Kan tahlillerim

  • Kan tahlillerim

    Kreati̇ni̇n 0.68 mg/dl 0 - 0,95 kolesterol 285 mg/dl - tri̇gli̇seri̇d 171 mg/dl 0 - 200 hdl-kol 58 mg/dl - vldl-kol 34.20 mg/dl 10.00 - 50.00 ldl-kol * 192.80 mg/dl 80 - 120 wbc 8.90 10^3/ul 3.8 - 10.0 ne% 53.8 % 45.0 - 78.0 ly% 39.3 % 10.0 - 48.0 mo% 5.0 % 3.0 - 12.0 eo% 1.6 % 0.7...

    Doktor Cevabı:
     Seydahmet Akın

    Doç. Dr. Seydahmet Akın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahlillerim

    Merhaba hocam kan tahlil sonuçlarım cevaplarsanız sevinirim.. üre 32 mg/dl 17 - 43 kreatinin 0,7 mg/dl 0,3 - 1,3 kolesterol 251 h mg/dl 120 - 200 trigliserid 80 mg/dl 50 - 150 hdl 53 mg/dl 35 - 70...

    Doktor Cevabı:
     Seydahmet Akın

    Doç. Dr. Seydahmet Akın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahlillerim

    Glukoz * 494 mg/dl 74 - 106 üre 34 mg/dl 0 - 50 üri̇k asi̇t 3.9 mg/dl 3,4 - 7 kreati̇ni̇n 0.90 mg/dl 0 - 1,17 kolesterol 198 mg/dl - ri̇sk yok 0 - 200 mg/dl yüksek ri̇sk >240 - mg/dl orta ri̇sk 200 - 239 mg/dl tri̇gli̇seri̇d * 279 mg/dl 0 - 200 hdl-kol 35 mg/dl - ri̇sk yok . - >55 mg/dl...

    Doktor Cevabı:
     Seydahmet Akın

    Doç. Dr. Seydahmet Akın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahlillerim

    Günaydın hocam ben 30 haftalık gebeyim.tahlil verdim hemogram sonuçlarım şöyle. rbc 3,66 ,- hgb 12,1 - hct 35.4 - mch 33,2 ferri̇ti̇n 24,2 demir ilacı kullanıyorum fakat bu değerler koyu renkte gösteriyor çıktıda galiba bi sorun var kan değerlerimde.

    Doktor Cevabı:
     Seval Taşdemir

    Op. Dr. Seval Taşdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahli̇lleri̇m

    Hocam selamlar yapilan kan tahli̇lleri̇mde demi̇r 275 normal değerler 65-175 ug uibc 100 normal değer 120-370 ferri̇ti̇n 163 normal 22-275 tdbk 375 normal değer 120-530 değerlendi̇ri̇rseni̇z sevi̇ni̇ri̇m. teşekkürler

    Doktor Cevabı:
     Fevzi Balkan

    Doç. Dr. Fevzi Balkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahli̇lleri̇m

    Hocam selamlar yapilan kan tahli̇lleri̇mde demi̇r 275 normal değerler 65-175 ug uibc 100 normal değer 120-370 ferri̇ti̇n 163 normal 22-275 tdbk 375 normal değer 120-530 değerlendi̇ri̇rseni̇z sevi̇ni̇ri̇m. teşekkürler

    Doktor Cevabı:
     Kadri Yamaç

    Prof. Dr. Kadri Yamaç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahli̇lleri̇m

    Hocam selamlar yapilan kan tahli̇lleri̇mde demi̇r 275 normal değerler 65-175 ug uibc 100 normal değer 120-370 ferri̇ti̇n 163 normal 22-275 tdbk 375 normal değer 120-530 değerlendi̇ri̇rseni̇z sevi̇ni̇ri̇m. teşekkürler

    Doktor Cevabı:
     Fevzi Balkan

    Doç. Dr. Fevzi Balkan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahli̇lleri̇m

    Hocam selamlar yapilan kan tahli̇lleri̇mde demi̇r 275 normal değerler 65-175 ug uibc 100 normal değer 120-370 ferri̇ti̇n 163 normal 22-275 tdbk 375 normal değer 120-530 değerlendi̇ri̇rseni̇z sevi̇ni̇ri̇m. teşekkürler

    Doktor Cevabı:
     Meral Türkmen

    Uzm. Dr. Meral Türkmen

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahli̇lleri̇m

    Hocam selamlar yapilan kan tahli̇lleri̇mde demi̇r 275 normal değerler 65-175 ug uibc 100 normal değer 120-370 ferri̇ti̇n 163 normal 22-275 tdbk 375 normal değer 120-530 değerlendi̇ri̇rseni̇z sevi̇ni̇ri̇m. teşekkürler

    Doktor Cevabı:
     Sibel Güney

    Uzm. Dr. Sibel Güney

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahli̇lleri̇m

    Hocam selamlar yapilan kan tahli̇lleri̇mde demi̇r 275 normal değerler 65-175 ug uibc 100 normal değer 120-370 ferri̇ti̇n 163 normal 22-275 tdbk 375 normal değer 120-530 değerlendi̇ri̇rseni̇z sevi̇ni̇ri̇m. teşekkürler

    Doktor Cevabı:
     Murat Emin Güveli

    Uzm. Dr. Murat Emin Güveli

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör


1/2 | Toplam 18 kayıt bulundu.
.
x