Kan tahlillerim

  • KREATİNİN 0.68 mg/dl 0 - 0,95 KOLESTEROL 285 mg/dL - TRİGLİSERİD 171 mg/dL 0 - 200 HDL-KOL 58 mg/dL - VLDL-KOL 34.20 mg/dl 10.00 - 50.00 LDL-KOL * 192.80 mg/dl 80 - 120 WBC 8.90 10^3/uL 3.8 - 10.0 NE% 53.8 % 45.0 - 78.0 LY% 39.3 % 10.0 - 48.0 MO% 5.0 % 3.0 - 12.0 EO% 1.6 % 0.7 - 5.8 BA% 0.3 % 0.1 - 1.2 NE# 4.8 10^3/uL 1.56 - 6.13 LY# 3.5 10^3/uL 1.18 - 3.74 MO# * 0.5 10^3/uL 0.24 - 0.36 EO# 0.1 10^3/uL 0.04 - 0.36 BA# * 0.0 10^3/uL 0.01 - 0.08 RBC 4.34 10^6/uL 3.8 - 5.6 HGB 13.2 g/dL 11.5 - 15.5 HCT 39.8 % 35.5 - 48.0 MCV 91.6 fL 80.0 - 95.0 MCH 30.5 pg 25.0 - 3 hocam bu gün aldığım tahlillerim yorumlarsanız sevinirim...

  • Doktor Cevabı:

    Geçmiş olsun, kolesterol düzeyiniz özellikle de kötü kolesterol dediğimiz ldl kolesterolünüz yüksek. mutlaka sonucu doktorunuza gösterin. i̇laç başlanması gerekebilir.

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Şeker hastalığım var mı?

    Hocam merhabalar 32 yaşındayım. geceleri ağzım kuruduğu için, ara ara evde şeker değerimi ölçüyorum. (bu arada uykuda burnumdan nefes alamıyorum.) genellikle yemekten 2 saat sonra değerlerim 120 yi geçmezdi. geçenlerde bir akşam yemek yedikten sonra üstüne tatlı yedim ve akabinde 1.5- 2 saat sonra t...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Şeker hastası mıyım?

    Hocam merhabalar 32 yaşındayım. geceleri ağzım kuruduğu için, ara ara evde şeker değerimi ölçüyorum. (bu arada uykuda burnumdan nefes alamıyorum.) genellikle yemekten 2 saat sonra değerlerim 120 yi geçmezdi. geçenlerde bir akşam yemek yedikten sonra üstüne tatlı yedim ve akabinde 1.5- 2 saat sonra t...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Rahman Köseoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Uyuz kaşıntısı

    Hocam dr hanım bu çıkan sivilcelere ışıklı aletle baktı hatta olmayan yerlere de baktı parmak araları genitaller koltuk altı boyun buralar da sivilce hiç çıkmıyor geçiyo mu dedi arada kaşınıp sönüyor 2-3 haftaya yaraya dönüşmeden iniyor dedim tmm bunlar çok losyon sürmekten çıkıyor dermatit olmuşsun...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hatice Erdem

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kan tahlili

    Çok çok teşekkür ederim hocam vaktinizi ayırdığınız için. ft4 ve tsh baktıracağız en kısa zamanda. 😊 hocam son bir sorum olacak kan sonuçlarımı attım size yukarda bildiğiniz üzere demir eksikliğim var doktorum bana gynotardy feron verdi. annem küçüklükten beri ferritinin demirin hep düşük çıkıyor de...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Mikroalbümini böbrek yetmezliği

    Merhaba hocam idrar testinden yapılan örnekte protein + , kreatinin 272.36 , mikroalbümin 609,67eser miktarda lökosit var . kan tahlilinde üre :28 albümin 42 keratin 0,85 gfh 75 açlık kan şekeri 110 hb1ac 6,1 değerler tehlikeli mi?böbrek yetmezliği söylenebilir mi ? korkulacak bir şey var mı ? karac...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Özkan Güngör

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahlilleri iyimi

    Kan tahlilim cea( 0.530 cea 15 3 6.30) iyimi hocam daha ameliyat olmadim kemolar bitti pet ve mr cekildim daha sonuclar cikmadi ileri evre meme kanseriyim ilk teshis konuldugunda alinan kan tahlilleri cea 0.5 cea 15 3 (2.10) iyimi tahliller birde hormonoterapi agizdan alinan hap seklinde degilmi dam...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kan tahlili

