Kan tahlili

  • mrb. doktor hanım ben 19.haftalık gebeyim aile hekimliliğimde kan tahlili yaptırdım fakat daha doktora göstermedim size zahmet bakabilirmisiniz sonuca herhangi bi tehlikesi varmı kan tahlili sonucu wbc 13.1 neut 8.35 lym 3.38 mono 0.74 eos 0.52 baso 0.07 neut 63.9 lym 25.9 mono 5.64 eos 3.97 baso 0.56 rbc 3.55 hgb 11 htc 31.6 mcv89.1 mch 31 mchc 34.8 rdw 16.8 plt 241 mpv 7.57 pct 0.183 pdw 17.4 glukoz 86 hba1c 4.8 serbest t3 4.32 serbest t4 0.87 tsh 3.448

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Sinir ucu iltihabı

    Merhabalar hasan bey. sorum 37 yaşındaki ablam için. 6 aydır ayak baş parmaklarında uyuşma ayak parmak altlarında hassasiyet yanma ezilme hissi karıncalanma, sızlama var. her iki el ve kol etli yerlerinde, sırtında çene altında uyuşma yanma sızlama kaşınma gibi şikayetleri var yataken sırtım o kada...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hasan Akdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Akdeniz anemisi

    Hocam 34 yaşındayım bende akdeniz anemisi var(taşıyıcı) teşhis 17 yıl önce cerrahpaşada konuldu..geçende öyle psikiyatrist doktor kan tahlili istedi hemoglobin 11 çıktı hiç doğru dürüst düzgün değer yok hep aşağı yukarı oklar bu normalmi. birde yüzüm çok beyaz ayakta durdumu çok direncsizleşiyor vüc...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Halil Genç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Sebebi bulunamayan ileal ülserler.

    Sevgili hocam merhabalar. yaklaşık 2 yıldır hafif sağ alt kadran ağrım ve karnımda gaz sıkışması sorunum var. elimle o bölgeye masaj yaptığımda rahatlıyorum genelde. bu sorunla ilgili olarak bt çekildi ilk olarak. bt sonucunda mezenterik alanda lenf nodlari, periapendekuler yağlı alanlarda minimal e...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Halil Genç

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Karaciğer yağlanması

    Hocam selamlar iyi aksamlar geçen sene yapılan batın usg sinde grade 1 kc de yağlanma var idi bu sene yapılan batın usg sinde grade 2 denildi yağlanma , son iki yıl içerisinde kilo alımı ve hazır beslenmem oldu yaşım 27 ,90 kilo yum 1.80 boyum yapılan kan tahlillerim açlık glukoz :101 hba1c :5.74...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İ. Ömer Harmancıoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan testi sonucu

    İyi akşamlar hocam. annemde halsizlik ve ara ara çarpıntı vardı. bugün kan testinde crp değeri 5.96 çıktı. wbc değeri 11.77 , neut değeri ise 7.5 referans aralığından biraz yüksek çıktı üç değerde. internette çok kötü şeyler yazıyor içim hiç rahat değil hocam. korkulacak değerler mi sizce? annem 45...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hocam tekrar test yaptim

    Hocam tekrar saygılar 16.ayda şehir hastanesinde eliza pozitif almıştım. 19.ayda akredite bir labaratuvarda western blot ve ankara gazi tip fakültesinde anti hiv eliza ve hiv pcr rna yaptım ikiside negatif .ancak cd4/cd8 oranı 0.41 çıktı.cd4 %23 ve şeyi 594.78 cd8 1441cikti .17 şubat 2021 tarihli so...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Paşa Göktaş

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Lym%yuksekligi

    Hicam iyi gunler,oglum 9.5 yasinda cok hareketli bir cocuk kontrol amacli aile hekimliginde kan tahlili yaptirmistim doktor birsey yok dedi ama ben size sormak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim.wbc:4.41 plt:288 neu% :34.9 40-75 referansı neu#:1.54 refarans degeri:2.00-7.50 arası lym%:52...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Leyla Ağaoğlu

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Stres ve anksiyete

    Serhat bey merhabalar ben 21 yaşındayım.sizden bir konuda fikir almak istiyorum.bana 2020 haziran ayında reflü teşhisi kondu. o dönemde çok fazla stresliydim çarpıntı ve göğüste ağrı şikayetim oldu birçok kez doktora gittim akciğer grafisi, kan tahlilleri,ekg ve holter yapıldı sadece kalp kaslarında...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Serhat İpekçi

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hiv kapma riski var mı

    Hocam merhaba geçen günlerde kan tahlili için hastaneye gittim. hemşire iğneyi batırdı dahs sonra batırdığı yere pamuğu bastı lakin bu pamuk sedyenin üstünde duruyordu sedye de kan olup olmadığını görmedim bu şekil de hiv kapabilirmiyim teşekkürler

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Ali Nejat Eğilmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Sedimantasyon

    Hocam selamlar. kan tahlili sonucumda sedimantasyon değerim 30 çıktı. 0-20 normal aralıkmış. internette araştırma yapınca biraz canım sıkıldı. yaşım 29. 30 kötü bir değer midir?

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. İzzet Fresko

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Bebeklerde testiste koyu renk

    Hocam merhabalar. 2 ay+ 2 günlük oğluma testisi çok koyu denilerek, (sonuçları ile yazıyorum) 17 alfa oh: 6.2 ng/ml(yüksek), elektrolitler(normal), kortizol(normal) testler istendi. bu sonuçlara göre 15 gün sonra bir daha bakacağız dendi ve 2 ay+18 günlük iken yeniden bakıldı. bu defa 17 alfa oh...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ayşe ÇARLIOĞLU

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kalsiyum tok karna

    Merhaba hocam kan tahlili tok karna yapıldı.bu değer normalmidir? ca:11.06 mg/dl değeri normalmidir? teşekkürler.

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Cengiz Kırmaz

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • İntrakranial hipertansiyon

    İyi günler dr bey. baş dönmesi şikayeti ile gittiğim nöroloji muayenesinde mr çektirmem söylendi. kan tahlillerimde bir sorun çıkmadı. çektirdiğim mr sonucunda: "bilaterel optik sinir kılıfı bos mesafesinde ve kıvrımlanmasında artış ve eşlik eden empty sella görünümü intrakranial hipertansiyon açısı...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Recep Alp

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Gastroenterit kolit enfeksiyon

    Hocam merhaba 23 yaşında erkeğim sigara alkol kullanmıyorum size gastroenterit kolit gecrdigimi enfeksiyon olduğunu söylemiştim bu aniden başladı ilk başta hastanede kanlı gaita enzim yüksekliği vs çıktı demir eksikliği çıktı flagy raneks meteospasmly çipra kullanmaya devam ediyorum kontrolde gaita...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Hayri Karaarslan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Safra kesesi polipleri ve dalak büyümesi

    Hocam iyi günler. benim safra kesemde 1 yıl önce 3 ve 4 mm boyutumda polip saptandı. hemen ardından gebelik geçirdim. dün yapılan kontrollerimde poliplerin boyutlarının 5 ve 6,5 mm oldukları saptandı. kanserleşme riski ne düzeydedir sizce. acil olarak aldırmalı mıyım ? yaşım 25 boyum 170 kilom 105....

    Doktor Cevabı:

    Op. Dr. Recep Erçin Sönmez

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör




.
x