklide gazım ve geğirmem var birçok doktora gittim sadece gastritin var diyorlar sizce ne olabilir ve ayrıca hocam ayaklarım sürekli buz gibi ve ateş basması geliyor aynı zamanda titrememde var bazen sorunum ne olabilir şimdiden teşekkürler

  • Doktor Cevabı:

    Bu tür bir yakınma için sizi klinik olarak görmek gerek. bir gastroeneteroloğa gitmenizde yarar var. iyi günler

    tarihinde cevapladı.

İzmir Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • B12 vitamini

    Merhaba hocam ben 11 haftalık gebeyim kan ve bir kaç test yaptım bu testler sonucu b 12 vitamin değerim 50 çıktı referans aralığında en düşük değer 197 yazıyor benim ki 50 ne yapmalıyım çok mu düşük belirtileri ve bana zararları ne olur

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ayaktan kan alma

    Benim arkadaşım erkek arkadaşı penisini vacinasina koydu kızın az cik kanı geldi ama fazla koymamış sonradan kan geliyor korkuyor kızlık zarı bozulmuş mu daha sonra gece gene kan gelmiş sıkıntı varmı

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tevfik Rıfkı Evrenkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Baş dönmesi

    Değerli hocam merhaba. bir haftadır ara ara seyreden baş dönmem mevcut. sırt üstü yattığımda daha yoğun hissettiğim. kafamın arkası ve ense kısmından gelen ve kulak arkalarım da da farklı bir yoğunluk hissediyorum. baş ağrım yok. tansiyon problemim yok. sağlıklı beslenirim. paketli gıda tüketmem şek...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ldh yuksekligi

    Hocam merhaba. ldh degerim 336 cikmis kan tahlilinde. bi tek bu yuksek. bir anlam ifade ediyor mu? bir rahatsızlığın habercisi olabilir mi?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Akciğer rahatsızlığı hak.

    Hocam merhaba,yaklaşık 20 gün önce tomografi çektirmiştim rapor çıktı raporda;mediastende, prevasküler alanda kısa çapı 4 mm olan birkaç adet büyümüş lenf noduna ait dansite izlendi. her iki akciğer alt loblarında yer yer hiperaeriye minimal amfizematö alanlar dikkati çekmektedir. her iki akciğ...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Savaş Sipahi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ödem sorunu

    Bir ilaç kullandım ve tüm yan etkilerini yaşadım ödem için verildi ilaç şimdi bıraktım odemi atmak için tuzlu yemek vs bilgiler dışında ne yapmalı ... tesekkurler

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Savaş Sipahi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Uyku problemi

    Merhaba hocam. size daha önce yazmıştım. uyku problemi için gittiğim araştırma hastanesinde bir kaç test yapıldı. glükoz yüksek gelmişti. doktorum bir sıkıntı görmedi. bir problem yok dedi. fakat hocam daha önce b12 vit d vit tetkikleri de yapıldı. her şey normal. hemogram biyokimya falan da normal...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Apandist neden olur

    Hocam ben surekli zeytin ve visne cekirdeklerini yutuyorum cok yararli dediler ama apandiste zarari varmis dogru mu ? 2 gun once karnim cok agridigi icin aspirin ictim 5-6 tane ve migdem cok kotu bulaniyor istifrar edemiyorum yardimci olurmusunuz ?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Billirubin yüksekliği

    Merhaba hocam 23 yaşındayım yapıla. kan testi ile ilgili bir sorum vardı size glukoz demir urik asit ast alt sodyum alkalin fosfataz. ggt eğer uibc ferrari serbest t4. tsh hdl ldl total kolestrol. b12. folat. serbest. t3. bunların hepsi normal. d değerlerde kansızlık yok  ama sadece. total bilir...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kolesterolyuksek

    Menüdoktorsitesi.com ana sayfabenimsayfamsorularım (#1814406) soru kolesterolyuksekligi menüdoktorsitesi.com ana sayfabenimsayfamsorularım (#1792717) soru kolesterol hocam saygilar son tahlilde hdl43 ldl160trig130tkol229 hbac15.6 ldlyi dusuremiyorum bunun icin oneriniz yokmu sabah 8zeytin birtat...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Nüket Rüzgaresen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan degerlerimi yorumlar misiniz hocam

    Kan degerlerimi yorumlar misinizerkek. yas 39.1ay onceki tahlil sonuclarim wbc sonuc 11.5 referans(4_11.2) rbc sonuc 5.62 ref(3,88-5.08) hgb sonuc 17.1 ref(12-16) hct sonuc 51.5ref(37-50) mcv sonuc 91.6ref(80-95) mch sonuc 30.5ref(27.2-33.2) mchc sonuc 33.3ref32.5-35.2) rdw sonuc 14.4 ref(11...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ayakta şişme ve iltihap

    Meraba hocam 6 yil once sol ayak kaval kemiğimde şişme oluştu .diyarbakir dicle tip fakultesinde amilyat oldum doktorlar ezilmeye bağli iltihaplanma olustuğunu soylediler ve amilyatin basarili gectigini bildirdiler .bu rahatsizligim hala devam ediyor bu siskinlik hic dinmedi ve gecen yil o bolgede i...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Ayak parmaklari kasintisi

    Merhaba hocam. benim ayak parmaklarimda kasinti sisma vekizariklik oluyo.senede sadece 1 kez 12.aylarda 1 hafta 10 gun suruyo.gitmedigim hastane kalmadi ve bir turlu derdime care bulunmadi ve suan gene ayni durumdayim.ayak parmaklarim icin ne yapmaliyim hayirli aksamlar....

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kalp ve damar sistemi

    Kalp ağrısı göğüs ağrısı iyi günler. yaklaşık 1 senedir göğüs ağrısı şikayetim var.nasıl bir ağrı derseniz yanma ve sıkışma tarzında genellikle hızlı yürürken,koşarken,yokuş çıkarken,spor yaparken (yani efor sarfederken) gelen dinlenmek zorunda bırakan dinlenince 5 dk içinde hafifleyen ve geçen tar...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kızım parmak ucunda yürüyor

    Kızım 12 aylıkken yürümeye başladı.daha öncesinde yürüteç kullandık. şuan 14 aylık ve yürümeye başladığından beri parmak ucunda yürüyor. bu durum geçici midir?bizim yapabileceğimiz bir şey var mı? cevaplarsanız çok sevinirim.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Oğuzhan Durmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x