    Çok teşekkür ederim hocam 😊 aile hekimime d vitamini ve demir takviyesi yazdıracağım. i̇çimi rahatlattınız çok teşekkür ediyorum. bir sorum daha olacak izninizle. annem 53 yaşında kronik gastrit ve ara sıra tansiyon yükselmeleri dışında bir sorunu olmayan birisi. dün gece 2'de birden kalbinin hızlan...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bacaklarda seyirme

    Hocam hayırlı geceler panik atak ve hastalık hastası hastasıyım sırtımda yanma ve hafif ağrı vardı nöroloji randevu aldım 15 güne bu yanma ve sırt ağrısı neden olur bakarken internette size sorularda damar seyirmesi soruları soruldugunu gördüm bende kendimde var mı diye baktım iki bacak alt baldır...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Eforda hazımsızlık

    Merhaba hocam yaşım 34 ismim tolga. ağır efor sarfettiğimde göğüsümde sıkıntı oluyor hazımsızlık gibi geğirince rahatlıyorum aşırı geğirme oluyor. bir çok kardiyologla görüştüm kan tahlillerim, eko, ekg, efor hepsi normal kalbinde sorun yok dediler ama ağır eforda gaz sıkışması oluyor ağır spor yapa...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Kani Gemici

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Pankreas yetmezligi

    Hocam tüm kan tahlillerim ,mr görüntüleri, endoskopi kolonoskopi normal.sadce fekal elastaz 30 geldi ekzokrin yetmezligi teşhisi kondu.sizce dogrumudur.bu yetmezligin olması durumunda mr goruntusunde değişiklik olmaz mıydı.psikolojim çok bozuldu ne olur bilgilendiriseniz.birde bu hastalik varsa yaşa...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Zülfikar Polat

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Riskli gebelik

    Hocam merhabalar direk sorumu özetleyeyim evliyim eşimin ilk hamileliğin de 2. ayda çocuğun kalbi oluştu ve 2 gün sonra durdu gelişmedi öldü bebek aldırdık 2.hamileliğinde 1 sene sonra yine aynı ay hamile kaldı yine 2. ay 6 ila 7 hafta arası yine kalbi durdu gelişmedi aldırdık üstüne kan testleri pı...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Murat Yayla

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemoglobin seviyem yüksek çıktı

    Hocam merhabalar 23 yaşındayım. bundan yaklaşık 20 gün önce durduğum yerde aniden nabzım hızlanmaya başladı, ayaklarım ve ellerim titremeye başladı ve birkaç dakikada geçti. kalp krizi geçirdiğimi düşündüm. daha sonra bir kere daha aynı durumu yaşadım. tansiyon değerlerim 110-60, 110-70 arasında değ...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Şeker hastası mıyım

    Hocam merhabalar 32 yaşındayım. geceleri ağzım kuruduğu için, ara ara evde şeker değerimi ölçüyorum. (bu arada uykuda burnumdan nefes alamıyorum.) genellikle yemekten 2 saat sonra değerlerim 120 yi geçmezdi. geçenlerde bir akşam yemek yedikten sonra üstüne tatlı yedim ve akabinde 1.5- 2 saat sonra t...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Erdal Eren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Çarpıntı , tsh yüksekliği

    Öncelikle merhaba hocam yaş 25 . aşı olduktan 2 gün sonra başlayan sırt ve göğüs ağrısı şiddetli batma ve kramplar şeklinde ( kalp krizi geçiriyorum sandım allah herkesin üstünden uzak etsin.) ve çarpıntı şikayetlerimin devam etmesi ,geçmemesi sebebiyle aşı olduktan 16 gün sonra kardiyoloji uzmanına...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ekstrasistol

    Selam hocam 2 yıldır beloc 100 mg kullanıyorum sinüs taşikardisi var bir türlü geçmedi kalbimin yapısal bir sorunu yok eko ekg kan tahlilleri temiz çıkmısto holterde yine sinüs taşikardisi çıkmıstı 2 yıl önce ama son zamanlarda kalbimde tekleme ve nefes darlığı basladı şimdiye kadar hiç böyle olmamı...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Zekeriya Arslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x