Kan tahlili sonuçu (ser121)crp nefelometrik veya türbidimet 8,43 çikmiş ref

  • kan tahlili sonuçu (ser121)CRP NEFELOMETRİK VEYA TÜRBİDİMET 8,43 ÇIKMIŞ REFERANS ARALIĞI 0-6 BENDE YÜKSEK ÇIKMIŞ BU NE OLABLİR TEŞEKKÜRLER

  • Doktor Cevabı:

    Sayın saba, crp 8.43 çikmasi çok önemli bir bulgu değil.dişinizde bir çürük olmasi yeterli. normal değer olarak yorumlayabilirsiniz.sağlık dileklerimle. dr.enginseber

    tarihinde cevapladı.
Bu soruya oy verin :

.
x