Kan tetkitler

  • Merhabalar sevgili hocam bir buçuk ay önce covid geçirdim böbrek değerlerim daha önce gayet iyidi son yaptığımiz kan tetkitlerinde üre 27 kreatin 1.09 gfr 92 çıktı gfrm normalde 100 ustuydu hep doktorum sonuçların gayet düzgün olduğunu herhangi bir sıkıntı olmadığını soyledi ben herşeyi çok kafaya takan biriyim hocam size sormak istedim sonuçları normal mi

  • Doktor Cevabı:

    Bu değerler hem normal sınırlar içindedir ve aynı zamanda anlamlı olarak birbirinden farklı değildir. iyi günler

    tarihinde cevapladı.

İzmir Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Ağrı kesici etkisi

    Hocam nasılsınız ? hocam bana böbrek taşı için ağrı kesici olarak naprosyn cr verdiler. ilk gün yemekden sonra gaviscon double şurup içtim 2 saat sonra ağrı kesiciyi aldım bir sorun yoktu. ikinci gün gene aynı şekilde denedim ama yanma başladı. geceye doğru çok hiddetli değil. ama bir yanma vardı t...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Böbrek ağrısı

    Hocam iyi günler nasılsınız. umarım iyisinizdir. 1 hafta önce ilk testis sonra böbrek ağrısı ile ürolojiye gittim. bana antibiyotik ve ağrı kesici yazdı 14 ünde de ulturason denildi. ilaçları verdiği iki gün iyidi pazar günü acillik oldum böbrek ağrısından ağrı kesici vurdular rahatladım bugüne kada...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Levend Özkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide ağrısı

    Hocam uzun zamandan sonra tekrar merhaba nasılsınız ? hocam bana böbrek taşı için ağrı kesici olarak naprosyn cr verdiler. ilk gün gaviscon double şudupla aldım bir sorun yoktu. ikinci gün gene aynı şekilde denedim ama yanma başladı. çok hiddetli değil. ama bir yanma var. biraz uyumuşum uyandığımda...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Muammer Kara

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Vur nefropatisi+aşırı aktif mesane

    Hocam iyi günler 30 yaşındayım 12 senedir vur nefropatisi sebebi ile ege mefrolojide takipliyim.en son eylül 2020 crcl 78 cre 1.35 24 saat idrar prot 130 mg/gün geldi .sağ böbrek hipoplazik ve skar+ .bu sebepten diovan 160 alıyorum. 2 seneye yakındır sık idrara çıkma gece idrara kalkma sıkışma hissi...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Durum hakkında

    Hocam dün kan tahlili verdim. kas ağrılarım, iştahsızlık ve mide ve alt bölgede gurultular, göğüste olan bazı ağrılar, boğaz kaşıntı hissi için çıkan sonuçlar burada bir bakabilirseniz. glukoz 70 - 80 değer 82 , demir bağlama 110 - 370 değer 214 , wbc 3.8-10 değer 6.25 , rdw 12-15 değer 12.4 , rbc...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mide ağrisi

    Hocam merhaba mide ağrısı şikayetim var mide ağrısı şikayeti ile birlikte bazen nefes darlığı ( nefes darlığı için akciğer filmi ve kardiyolojiye gittim temiz çıktı hepsi) genel olarak ise geniz akıntısı balgam cikarma var dahiliyeye gittim fakat dahiliyeye balgam çıkarma olduğunu ve bazen nefes dar...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Böbrekte ağrı ve turuncu tortulu idrar

    Merhaba hocam. 23 yaşında, kronik rahatsızlığı olmayan, sporcu bir erkeğim. fakat 2 aydır böbreklerimin ön alt tarafında hafif ağrı vardı. 2 hafta önce idrarımda turuncu renk tortular da görmeye başladım bunun üzerine üroloji doktoruna göründüm. kan testi, idrar testi, idrar kültürü yapıldı ve böbre...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Özkan Güngör

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Böbrek ağrısı

    Hocam nasılsınız ? hocam 2 önce testis ve böbrek ağrısı ile doktora gittim ilk doktor muayane ve ulturasonla baktı bir şey yok dedi. ağrı devam edince ikinci doktora gittim durumu açıkladım. idrar yapmada yanma yok. ama idrar isteği var. ve böbrek mesane bölgesinde ağrı. idrar tahlili aldı. ve bana...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonuçları

    Hocam nasılsınız ? hocam 2 önce testis ve böbrek ağrısı ile doktora gittim ilk doktor muayane ve ulturasonla baktı bir şey yok dedi. ağrı devam edince ikinci doktora gittim durumu açıkladım. idrar yapmada yanma yok. ama idrar isteği var. ve böbrek mesane bölgesinde ağrı. idrar tahlili aldı. ve bana...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Erdal Kalcı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Testis mesane ağrı

    Hocam iyi günler tekrar rahatsız ediyorum. tedavim başlayalı 2. günüm ama bu sabah sağ böbrek ağrısı giderek artan ile uyandım. ve buscopan plus içtim biraz ağrım azaldı ama genede var. prostatit iltihabı böbreğe bu denli ağrı yapar mı ?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Böbrekte ağrı ve turuncu tortulu idrar

    Merhaba hocam. 23 yaşında, kronik rahatsızlığı olmayan, sporcu bir erkeğim. fakat 2 aydır böbreklerimin ön alt tarafında hafif ağrı vardı. 2 hafta önce idrarımda turuncu renk tortular da görmeye başladım bunun üzerine üroloji doktoruna göründüm. kan testi, idrar testi, idrar kültürü yapıldı ve böbre...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Testis ağrısı

    Merhaba hocam kolay gelsin, hocam müsadeniz olursa size bişey danışmak istiyorum. hocam, benim bir ay önce testisimde çok hafif bir ağrı oldu ve hemen geçti. internette torsiyon diye bişey okudum, okumaz olaydım, onu okuduktan sonra alışkanlık oldu ve 10 gün boyunca her gün testislerimde oynayıp dur...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Burak Saygılı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Testis ağrısı

    Merhaba hocam kolay gelsin, hocam müsadeniz olursa size bişey danışmak istiyorum. hocam, benim bir ay önce testisimde çok hafif bir ağrı oldu ve hemen geçti. internette torsiyon diye bişey okudum, okumaz olaydım, onu okuduktan sonra alışkanlık oldu ve 10 gün boyunca her gün testislerimde oynayıp...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ömer Demir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bel agrisi

    Hocam iyi akşamlar. ben 27 yaşında evli bayanım.benim sorum her gün akşam yemeğini yedikten 20 dk sonra belim ve sırtımda ağrı oluyor.ayakta durmakta ve nefes almakta zorluk çekiyorum.hemen uzanıyorum.2 sene önce bel ağrısı şikayetim vardı mr sonucu bel kalınlaşması var dediler.igne tedavisi oldum.ş...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Testis mesane ağrı

    Hocam doktora gittim. dün sağ böbrek tarafına ağrı vurmuştu buscopan içince ağrı geçti. ama testisde hafif ağrı vardı sabah doktora gittim. önce elle muayane ve sonrada ulturasonla baktı. ve temiz olduğunu söyledi. wc giderken ağrım sızım yok. adele ağrısı olabilir dedi. buscopan veya parol kullanma...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Şevki Sert

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x