Kan tahlili

  • Hocam merhaba. Kan tahlilinde değerlerim şöyle çıktı; Rdw 11.3 düşük, bas% 1.2 yüksek, bas# 0.12 yüksek. Ldl 133 yüksek, trigliserid 152 yüksek. Hocam sizce normal mi yoksa bir sorun mu var. Sonuçlarda görünce sormak istedim. Biraz takıntım var. Teşekkürler

  • Doktor Cevabı:

    Normallik veya sorun öncelikle sizin hayat konforunuza bağlı bir konudur, tahlil ve testlere çok inanmayın. selamlar.

    tarihinde cevapladı.

İstanbul Kardiyolog uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Hocam saolun şimdiden

    Hocam harfiyen diyet ve egzersiz yapıyorum.bana metabolik sendrom dediler ,32yasindayim 183 86kiloyim kilomda pek yok ama benim bildiğim tg 5yildir yüksek şimdi damarlarim ne halde bilmiyorum yılardır ürik asiti m de yüksekmiş hep baktığımda ama kimse ne insülin testi yaptı ne de başka birşeyi,met...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşen Helvacı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ast degeri

    Hocam çok teşekkür ederim,bulunduğumuz ilçede çocuk kardiyoloji yok,yetişkin kardiyologuna gotursek kalp ekosunu orda yaptırsak olurmu,ama diyorsanız çocuk kardiyoloji ona da gidebiliriz.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Afksendiyos Kalangos

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Ast degeri

    Hocam merhabalar,dortbucuk yaşında oğlumun doğduğundan bu yana ast değeri yüksek çıkıyor,55-60-45-55-38-46-45 gibi değerler alıyor,diğer değerler normal,keratin kinaz normal, gastroenteroloji ye gittik karaciğer ilgili tüm test tahliller normal,ama gastroenteroloji doktoru kalple ilgili olabilir ded...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Afksendiyos Kalangos

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kalp damar daralması

    Hocam merhaba, ben 32 yaşındayım aşırı nefes darlığı, sol kısımda baskı ve ağrı sebebiyle doktora gittim . efor testinde 2. aşamayı tamamlayamadı ve 25 ocakta anjiyo oldum. kalp kılcal damarlarında daralma olduğu söylendi. tedavime devam ediyorum ancak nefes darlağı problemim devam ediyor. günlük h...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sinan Coşkun Turan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Göğüs mide ağrısı erkek

    Hocam merhaba erkek kardeşim 23 yaşında göbek deliğinin 7 cm yukarısında mide galiba eliyle bastırınca çöken yer ağrı yapıyormuş bu ağrı genelde ayağa kalkınca saplaniyormus ve soğukta daha çok oluyormuş ve sol göğsüne vuruyormuş 5 ay önce başladı 2 gün sürdü geçti şimdi tekrar başladı aşırı sigara...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Afksendiyos Kalangos

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Oral minoxidil ve kardiyolojik problemler

    Çok teşekkür ederim hocam.bir de izninizle bir soru daha sormak istiyorum.minoxidili oral yoldan tablet olarak kullanılan birisinin bir kardiyoloji uzmanının gözetimi altında olması gerekli midir 5 mg gibi bir dozda olsa dahi ? çünkü pericardial effusion gibi çok tehlikeli yan etki ihtimallerini oku...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Afksendiyos Kalangos

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kallp ağrısı nefes darligi

    Doktor bey merhabalar . bende sol göğüste ağrım baskı var bazen bayılma gibi oluyor nefes alamıyorum doktora gittim bakıldı şüpheli rontgenler sonra kalp sintigrafisi çekildi ondada emin olamadılar tıkanık damar olabilir dediler ama snaal anjio yapıldı temiz çıktı fakat devam ediyor ölçek gibi hisse...

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Ali Özeren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sulandırıcı

    Teşekkür ederim hocam 🙏🏻

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Ali Özeren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sulandırıcı

    Hocam çok teşekkür ederim. hocam covid hastalık süreci bitikten sonra kalpte veya başka bir organda hasar bırakır mı? yoksa hastalık sürecinde mi tutulma mı gerçekleşir? ( mesela kalpte tutulma olursa) yani iki üç ay geçtikten sonra da böyle bir risk var mıdır hocam?

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Ali Özeren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hipertansiyon ve titreme

    Merhaba hocam. annem (58 yaş) hipertansiyon hastası. 2 hafta önce stent takıldı anjio oldu ana damar %80 tıkalıymış kayseri acıbadem de. sonrasında 2kere yine gece tansiyonu yükseldi 16/9. ve tansiyonla birlikte aşırı titreme oluyor. aşırı üşüme oluyor. internette çok kötü şeyle okudum hocam çok kor...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Öğr. Üyesi Yunus Keser Yılmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Oral minoxidil ve kardiyolojik problemler

    Öncelikle sağlıklı ve mutlu günler dilerim.yurtdışında yaşayan ve yakın iletişimimin olduğu bir arkadaşım kendisine erkek tipi saç dökülmesi için 5 mg oral minoxidil yani loniten isimli ilacın reçete edildiğini söyledi.bu ilacın topikal versiyonunu ben de uzun yıllardır yan etkisiz bir biçimde kulla...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Afksendiyos Kalangos

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan sulandırıcı

    26 y) merhaba hocam , ben 9 aralık’ta covid oldum. covidden ötürü panik yaptım. geçirdikten sonra göğüs ağrısı , halsizlik ve kalp çarpıntısı( uykudan uyandıran) oldu. kardiyolojiye gittim mitral kapak çökmesi var dendi ancak bir tehlikesi yok dendi. covid böyle bir şeye sebep olur mu? d vitamini ,...

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Ali Özeren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kalp hastalığı şüphesi

    Hocam merhabalar. size daha once danışmıştim bir daha danismak istiyorum izninizle. hocam son 1-1,5 aydir heyecan yaptigim zaman gogsumun sol altina veya sol gogsumun sag tarafina bir agri giriyor . ayni zamanda o agriyi bogazimda da hissediyorum. kalp krizi gecirecegim diye korkuyorum. ve gittigim...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Mehmet Beşiroğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Boyun damarında basınç hissi

    Merhaba hocam. ben 30 yaşındayım. yaklaşık 1 aydır efor sarf ettirecek bir iş yaparken sağ tarafımda köprücük kemiğimin az üstünde basınç gibi bir his hafif bir ağrı oluyordu son bir haftadır aynı ağrıyı özellikle derin nefes aldığımda da hissediyorum. kas ağrısı gibi değil de basınç gibi. yakın zam...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Adem Güler

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Aort damarı genişlemesi

    Hocam kolay gelsin benim kalpten çıkan aort damarı 4.6 asendan aort 4.2 bu beni sürekli endişeli yapıyor göğsüm agrisa hemen aklıma takılıyor 1 yıl önce ilaçlı tomografi de asendan aort 4 cm çıkmıştı hocam galiba aort kökünü tomografi ölçmüyor mus tansiyon genelde 110 70 98 68 arası nabız 80 ile 107...

    Doktor Cevabı:

    Yard. Doç. Dr. Ali Özeren

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x