Karın ağrısı.halsizlik

  • Merhaba Dr bey kızım da karın ağrısı şikayeti ile acil Dr başvurduk yemek ten sonra kusma oldu 2 kez tavuklu mantar yemişti 6 yasında kan tahlil sonuçlarında eos% 4.3(0-4) bas 0.06 (0.01-0.05) RBC 5.56(4-5.2) MCV 73.9(75.9-87.6) MPV 8.3(9.3-11.3) PDW 8.7(9.9-15.4) glukoz 128 (74-106) kalsiyum 10.8(8.8-10.6) anormal olan koyu değerler bunlar hocam hgb 14.5 hct 41.1 hala uyku hali ara sıra karnım ağrıyor diyor ishal kusma yok yardımcı olursanız sevinirim

  • Doktor Cevabı:

    Geçmiş olsun. göndermiş olduğunuz değerler normal. bu tür acil durumlar için çocuk hekiminizin sizi görmesi, değerlendirmesi ve ona göre tedavi programı belirlemesi daha uygundur. saygılar.

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Çocuk Doktorları uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Emzirmede decort serum

    Dun aksam 22.00 de oze acil bolumune usutme belirtileri ile gitti.halsizlik vucudumda ve eklemlerimde agri bogazimda hafif agri belirtileriyle.4 aylik bebegim var emziriyorum sadece anne sutu veriyorum.serum taktilar serumda decort vardi.sertum verilirlen 10 dk.icinde tansiyonum dustu mide bulantim...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sevda Erhan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bebeğim başını geriye doğru atiyor ?

    Hocam merhaba 3 ay 21 gunluk yegenim var vucudunda egzema oldu gzo kapaginda uzun zamandır goz kapaginin az bir yerinde kizariklik vardi 5 gun boyunca kortizon kullandi vucudu biraz gecti ama diger gozune de sicradi neden olur egzema ne yapmam lazim hocam. yardımci olursaniz cok sevinirim hocam ye...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Yaşar Hüseyin Onganlar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Nabız sayısı

    Merhaba hocam kardesim 7 yasında nabzı oturuken 60 ve uzeri normal mı bu? internette alt sınır 70 falan olmalı denilio acıkcası endıselendım

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İbrahim Etem Pişkin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kabız mı (macun kıvamında)

    Merhabalar, 2 aylık oğlum var. anne sütü +mama ile besleniyor. son bir haftadır kakasını düzenli yapamıyor. 2-3 günde bir yapıyor. aşırı huzursuz ağlıyor ıkınıyor sürekli gaz çıkarıyor ve gazı çok kokuyor. zeytinyağı sürüyorum mamasına katıyorum masaj yapıyorum. hafif çatlak var makatta. doktorum...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Yaşar Hüseyin Onganlar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Istahsizlik

    Hocam selamlar..4 aylik kizim var..dogdugundan beri mama ve anne sutu alirdi..gayet istahliydi 2.5 ayliga kadar..fakat son 1.5 aydir mama reddi yasiyoruz..bobrek genislememiz ve bobrek kristallsrimiz var.. koruyucu antibiyotik kullaniyoruz doktorumuz d vit biraktirdi.hocam piyasadaki tum mamalari de...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Yaşar Hüseyin Onganlar

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kabız mı (macun kıvamında)

    Merhabalar, 2 aylık oğlum var. anne sütü +mama ile besleniyor. son bir haftadır kakasını düzenli yapamıyor. 2-3 günde bir yapıyor. aşırı huzursuz ağlıyor ıkınıyor sürekli gaz çıkarıyor ve gazı çok kokuyor. zeytinyağı sürüyorum mamasına katıyorum masaj yapıyorum. hafif çatlak var makatta. doktorum...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Tufan Kutlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Dogum boyu

    Hocam ben erkegim 18 yaşindayim boyum 1.67 48 cm doğmuşum kardeşim 51 cm dogdu ve 1.78 boyunda kısalığım icin dr a gittigimde ise bir erkek bebeğe göre kısa doğmuşsun 50 cm olmaliydin dedi dr dogum boyumin kisa olduğundan kisa kaldığimı soyledi acaba o yüzden mi kısa kaldim

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hidroksiprogesteron

    Merhaba. 2 ay 19 günlük erkek bebeğim var. hidroksiprogesteron hormon değeri yüksek çıkıyor değer 16. bu hormonun yüksek olması kötü bir şey mi biraz açıklar mısınız rica etsem. korkuyorum bebeğim için 😢

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Fatih Gürbüz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 15 aylık bebeğimin pth değeri düşük

    Bebeğim 15 aylık kan tahlili sonuçlarında vitamin d (29.58) çıktı kalsiyumu ise ( 11, 1) çıktı pth değeri ise (4, 6) çıktı . pth değerinin düştüğü söyleniyor bu durum sakıncalı mıdır ?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Turgay Baz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Cocuk sagligi

    Merhabalar doktor bey oğlum 4 aylık. sezeryanla dogum yaptım oğlumun kafasinda yamukluk var geçmesi için ne yapmaliyim ne önerirsiniz teşekkür ler

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. İbrahim Etem Pişkin

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • 23 günlük bebek gaz sancısı

    Hocam merhaba 23 günlük kızım var son 3-4 gündür çok gazı var gece gündüz sürekli huysuz gündüzleri yine uyuyor biraz ama geceleri 15 dakikada bir ayaklarını karnına çekerek uyanıyor ağlıyor normalde gazı yokken çok uysal etrafa bakan ağlamayan bir bebekti ilk günler ama şuan çok huysuz oldu ne yapm...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sibel Kılıçaslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide bulantısızü

    İyi günler hocam.dun 3'5 yaşındaki kızıma kusmasini önlemek için trimebudin içeren ismi t ile başlayıp t ile biten bir ilaç verildi fakat ilaç alerji yaptı ve yüzü şişti.biz hemen ilacı kestik bunun yerine ne yapabiliriz

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Adem Koçak

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Bebeğim mama yemiyor

    Tamam cok teşekkür ederim 👍🏻

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bebeğim mama yemiyor

    Merhaba doktor bey . bebeğime ek gıda olarak yoğurt ve muzla başladım muz verdiğimde ağlayarak ve zorlanarak kaka yapıyor nedeni ne olabilir acaba ? yoğurtda olmadı fark ettim muz verince oluyor normalde kakasını haftada 1 yapar benim bebeğim 2 gün verdim ikisindede ağlayarak yaptı . bu arada bebeği...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ergun Çetinkaya

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hipotonik bebek ve ağlama nöbetleri

    Merhaba hocam,3 aylık erkek bir bebeğimiz var,doğumdan hemen ttn tanısı ile 11 gün yoğun bakımda kaldı entübe edildi,2 hafta önce 2 nöroloji doktoru teşhisi ile hipotoni teşhisi konuldu,bıngıldaktan çekilen usg temiz çıktı,b12 alt seviyede olduğu için haftada çeyrek doz iğne verildi.bebek el kol har...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Adnan Ayvaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x