Karın ağrısı

  • Hocam benin 4 gündür karın ağrım ishal ve halsizlik mide bulantısı gibi sorunlarım var normalde hocam reflü ve kronik gastritimde var ve düzenli nexiumda kullaniyorum aile hekimine gittim ishal ve karın ağrısı için bana flagyl antibiyotik verdi iki gündür kullanıyorum dün aksam biraz kötü oldum acile gittim kan ve idrar testi yaptılar devlet olduğu için yogunluktan dolayı sonuçları gösteremedim halsiz olduğum için ayrılmak zorunda kaldım normal dışı sonuçlar var kötü bisi midir hocam yardımcı olursanız çok sevinirim DANSİTE 1039 LÖKOSİT ESTERAZ + ERİTROSİT 6.7 HCT 41.8 PDW 9.6 MON# 0.90 ACİL CRP 11.3 ilginize ve anlayışıniza çok teşekkür ederim hocam


İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Endoskop ölümcül müdür

    Iyi akşamlar hocam ben yarın endoskopi olacağım ama çok korkuyorum anesteziyi yüksek vururlarda ölürsem diye endoskopi ölümcül müdür? yüzde kaç oranındadır böyle vakalar olmuş mudur?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gaps diyeti sibo

    Selamun aleyküm.hocam,bu soruyu çeşitli kişilere sordum ama doğru cevap alamadım.sizede sormak istedim.gaps diyetini uyguluyorum.sadece haşlama balık, zeytinyağı sarımsak tuz tüketiyorum.zehirlenme yaşadıktan sonra huzursuz bağırsak sendromu (ishal) ortaya çıktı.çinkomu yükseltince bu sorun geçiyor...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Recep Alp

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Reaktif boyut özellikte lenf nodları

    Hocam merhaba kolay gelsin hocam göbek bölgesi cewresinde ağrılarım var 8 günden beri var bu olay var sağ alt kadran da ağrıyor sanki bunun apandist. olma ihtimali nedir apandist bu kadar uzun sürer mi ağrıyan yerleri bastırınca su sesi geliyor ya da ilaçlı mr da önceden her iki ingunial bölgede r...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Demir eksikliği ve ilaç kullanımı

    Merhaba hocam. 22 yaşındayım. yaklaşık 4-5 senedir demir ve ferritin değerleri bir normal bir düşük çıkmaktadır. en son yaptığım testte ise hb 16 değeri normal, ferritin 34 (21 -274) olarak normal geldi. fakat demir 56 (70-180) olarak düşük geldi. aslında sindirim sistemimde mide-bağırsak konusunda...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bağırsak kanseri miyim

    Hocam merhaba 2 aydır kaka mı net yapmama rağmen tam rahatlayamıyorum geçen dışkıyan galiba kan bulaşmıştı ayrıca göbeğimin altı ağrıyor bağırsak kanseri olabilir miyim

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Sönmez Ocak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide ve bağırsak lardan sürekli ses

    Merhabalar hocam 16 yaşında 50kilo 171 boyunda bi insanım hocam benim karnımda güçlü bi atış vardi kalp damar gittim röntgen,eko,ekg,abdominal aorta renkli doppler yapıldı birşey çıkmadı yalnız benim birde 2 3 aydır devam eden mide ince bağırmaktan sürekli 2sanide bir ses geliyor çok yüksek sesle ve...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sol karın boşluğu

    Merhaba hocam yi günler 23 yaşında bayanım . bu sıralar hareketle oluşan bir sol karınboşluğu ağrım var . ayakta ve yatarken bastırdımda da bu ağrı-acı oluyor inen kolon denilen bölgede.hareketsızken herhangi bir sorunum yok. aynı zamanda otururken bastırdığımda da cok fazla acım yok bugün 5. günü...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Alp Gürkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kabızlık sorunu

    Merhaba kübra hanım. huzursuz bağırsak sendromum var. ne yapsam kabızlıktan kurtulamıyorum. sabahları sıcak olarak içebileceğim bir bağırsak çalıştırıcı tavsiyeniz var mı?

    Doktor Cevabı:

    Dyt. Kübra Badem Karakoyun

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Safra usg polip

    Muammer bey hayırlı akşamlar diliyorum sizlere. size geçtiğimiz nisan ayında saframdaki poliplerin 3,6x2,4 ve 3,4x1,6mm olduğunu söylemiştim. 5 ay sonra yani geçtiğimiz hafta girdiğim usg sonucuna göre polipler 3,6x2,4mm ve 3,4x1,8mm boyutunda görüldü. bu duruma göre safra kesesini kısa süre içerisi...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Irritabl barsak sendromu

    Hocam merhaba. dışkı problemi nedeniyle 1 yıl önce bir uzmana başvurdum, yapılan testler ve muayene sonucu irritabl barsak sendromu teşhisi konuldu. şu an pinades, hepazec, tranko-buskas adında ilaçları kullanıyorum. çok sık gaz oluyor ve bu da zaman zaman karın ağrısı yapıyor. son zamanlarda ise ba...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Barış Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Geçmeyen ishal

    Hocam iyi geceler 39 yaşındayım 40 gün evvel covid geçirdik son 10 gündür ishal var dışkılama öncesi karın ağrısı oluyor dışkılama genelde yumuşak şekilde 2 gün sulu bir şekilde ve çok sayıda oldu son 2 gündür azalmıştı bu sabah yine karın ağrısı ile tuvalate çıktım.kan mukus yok 3 gün evvel yapılan...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • İshal sorunu

    Merhaba,iyi günler hocam 1 gün ishal oldum ilk ishalde birşey yoktu fakat ikinci ishalde yarı katı yarı sıvı şekilde bir dışkı ve kan gördüm tehlikeli mi acaba yada ne sıklıkta tehlike arz eder. ayrıca ekstradan sümüksü dışkı geliyordu . tşkler.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Haluk Yeşilbağdan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tenya tekrarlamasi

    Hocam merhaba, daha oncesinde seyehat ettiğim bi bölgede çok şiddetli mide bağırsak enfeksiyonu geçirdim, doktorlar içme suyundan kaynaklandığını söyledi. 1 sene içerisinde şiddetli bulantilarim, diskilama sorunlarım oldu. ve 1 sene sonunda yaklaşık 10 cm beyaz bi solucan düşürdum. sonrasında doktor...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Geçmeyen ishali

    Merhaba hocam, batın mr çekildi temiz çıktı. ancak gaitada fekal kalprotektin yüksek bulunmuş, haftaya çarşamba için kolonoskopi randevusu oluşturduk. o zamana çok var ben çok endişeleniyorum. doktoruma sordum, iltihabi bağırsak hastalıkları (chron, ülaeratif kolit) olabilir; bakacağız dedi. kanserd...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Barış Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ağızda ve dilde yanma hissi

    Merhaba tijen hanım; benim sorum annem ile ilgili 70 yaşında 15 yıldır meniere ve 6 yıldır trigeminal nevralji hastası bu iki hastalığında tedavileri yapıldı ve ilaçlarını kullanıyor. son 8 aydan beri annemin ağzında ve dilinde dudak kenarlarında yanma hissi var (dilim ağzımda büyüyor) diye ifade e...

    Doktor Cevabı:

    Dt. Tijen Secerli Dürer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x