Kan testi hocam

  • Doktor bey ben hipertansiyon şikayeti ile endokrine gittim.Test yapıldı.Kortizol 9.2 geldi.Saat 10.25 te yapıldı testim.Referans sabah 10.dan önce 3.7-19.4 akşam 2.9-17.3 dheas 400 üst sınırken 514.Kortizol değerim normal mi? 18 in altında olduğu için yetmezlik söz konusu mu ? Nöradrenalin 4 referans küçüktür 200 diyor .Dopamin 0.8 referans küçüktür 50.


İstanbul Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Demir eksikligi

    Hocam merhabalar rutin kan tahlilimde demir baglama kapasitesi düşük çıkıyor referans araligı 188-318 ama benim sonucum 101 çıkıyor diger demir ve kanlar normal çıkıyor 4 ay once gene ayni düşük çıkmiştı 4 ay demir hapıkullan dedi doktor kanın düşük dedi kullandım gene kan verdim bu sefer baska dokt...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bel fıtığı

    L3 vertebra korpusunda hemanjiom ile uyumlu sinyal değişikliği izlenmiştir. l5-s1 diskinde dejenerasyona sekonder t2 sinyal ve yükselik kaybı ile sağ parasantral alandan orjin alıp inferiora hafif uzanımı bulunan ekstrüde disk hernisi izlendi.sağ s1 sinir köküne bası mevcuttur. sağ lateral reses da...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Eyüp Genç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sol ayakagrive uyusma

    Sagittal t2a, sagittal t1a, aksiyel t2a lomber lordoz düzleşmiştir. inceleme bölgesindeki vertebra korpus yükseklikleri normaldir. vertebra korpus köşelerinde hafif osteofitik sivrileşmeler mevcuttur vertebra end platolarda yer yer milimetrik schmorl nodül formasyonları izlenmiştir. l5 vertebr...

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. E. Onur Kulaksızoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Pet sonucu

    Hocam merhaba annem yumuşak doku sarkom hastası. 10 yıl önce dizinden akcigerinine metastaz yapmıştı. her yıl kontrole gidiyor. bu sene akcigerinde şüpheli bir durum gördü doktor ve pet istedi. sonucu şuan gösteremediler. yorumlar mısınız? onkolojik f18-fdg pet/bt görüntüleme icd-10 kodu:c80 açlı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yağ dokusu

    Kas grupları homojen görüntülenmiştir büyümüş lenf bezi izlenmemiştir diyor doktor bey,normal mi acaba bu

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yağ dokusu

    Hocam usg çektirdim doktor rektusun tümörü ya da kılıfı var dedi,anlamadım seslerden. içinde rektusun obliği var dedi.rapor yazılı çıkmadı sorun varmış. rektus kasının tümörü böyle mi olur ?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Koksiks kırığı

    Merhaba hocam benim kuyruk sokumu kemiğim kırılmış ve eğilmiş enjeksiyon lar fayda etmedi ameliyat olmaya karar verdim hocam ameliyat kaç saat sürer bide kemik aldıktan sonra duruş bozukluğu ya da yürümede sıkıntı gibi şeyler olur mu ?

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. E. Onur Kulaksızoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yağ dokusu

    Hocam merhaba,ben de sağlıkçıyım yaşım 23,kızımgeçen gün karnımda göbek deliğinin etrafında ve altında beze gibi yapılar hissettim hareketsiz. dahiliyeye gittim doktor bana deri altı yağ dokusu eline pütürlü geliyor dedi ben usg istemesini rica ettim ama gerek yok dedi. yağ dokusunun elde kayması ge...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gecmeyen titresimler

    Hocam mrb benim sikintim bundan 2 yil omce basladi sanki kafamin icinde bisey varmis gbi kafam sallaniyordu titresim gbiydi beyin mr i cektrdm hic bir sorun ckmadi kansizlk b12 eksklgi ve tiroit sorunum varmis onun icin ilac kullandm ama kafamin o sarsintisi gecti bu kez de sanki ayak tabanimin altn...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İyi günler hocam

    Merhaba hocam uzun zamandır aşağıdaki şikayetlerim var. bu şikayetler için hangi testleri yaptırmam gerekir. teşekkür ederim 1-iştahsızlık-kilo kaybı 2-böbreklerde dönem dönem şiddetli ağrı 3-koyu renkli idrar 4- nöbetleşe kabız ve ishal 5-kabızken kan gelmesi 6- halsizlik, sık sık grip olma ,...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ella ertesi gün hapı

    İyi günler ben eşimle 15 şubat ta sürtünme yoluyla bir ilişki yaşadım ama hiç bir şekilde boşalma olmadı 16 şubat sabahı ella ertesi gün hapı kullandım ve bu hapdan sonra 17 şubat ta bir kaç kez sürtünme yollu ilişki yaşadım ocak ayının 22 sinde adet görmüştüm yani ilişki adetime bir hafta kala yaşa...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Kutay Biberoglu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lenf bezleri

    Nrbc = 0.00 referans dışı olan sadece bu önemli mi ?

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İlaç sonrası ağrı

    Sevgili hocam öncelikle merhaba ben herhangi bir ilaç kullandıktan yarım saat sonra karaciğer tarafıma ağrı giriyor, 1-2 saniyelik bir sızlama oluyor. vücudumda kaşıntı, eklem ve kas ağrısıda var, pandemiden dolayı hastaneye gidemiyorum. bu neyin nesidir sizce? teşekkürler.

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Lenf bezleri

    Lenf bezleri merhaba ben koltuk altımda kemik sertliğin de bir yumru hissediyordum vücudum da morluklar oluşuyordu doktora gittim kanıma bakıldı tam kan testi yapıldı herhangi bir sorun çıkmadı dün boynumda ağrı hissettim sağ tarafıma yatamıyorum dokunduğum da boncuk gibi elime bir şeyler geliyor d...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Acil tahlil

    Doktor bey kendimi kötü hissedip acile gittim covid değilim.. klor düşük 99 (101-109) crp 14.42 sınır 5 iken,gfr 80, bun 17.1 (8-20) wbc 16.59 (4.1-10.9) neu 10.77 (2-7.28)neu%64.9 lym 3.83 (0.6 4.1) lym % 23.1 mono 1.79 mono% 10.8 rbc 5.7 (4.2-6.23) hgb 16.7 ( 12-18 ) mcv 91 plt 237 mpv 10.5 pct 0...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Serdar Turhal

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x