Karın ağrısı

  • kızım 9 yaşında karın ağrısı şikayeti var. Ağrı birden geliyor. Aynı anda geğirme var. Tetkikler yapıldı temiz çıktı. Akdeniz ateşi yok. Ağrısının göbek kısmında olduğunu söylüyor. Ultrasonda "Douglasta Ap mesafesi 8 mm olarak ölçülen az miktarda serbest sıvı mevcuttur" çıktı. Ağrısı bir günde bazan 4 bazan 7 defa oluyor bazanda hiç olmuyor. Bir teşhis konulamadı. Bu ağrı 1 senedir devam etmektedir.


Aydın Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Kakada mukus

    Slm hocam çocuğum 5 yaş 8 aylık.oglum doğduğundan buyana hiç bronşit ya fa zatürre olmamıştı.bu sene kreşe başlayınca zatürre oldu.ama hiç agrisi ya da öksürüğü balgamı yoktu.kulağinda sıvı birikmesi vardı.ige total 1000 çıktı.grip olunca gözleri ve burnu kaşınıyor.aşıri terlemesi var.geceleri ağzı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Bulent Karadag

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bebegim yurumuyor

    Mrhb hocam benim oglum 16 ayini yeni bitirdi örumcekle cok iyi yuruyer ellerini tutarak adim atıyor tutunarak kalkmaya caliisiyor emeklemedi hic sadece oturur pozisyonda poposunu kaydiririyor sıra yastigina koyuyorum adim atabiliyor sikilinca hemen agliyor yada oturuyor oyuncaklarini cok rahat bir...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ercan Nain

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Fotel eko yapıyor musunuz

    Teşekkürler şebnem hanım şuanda 20 hafta 4 günlük ün eko için en uygun hafta hangisidir siz daha iyi bilirsiniz ben ona göre gelicem size inşallah görüşmeyi de kontörlü sizde olmayıda çok isterim size bana uygun bi tarih söyleyin size de uygun ben gelicem iyi günler

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Şebnem Paytoncu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bebeğim çok yavaş ve az yiyor yerken kafası terliyor

    Bebeğim çok yavaş ve az yiyor yerken kafası terliyor merhaba doktor hanım bebeğim 3105 gr doğdu şu an 6 aylık 7 kilogram ilk aylarda kilo alımı iyiyken reflü sorunu yüzünden 3. ay sadece 200 gr aldı 4. ayda ek gıdaya geçtik ve sütüm kesildi bebeğim çok iştahsız ve devam sütü de içmek istemiyor şu a...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sibel Kılıçaslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yetiskinlerde tedavi

    Merhaba , ben size almanyadan yaziyorum kiz kardesim icin ... kendisi 24 yasinda ve 1 bucuk yildir epilepsi belirtileri var ama henüz hic bir doktor tam bir teshis koyamadi ..bende sizin adinizi türkiyede yasiyan halam sayisinde duydum hastanin 24 yasinda olmasi sorun olurmu sizin icin ? tesek...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdal Güngör

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Atopik dermatit

    Öncelikle teşekkürler doktor bey.tani sadece egzama(tanıyı koyan aydın da devlet hastanesi'nde bir doktor kontrole çağırmıştı malum durumlardan riske girmemek için gidemedik,ayrıca orada test uygulanmiyor)sut ürünü ve yumurta benim takibim sonucu bulgumdur.simdi en yakın özel bir hastane çocuk sağlı...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Faruk DEMİR

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Fotel eko yapıyor musunuz

    İyi günler şebnem hanım biz izmir den sekiz yıl önce kızım 2 aylıkken şiddetli üfürümle çocuk doktorumuz size yönlendirmişti iyikide yönlendirmiş bebeğim aşırı mor ve ememiyor du siz vsd +ps yanlış telafus etmiş olabilirim bizi acil dokuz eylül de ameliyata aldırmıştınız allah razı olsun sizden iyi...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Şebnem Paytoncu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam benim

    Hocam benim 2.5 aylık oğlum var sağ böbrekte grade2 pelvikaliektazi izlenmektedir pelvis ap 8.5 mm dir herhangi bi sıkıntı olurmu

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mustafa Bak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Atopik dermatit

    Merhaba doktor bey bebeğimiz 5 aylik.ilk ayında yüzde ve sonrasında boyun göğüs bölgesine yayılan ortası beyaz etrafı kırmızı sivilceler oluştu.cocuk sağlığı doktoru egzama olduğunu söyledi bioderma atoderm insentive jel ve hydradant losyon ayrıca hipokort krem verdi bu kremi gerekirse kullandım diğ...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Faruk DEMİR

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sac beyazli gi

    Merhaba hocam 7 yaşındaki kızım in saçında iki tel beyaz var acaba neden olabilir vitamin eksikliğinden i yoksa başka bi sebebi mi var

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sibel Kılıçaslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Serebeller atrofi

    İyi günler hocam, yeğenimin wes testinin bı kısmı çıktı sadece, hâlâ inceleniyor marshall sendromu ve nicolades baraitser sendromu tespit edildi, muayeneye gelmek istiyoruz 20 temmuz a kadar hasta bakamiyacakmissiniz sanırım , en kısa sürede nasıl muayenenize gelebiliriz acaba ,sizin verdiğiniz vita...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdal Güngör

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 20aylık kan tahlil

    Merhabalar kızım 20 aylık kan tahlili sonucları hgb13-rdwsd36.9- mch26.6-mchc33.5 mcv79.5çıkmış bunun yanısıra %lym66.1 lym#6.00gorunuyor.referans aralıgına göre biraz yüksek, normalmi acaba bu değerler. birde b12 vitamini 1420 -dvit 28.2 b12icin takviye kullanmıyoruz.normal beslenme.dvit 2 yaşa...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ayşegül Zenginler

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Tsh yuksekligi

    Hocam merhaba kızım 1 yaşında ben tiroid hastasiyim gebeliğim boyunca ilaç kullandım.topuk kanı temiz çıkmıştı 15 günlükken doğum yaptığım hastane değeri tsh 12 st4 normaldi bizi çocuk endokrin yönlendirdi ve 1 aylik değerimiz tsh 9 t4 normaldi ve ilaca gerek yok denildi. kizim şu an 1 yaşında yü...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gelisim ve beslanme

    Merhaba doktor hanım kızım 32 haftalık prematüre doğdu doğum kilosu 2170 anne sutu alıyor su an da düzeltilmiş 1 yasinda ek olarak inek suyu yada devam sutu veriyorum fakat günde 2 kez toplamda 160 ml gibi azmi inek sutunu günlük ne kadar almalı ek gıdaları yiyor çalıştığım için anne sutunu az aliyo...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Ayten Mutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Rota aşı yan etkisi

    Merhaba.bebegim rota ilk doz aşısınin ertesi günü kusmaya başladı.her beslenmeden sonra geri çıkartıyor emdiginin çoğunu.aşıdan önce böyle bir sikayetimiz yoktu.aşıdan kaynaklı olabilir mi??

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Esra Kezer

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x