Kan tahlili sonucu

  • Kan tahlili sonuçları Merhaba muaz bey babam sürekli grip olduğunu söylüyor birini grip görünce hemen kendide oldu sanıyor ve genel olarak vücut sızıntısı var burun akıntısı ateş felan yokbabam tahlil yaptırdı tahljl sonuçlarında sadece sorunlu olanları yazıcam glukoz 136 aralığı (74-106) ggt 65 aralığı (0-55) ldh 235 aralığı (135-225) wbc15 (4-10) neut 9.35 (2-7) lym 5.7 (0.80-4) ama lym% ve neu% normal aralıkta idrar testide normal Doktor bu test sonuçlarını camın üstüne diyabet ve hipertansiyon pereftik yayma yazmış sizce kanser ihtimali var mı babamın ? Ya da ne olabilir inşallah anlatabilmişimdir kolay gelsin çok korkuyarum kanser felan diyo ama

  • Doktor Cevabı:

    Açlık kan şekeri 136 ise şeker hastalığı doğrudur. kan değerleri ve hücre sayıları enfeksiyon ile uyumlu görünüyor. hekiminize mutlaka başvurunuz

    tarihinde cevapladı.
  • sedimentasyon 13 (6-12) crp 7.1 ( 0.0-3.5) mo% 5 (8.5-11.7) Ly# 4.2 (1.3-2.0) BA% 1.9 (0.2-1.0) NE# 5.7(2.2 - 4.8) diğer tahliller normal bu değerlerde tahlilden 10 gün sonra yapılan diğer tahlil

  • Doktor Cevabı:

    Enfeksiyon değerleri düşmüş görünüyor. hastayı görmeden bundan fazla yorum yapmak doğru olmaz. geçmiş olsun diliyorum...

    tarihinde cevapladı.

Yalova Dahiliye uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın!

Bu soruya oy verin :

Diğer Hasta Soruları

  • Hemoglobin-ferritin normalken

    Merhaba. 5 yaşındaki oğlumun ferritin düzeyi 76(şurupla yükseldi önceden 15 idi)) olmasına rağmen hgb si son 15 günde 11 e düştü. wbc14.2(yüksek), hgb11(düşük) , rbc 3.9(düşük) ,hct32(sürekli düşük) , mchc36(yüksek), mcv82,6(normal) , plt358(normal) , pct0.37(yüksek) , nöt10(yüksek), mo...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Serdar Şıvgın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Tahlil sonucu degerlendirme

    Hocam merhabalar. duruş bozukluğu için fizik tedavi doktoru mr çektirdi . mr da vertebra kemik iligi sinyal intensitelerinde heterojenite gözlenmiştir . klinik lab kolerasyonu önerilir diyor. fizik tedavi doktoru dahiliye bölümüne başvurmami istedi. kan değerlerim mcv ve mch biraz düşük rbc biraz yü...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Serdar Şıvgın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Hemoglobin-demir

    Hocam merhaba, yaklasik 3 haftadir, kol ve bacaklarimda gecmeyen tutulmalar ve kas agrilari sebebiyle doktora gittim. yapilan tahlillerde elektrolitler, hormonlar, vitaminler, bobrek, karaciger degerleri ve idrar tahlili normal cikti. sadece hemoglobin yuksek ve demir dusuk cikti. anemi olmadigi ici...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Serdar Şıvgın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • B12 yüksekliği

    Merhaba hocam size gönderdiğim tahlil sonucundan sonra başka bir hastanede bir gün sonra b12 değerine baktırdığımızda 406 çıktı bir günde ikibinden 406 ya düşer mi? doktor labaratuvar hatası dedi ama hangisine inanacağımızı şaşırdık. diğer bütün kan,hormon.biyokimya,hemogram ve akciğer filmi değerle...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Serdar Şıvgın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Demir eksikliği

    Merhaba hocam,ben izimirden 37 yaşında bir bayanım yıllardır kansızlık demir eksıklıgı oluyo bende. şuanki tahlil sonucumda 10 cıkıor demirim.dr ampul ve ferro sanal verdi .sizce ben anemi hastasımıyım .çok tsk ederim saygılarımla

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Bilgin Silan

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • B12 yüksekliği

    Merhaba hocam,kız kardeşim 26 yaşında sırt ağrısı ile gittiğinde kan tahlili sonucunda b12 değeri 2000 çıkmış diğer değerleri şöyle. ferritin:2,6 tsh:1,18 folat: 15,58 wbc:5,92 rbc:4,44 hgb:12,8 hct:39,4 mcv:88,9 mch:28,8 plt:217 lym%:33,3 mo%:3,9 ne%:61,9 eo%:0,8 b...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Serdar Şıvgın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Kedi dili ve patilerde morarma

    Kedimiz doğum yapalı  1 ay kadar oluyor 4 yavrusu var emziriyor yavrulara takviye sütte veriyoruz  bu sabah biseyler ters gitmeye başladı öncé köpük kustu kedi ardından  dil pati ve memeleri morardı kardeşim bir veterinere goturmuş bi kac iğne yapilmiş  solunumunda sorun olduğu  sebebi ile yaptiğini...

    Doktor Cevabı:

    Veteriner Hekim Erdi Akyürek

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kansızlık var ne yapmaliyim

    Hocam ferritin 6 hgb 11 tüm b12 900 tetkikleri yaptım boyun mr falan çektirdim boyunda duzlesmem var yanagimda yanma el bilek parmaklar ve ayak bileklerinde yanma uyuşma var çarpıntı halsizlik var emg yaptırdım normal, romatizma yok bu şikayetler kansizlikla alakalimidir ne yapmalıyım ferrosanol ver...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Osman Şener

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Yıllardır devam eden yorgunluk

    Merhaba hocam sabah uyanır uyanmaz aşırı yorgunluk tüm gün esneme,halsizlik, odaklanma kaybı ,başını koyacak yer arama,unutkanlık,20-30 dk ders çalıştıktan sonra uzanma isteği(3.sınıf tıp fakültesi öğrencisiyim 2-3 yıldır devam ediyor bu şikayetlerim eskiden 6-7 saat aralıksız çalışabilirdim),beynim...

    Doktor Cevabı:

    Doç. Dr. Serdar Şıvgın

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Dalak büyümesi penisilin

    Hocam oncelikle kolay gelsin. sol yanımda arada hafif bi ağrı olması sebebiyle araştırma hastanesine gittim dalağım 14 cm çıktı. ayrıntılı kan tahlili elle muayene ve ultrason sonucu doktorum nokta kadar kotu anlamda şüphelenecek birşeyin olmadğını ve 3-6 ay arasında yine ultrson çektirmemi hala bu...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Sedat Akyol

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kansızlık anemi

    Doktor bey merhabalar, 46 yaşında bir bayanım. soruma cevap verebilirseniz sevinirim. ms hastasıyım. yaklaşık 7 aydır aubagio diye ilaç kullanıyorum. 2-3 aydır vücudum da morarmalar oluşmaya başladı. tahlil sonuçlarım aşağıdaki gibidir. değerlendirebilir ve yardımcı olabilirseniz sevinirim. wbc 3.62...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Ali Başçı

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kansızlık anemi

    Doktor bey merhabalar, 46 yaşında bir bayanım. soruma cevap verebilirseniz sevinirim. ms hastasıyım. yaklaşık 7 aydır aubagio diye ilaç kullanıyorum. 2-3 aydır vücudum da morarmalar oluşmaya başladı. tahlil sonuçlarım aşağıdaki gibidir. değerlendirebilir ve yardımcı olabilirseniz sevinirim. wbc 3.62...

    Doktor Cevabı:

    Dr. Hilmi Söyler

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör



  • Hemoglabin dusmesi

    Ben nigdeden zeynep 2 aylık oglum var subgrup alt grup kan uyusmazlıgından anemi tanısı konuldu hemoglabin sureklı dusuyor 7 ye dustugunde kan verıyorlar 3 kere kan verıldı ve bı caresı yok gozetım altında tutulacak dıyorlar. sıze randevu aldım bı caresı varsa eger yesıl kartlıyız muayene ucretını...

    Doktor Cevabı:

    Prof. Dr. Mehmet Akif Özdemir

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahlili sonucu

    Sedimentasyon 13 (6-12) crp 7.1 ( 0.0-3.5) mo% 5 (8.5-11.7) ly# 4.2 (1.3-2.0) ba% 1.9 (0.2-1.0) ne# 5.7(2.2 - 4.8) diğer tahliller normal bu değerlerde tahlilden 10 gün sonra yapılan diğer tahlil

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Muaz Bayram

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör

  • Kan tahlili sonucu

    Kan tahlili sonuçları merhaba muaz bey babam sürekli grip olduğunu söylüyor birini grip görünce hemen kendide oldu sanıyor ve genel olarak vücut sızıntısı var burun akıntısı ateş felan yokbabam tahlil yaptırdı tahljl sonuçlarında sadece sorunlu olanları yazıcam glukoz 136 aralığı (74-106) ggt 65 ar...

    Doktor Cevabı:

    Uzm. Dr. Muaz Bayram

    tarihinde cevapladı.

    Cevabı gör






.
x